Резюме від 12 травня 2023 PRO

Олександр

Бармен, адміністратор, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бармен

з 06.2021 по 06.2022 (1 рік)
Готельно - ресторанний комплекс "Podol PLAZA", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Метрдотель. Менеджер ресторану

з 03.2017 по 06.2018 (1 рік 3 місяці)
Готельно - ресторанний комплекс "Братислава", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Координація обслуговування відвідувачів ресторану.
Складання графіків роботи персоналу, контроль виходів на
роботу, дотримання встановленого дрес-коду закладу;
-Управління та контроль роботи персоналу (від 8-50 осіб)
-Прийом замовлень на проведення банкетів, фуршетів, організація та
контроль їх проведення
-Вирішення внутрішніх проблем, конфліктних ситуацій гостями
-Складання звітності
-Організація закупівель продуктів на кухню
-Контроль якості обслуговування гостей
-Спілкування з відвідувачами

Бармен

з 02.2015 по 10.2016 (1 рік 8 місяців)
Готельний комплекс "Київ", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Бармен

з 06.2014 по 07.2015 (1 рік 1 місяць)
Готельний комплекс "Братислава", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Старший Бармен

з 05.2013 по 03.2014 (10 місяців)
Готельний комплекс "Хрещатик", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Бармен

з 02.2012 по 04.2013 (1 рік 2 місяці)
Готельний комплекс "Opera", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Бармен

з 10.2011 по 02.2012 (4 місяці)
Готельний комплекс "Турист", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Бармен

з 06.2006 по 09.2011 (5 років 3 місяці)
Готельний комплекс "Київ", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Адміністратор готелю

з 11.2005 по 09.2006 (10 місяців)
Готельний комплекс "Light HOUSE, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Складання графіків роботи персоналу, контроль виходів на
роботу, дотримання встановленого дрес-коду закладу;
-Управління та контроль роботи персоналу (від 15-60 осіб)
-Прийом замовлень на проведення банкетів, фуршетів, організація та
контроль їх проведення
-Вирішення внутрішніх проблем, конфліктних ситуацій гостями
-Складання звітності
-Організація закупівель продуктів на кухню
-Контроль якості обслуговування гостей
-Спілкування з відвідувачами

Бармен

з 07.2003 по 02.2005 (1 рік 7 місяців)
Готельний комплекс "Русь", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Офіціант

з 06.2002 по 05.2003 (11 місяців)
Готельний комплекс "Братислава", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

Київський університет туризму і права

Менеджмент управління, Київ
Вища, з 2004 по 2006 (2 роки)

Управління процесами планування та організації, досягнення фінансових та технологічних ресурсів для досягнення завдань.

Києвський технікум гостинного господарства

Технологія харчування, Київ
Вища, з 1999 по 2002 (3 роки)

Практичне та інформативне володіння навиками, з таких напрямків підрозділів, як:
Кухар 4р.
Бармен 4р.
Офіціант 4р.

Знання і навички

R-Keeper Poster

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: