Дар'я
Шеф-кухар, калькулятор, нутриціолог, 40 000 грн
- Вид зайнятості:
- повна, неповна
- Вік:
- 29 років
- Місто:
- Умань
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/9732110/
Досвід роботи
Шеф-кухар
з 03.2025 по нині
(5 місяців)
Фуд-корт Гордій Маркет, Умань (Готельно-ресторанний бізнес)
Співпрацюємо у форматі віддаленої підтримки: створюю нові страви, прописую точні технічні карти, розраховую собівартість та слідкую за рентабельністю кожної позиції.
Шеф-кухар, нутриціолог
з 04.2024 по нині
(1 рік 4 місяці)
Delicieuse Boutique, Умань (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробляю збалансовані меню відповідно до нутриціологічних норм, з урахуванням калорійності та цільової аудиторії (зниження ваги, підтримка форми).
•Створюю рецептури та технологічні карти для кожного раціону.
•Впроваджую нові страви, оптимізую процеси кухні, організовую закупівлі продуктів.
•Працюю безпосередньо з клієнтами: консультую з питань харчування, підбираю індивідуальні раціони.
Шеф-кухар, технолог
з 09.2023 по 12.2023
(3 місяці)
СОК Заріччя, Маньківка (Готельно-ресторанний бізнес)
Працювала над оновленням меню, розробкою технологічних карт та прорахунком собівартості страв.
Створювала десерти для продажу в магазинах підприємства.
Вела роботу з постачальниками: підбір, контроль якості та цінова оптимізація.
Керівник ресторану, шеф кухар
з 07.2020 по нині
(5 років 1 місяць)
Готельно-ресторанний комплекс LOMO, Умань (Готельно-ресторанний бізнес)
Пройшла всі етапи професійного зростання — від кухаря сніданків, кондитера, піцайоли та кухаря гарячого процесу до керівника ресторану.
Маю глибоке розуміння кухонних процесів та ефективного управління командою.
Займаюсь оновленням меню, розробкою технічних карт і прорахунком собівартості.
Організовую щоденну роботу закладу, контролюю якість страв, роботу з постачальниками та облік продуктів.
Кондитер
з 09.2018 по 08.2020
(1 рік 11 місяців)
Кафе Авеню, Умань (Готельно-ресторанний бізнес)
Займалась приготування широкого асортименту десертів.
Знання і навички
- Управління товарообігом
- Складання калькуляційних карт
- Готування на мангалі
- Приготування холодних страв
- Українська кухня
- Готування піци
- Італійська кухня
- Готування фаст-фуду
- R-Keeper
- Розробка меню
- iiko
- Складання технологічних карт
- Випікання
- Виготовлення кондитерських виробів
- Європейська кухня
- Організованість
- Комунікабельність
- Стресостійкість
- Приготування гарячих страв
- Приготування страв
- Неконфліктність
- Адаптивність
Схожі кандидати
-
Шеф-повар
Умань -
Повар, кондитер, сушеф
40000 грн, Умань, Київ -
Складальник
Умань -
Нутриціолог
Умань -
Кухар
13000 грн, Умань