• PRO

Наталія

Адміністратор ресторану, 27 000 грн

Вид зайнятості:
повна
Вік:
33 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адміністратор ресторану

з 01.2024 по 06.2024 (5 місяців)
GastroFamily, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- Відкриття та закриття закладу/зміни.
- Ведення касової дисципліни
- Проведення генерального прибирання
- Переоблік бару
- Приймання доставок Glovo та Bolt
- Контроль за івентами
- Обслуговування гостей та приготування замовлень по бару
- Контроль за персоналом та видачі замовлень.
- І так далі.

Менеджер ресторану

з 06.2023 по 12.2023 (6 місяців)
Пивна дума, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1.Відкриття та закриття ресторану
2. Ведення касової дисципліни
3. Контроль за роботою всіх процесів
4. Ведення внутрішньої документації, табелів , зарплатних відомостей
5. Підбір та навчання персоналу
6. Організація івентів , банкетів та багато іншого
Та ще багато інших обовʼязків

Офіціант

з 08.2019 по 10.2020 (1 рік 2 місяці)
Бар Ізнанка, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

-Приймання замовленнь
-Приготування алкогольних та безалкогольних коктейлів
-Підтримання чистоти та настрою гостей
-Продаж спеціального Crazy Меню (це спеціальне меню, в якому всі бажаючі гості закладу можуть спробувати та відчут на собі, що таке бдсм).
Цей бар дуже популярний в Одессі, його не треба відносити до стрип клубів або щось схожого. Цей бар більше схожий на нічний клуб, тільки концепція цього бару БДСМ напрямок(щось схоже як у Львові-Мазох)

Адміністратор ресторану

з 02.2016 по 08.2019 (3 роки 6 місяців)
РК Шутерс, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

-Вирішення спірних та конфліктних ситуацій.
-Підтримання комфорту та приємної атмосфери для гостей.
-Проведення переобліку, організація та контроль генеральних прибирань 1 раз на місяць
-Приймання, складання та організація банкетів, корпоративів та контроль за ним
-Організація ефективної роботи персоналу
-Організація та контроль кейтерингу
-Стажування персоналу
-Досвід управління штатом від 50 осіб.
-Знання санітарних норм
-Знання стандартів сервісу та правило етикету
-Володіння українською мовою
-Навички спілкування з різними органами влади

Бармен

з 09.2015 по 03.2016 (6 місяців)
РК Шутерс, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

-Приймання замовленнь
-Приготування алкогольних та безалкогольних коктейлів
-Підтримання чистоти на робочому місці
-Проведення переобліку
-Створювати для гостей комплексу гарного, драйвого настрою
-Вміння працювати з великою кількістю замовлень
-Робота на фуршетах, банкетах, корпоративів

Офіціант

з 04.2013 по 06.2015 (2 роки 2 місяці)
Портер Паб, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

-Приймати замовлення від гостей
-забезпечувати високий рівень обслуговування та створювати приємну атмосферу для гостей
-сомунікабельність, охайність, привітність, гостинність
-сбслуговування гостей згідно зі встановленими стандартами
-сервірування та комплектація столів.
-робота на фуршетах, банкетах, корпоративів

Освіта

Національна Акамедія Управління

Юридичний, Київ
Вища, з 2009 по 2014 (5 років)

Знання і навички

  • Приймання замовленнь -Приготування алкогольних та безалкогольних
  • Відповідальність
  • Ресторанне обслуговування
  • Комунікабельність
  • Здатність до навчання
  • Стресостійкість
  • Контроль цінників
  • Доброзичливість
  • Знання стандартів обслуговування
  • Працьовитість
  • Уважність

Додаткова інформація

Працювала з такими програмами:
1С, R-Keeper, iiko, Постер, Скай Сервіс, Тріо

Завжди віданна роботі та відкрита для навчання новому. Досягаю поставлених цілей, що в роботі, що в житті.
Зацікавлена в кар'єрному рості.
Проживаю в оболонському районі.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: