Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • Файл

Сергій

Шеф-бармен

Возраст:
39 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Сергій

Chief Bartender
Зеленін
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
м. Київ

Проактивний, впевнений та
комунікабельний лідер.

Самокритичний, рішучий та
орієнтований на результат.

06.2021-02.2023 Бар-менеджер Hedonist Bar
Цілі та завдання:
- Контроль ціноутворення, фудкост, вхідні ціни
- Контроль якості продуктів (смак, подача)
- Контроль чистоти бару
- Робота з командою
- Моніторинг та впровадження сучасних тенденцій
Функціонал роботи:
Персонал
- Контроль прийому на роботу співробітників бару
- Навчання персонала та залучення бренд амбасадорів провідних алкогольних компаній
Асортимент
- Моніторинг ринку та цін
- Пропозиція асортименту напоїв залежно від сезонів
- Збереження балансу асортименту у карті
Продажі
- Формування % закупівлі, фокусні бренди, позиції, аналіз продаж
- Контроль затвердженої політики ціноутворення
- Сумісна робота з технологом
Робота з постачальниками
- Підписання дод. угод з постачальниками, введення, закупівля та прорахунок напоїв
відповідно до затвердженого лістингу
- Переговори з постачальниками щодо компенсації продукції, а також надання продукції
для опрацювання
- Проведення за допомогою алкогольних компаній тренінгів для сервісу та барменів
Бар-менеджер мережі ресторанов
2015-2021

Джон Кехо
LaFamiglia

«Мое подсознание — это мой партнер в достижении
Цілі та завдання:
- Контроль ціноутворення, фудкост, вхідні ціни
- Контроль якості продукту (смак, подача)
- Контроль чистоти барів та логістика з ергономікою
- Робота з командою ресторанів мережі LaFamiglia
- Моніторинг та впровадження сучасних тенденцій
Функціонал роботи:
Персонал
- Кадрова робота спільно з HR-відділом
- Контроль прийому на роботу та рекомендації щодо скорочення працівників бар.
- Навчання персоналу та залучення бренд амбасадорів провідних алкогольних
компаній
- Розробка та впровадження атестаційних листів, а також спільна робота з тренінг-
менеджерами з метою виявлення не тільки проф. знань, а лідерських якостей
співробітника з перспективою розвитку сильних якостей співробітника та робота
над слабкими аспектами
Асортимент

успеха».
- Моніторинг ринку та цін
- Пропозиція асортименту фестивалів під сезони, нових позицій
- Збереження балансу асортименту у карті
Продажі
- Формування % закупівлі, фокусні бренди, позиції
- Аналіз продажів
- Контроль затвердженої політики ціноутворення
Технічне ведення (інвентаризації, закупівлі товару та інвентарю...)
Робота згідно HACCP
- Систематичний контроль чек-лист з метою утримання бару згідно з нормами НАССР
- Інвентаризації
- Робота в команді з технологом
- Ергономіка робочого простору
Показник ефективності
- Збільшення продажів
- Оптимізація фуд-кост/залишки
Робота з постачальниками
- Підписання дод. угод з постачальниками, введення, закупівля та прорахунок напоїв
відповідно до затвердженого лістингу
- Переговори з постачальниками щодо компенсації продукції, а також надання
продукції для опрацювання.
- Проведення за допомогою алкогольних компаній тренінгів для сервісу та барменів.
- Запуск підрозділу "Бар" для відкриття нових ресторанів (обладнання, асортимент,
посуд, барний інвентар, персонал).
Старший бармен ресторана Vero-Vero
2014-2015
/ LaFamiglia
Функціонал роботи:
- Робота на користь ресторану
- Підготовка та перевірка робочого місця
- Знання та навички використання будь-якого обладнання на барі
- Виконання всіх вимог санітарних норм команди
- Знання касової дисципліни, оформлення документів пов'язаних із веденням
касових операцій, а також накладні для товарознавця
- Своєчасна інвентаризація
- Організація безперебійної роботи бару, відсутність стоп-листа
- Володіння всіма техніками приготування напоїв
- Підтримка командного духу свого підрозділу, лідерське наставництво
- Складання графіка роботи команди
- Відвідування тренінгів та семінарів з метою підвищення кваліфікації
09.2013-
07.2014
09.2013- Бармен / Vero-Vero, LaFamiglia, Київ
07.2014

Основні завдання:
- Обслуговування гостей, створення для них комфортних умов
- Підготовка бару до роботи, забезпечення чистоти всіх поверхонь, оформлення
вітрини, стійки бара та наповнення бару продукцією
- Досканальні знання з асортименту продукції, приготування напоїв будь-якої
складності згідно з технологією приготування
- Формування заявок для товарознавця згідно з графіком поставок
- Контроль наявності барної продукції
- Інвентаризація матеріальних цінностей
- Робота з касовою дисципліною

05.2011- Бармен / Shooters, ТОВ ГОЙА, Київ
08.2013

Основні завдання:
- Обслуговування гостей, активна барна стійка
- Підготовка бару до роботи, прийом – віддача напоїв
- Формування заявок складу
- Інвентаризація залишків барної продукції
- Спільна робота з кейтеринг-відділом, обслуговування виїзних заходів,
EURO 2012
03.2010 - Бармен / Da Vinci Fish Club, Козирна карта,
05.2011 Київ

Основні завдання:
- Обслуговування гостей згідно з внутрішніми стандартами ресторану
- Підготовка бару до роботи, дотримання санітарних норм
- Прийом - видача барної продукції, формування заявок для товарознавця
- Проведення переобліку продукції

03.2007 - Бармен-касир, Арт-клуб Ностальжи, ТОВ
02.2010 Телерадіокомпанія Мікс, Чернігів

Основні завдання:
- Обслуговування гостей за стандартами гостинності
- Підготовка робочого місця до роботи
- Формування заявок постачальникам, прийом продукції та інвентарю
- Робота з касовим апаратом
- Проведення переобліку та інвентаризації

Додаткове навчання

"Навчання за програмою курсів міксології",
Parovoz Mixology Course, 2015г.
Семінар-практикум "Керування персоналом ресторану",
Олександр Мусатов, 2016г.

Тренінг "Якісний відбір персоналу",
Тренінг-центр LaFamiglia, 2018г.

Семінар - практикум "Бізнес на серветці",
Bar academy DIADGIO, 2017г.
Курс навчання, 10 сесій
"Внутрішня школа керуючих",
Тренінг-центр LaFamiglia 2017-2018г.
Тренінг "Сервіс - Лідерство"

Barometer International Bar Show, 2017-2019г.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: