- PRO
Дмитро
Шеф-повар
- Вид зайнятості:
- повна
- Вік:
- 25 років
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/9454018/
Досвід роботи
Бренд-шеф
з 12.2024 по 01.2025
(1 місяць)
Німб, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття закладу з нуля,формування тех- карт та технологічних процесів.
Бренд-шеф
з 05.2023 по 05.2024
(1 рік)
Натюр, Суми (Готельно-ресторанний бізнес)
відкриття закладу з 0
Шеф-повар
з 08.2022 по 03.2023
(7 місяців)
Французькі Канікули, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
у цей період часу ресторан увійшов в 5-ку кращіх ресторанів Львову
Шеф-повар
з 10.2021 по 08.2022
(10 місяців)
Magnifique, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-повар
з 08.2021 по 10.2021
(2 місяці)
Lagoon Beach Club, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Запуск кухні нового закладу
Старший Су-шеф
з 03.2018 по 01.2021
(2 роки 10 місяців)
Lafamiglia Catering, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-повар
з 09.2017 по 03.2019
(1 рік 6 місяців)
Руккола, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Су-шеф
з 05.2017 по 09.2017
(4 місяці)
Руккола, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар універсал
з 10.2016 по 05.2017
(7 місяців)
Руккола Хачапурі та Вино, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар універсал
з 12.2015 по 10.2016
(10 місяців)
Mirotel Resort and Spa, Трускавець (Готельно-ресторанний бізнес)
Освіта
Киевский университет туризма, экономики и права
Кухар, Київ
Середня спеціальна, з 2015 по 2016 (1 рік)
Додаткова інформація
Володію різними кулінарними техніками, створюю авторську кухню.Завжди відкритий до нових проектів та розвитку.
Надаю послуги:
- Розробка різних концепцій ресторану
- Створення технологічних карт
- Контроль якості і видачі страв
- Відкриття ресторану з нуля
- Робота по системі ХАССП
- Закупівля обладнання та інвентарю
- Проектування кухні
- Набір персоналу
- Організація роботи та навчання персоналу
- Супровід ресторану
- Створення авторських страв
Схожі кандидати
-
Шеф-повар, мангальщик выездной
Київ -
Бренд-шеф
Київ -
Шеф-повар
80000 грн, Київ, Вишгород -
Шеф-повар
Київ -
Су-шеф
60000 грн, Київ -
Шеф-повар
Київ