Як було раніше

Підказки запитів виводилися за недосконалим алгоритмом, через це ви могли бачити багато непотрібних вам посад. Вони цілили в усе й одразу, майже як ці три кулемети:

Як працює тепер

Ми оновили усі підказки запитів у пошуку вакансій та резюме. Для цього переробили кожну неточність і можемо упевнено сказати — нам вдалося навести лад та значно покращити результат! Кожна професія в підказках тепер зустрічається лише один раз (ми не виводимо її синоніми та переклади). Дивіться самі:

До того ж новий словник та алгоритм працюють не тільки у пошуку, а ще й коли ви створюєте вакансії і резюме та у пошукових агентах.

Рідною мовою

Підказки працюють тією мовою, яку ви вибрали. За запитом на українській версії сайту тепер працюють українські підказки.

Підкажемо все

Ми вдосконалили наш словник професій і тепер можемо підказати більше перевірених слів (раніше було 600 підказок, а тепер їх майже 10 000), тобто навіть вишукані гурмани знайдуть саме те, що шукали.

Що далі

Тепер робота підказок стала краще за кулемети Попандопуло, та все ж ще нагадує постріл з дробовика по мішені. Тому ми на цьому не спиняємося і продовжуємо підвищувати точність пошуку Work.ua. Ми плануємо створити справжню снайперську гвинтівку, що влучатиме для вас точно в ціль!