• PRO

Сергій

Сушист, суші-шеф, 45 000 грн

Вид зайнятості:
повна
Вік:
33 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Суші-шеф

з 08.2023 по нині (2 роки)
суші доставка, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф кухар, обновив меню.

Сушист

з 04.2023 по 08.2023 (4 місяці)
шісуші (Готельно-ресторанний бізнес)

Сушист

з 10.2022 по 04.2023 (6 місяців)
Євразія, мережа ресторанів та суші-барів, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Сушист

з 02.2021 по 10.2022 (1 рік 8 місяців)
Суші Авеню, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Якість, різновиди, та гарна подача

Сушист

з 10.2013 по 02.2021 (7 років 4 місяці)
Євразія, мережа ресторанів та суші-барів, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Старший зміни 6 років

Сушист

з 02.2012 по 10.2013 (1 рік 8 місяців)
ресторан М'ята, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Головний на СБ

Сушист

з 07.2010 по 02.2012 (1 рік 7 місяців)
Жовте Море, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Сушист

з 02.2008 по 07.2010 (2 роки 5 місяців)
Суші бар Фабрика, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Перша робота

Освіта

ВПУ 33

Кухар, Київ
Середня спеціальна, з 2007 по 2009 (2 роки)

4 розряд, молодший спеціаліст

Знання і навички

  • Організованість
  • Робота в команді
  • Завзятість
  • Приготування заготовок
  • Акуратність
  • Знання правил зберігання продуктів
  • Впевненість
  • Витривалість
  • Розробка меню
  • Контроль залишків
  • Контроль якості продукції
  • Інвентаризація
  • Обробка риби
  • Готування соусів
  • Знання способів нарізки продуктів
  • Складання технологічних карт
  • Готування суші
  • Японська кухня
  • Знання ДСанПіН
  • Здатність до навчання
  • Комунікабельність

Знання мов

Англійська — середній

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: