• PRO

Едуард

Кухар-універсал

Розглядає посади:
Кухар-універсал, Піцайоло, Кухар холодного процесу, Сушеф, Старший кухар
Вид зайнятості:
повна, неповна
Вік:
21 рік
Місто проживання:
Крюківщина
Готовий працювати:
Боярка, Вишневе (Київська обл.), Гатне, Крюківщина, Софіївська Борщагівка

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Кухар універсал

з 02.2025 по нині (6 місяців)
Marcello, кафе, Софіївська Борщагівка (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар-Універсал

з 01.2025 по 03.2025 (2 місяці)
Food Station, Крюківщина (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар-універсал(Тісто основний)

з 10.2024 по 12.2024 (2 місяці)
Чинар, Вишневе (Київська обл.) (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування чебурекі та хачапурі.
Холодні страви, десерти та салати.


Теж саме місце роботи щой й Суліко.

Кухар (Холодний процесс+тісто)

з 01.2024 по 10.2024 (9 місяців)
Суліко, Крюківщина (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування салатів та холодних закусок, за вимогами та стандартами.
Заготування заготовок на вихідні і виходи на банкетні дні.
Пророботка сезоного меню.
Тісто, хачапурі, хінкалі, хліб.

Суліко.

Помічник кухаря

з 11.2023 по 01.2024 (2 місяці)
МХП, ПрАТ, Крюківщина (Харчова промисловість)

Комірник-рецептурщик

з 06.2023 по 11.2023 (5 місяців)
МХП, агроіндустріальний холдинг, Крюківщина (Сільське господарство, агробізнес)

Видача сировини за технічними картам на гарячий та холодний процесс. Підтримання робочого місця в порядку, слідкування за чистотой в холодильних камерах.
Ознайомленний за технічно-санітарним нормами на харчовому виробництві.

Кухар

з 01.2023 по 04.2023 (3 місяці)
Food Station, Крюківщина (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

Синергія

Торгівля та Біржова діяльність., Київ
Середня спеціальна, з 2022 по 2024 (2 роки)

Вивчення економіки ринку і маркетингу.

Синергія

Оператор з обработки даних, Київ
Середня спеціальна, з 2019 по 2022 (3 роки)

Знання і навички

  • Італійська кухня
  • Здатність до навчання
  • Приготування страв
  • Приготування холодних страв
  • Європейська кухня
  • Українська кухня
  • Готування фаст-фуду
  • Грузинська кухня
  • Виготовлення кондитерських виробів
  • Готування піци
  • Готування на мангалі
  • Розробка меню
  • Бажання вчитися і розвиватися
  • Організованість
  • Приготування гарячих страв
  • Пакування готової продукції

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — просунутий
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Не курю.

Телеграм: https://t.me/Sal0ff
@Sal0ff

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: