Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 2 мая 2024 Файл

Борис

Заступник директора

Возраст:
32 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Медвідь Борис

Режим роботи: повний рабочий день
Готовий до відрядження: так

Тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Email:[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
ОСОБИСТА ІНФОРМАЦІЯ
Громадянство : Українець
Місце проживання : Київська обл. Вишгородський р-н.
смт Димер
Освіта : Повна вища
Дата народження :16.06.1991р.
Вік: 32 років
Стать: Чоловіча
Сімейний стан: Не одружений
ДОСВІД РОБОТИ
Інженер з охорони праці
Комунальне некомерційне підприємство «Димерська центральна селищна лікарня» Димерської селищної ради
08.2022р. – 12.2023р (1рік 4 місяці)
- організація і координація роботи з охорони праці на підприємстві, здійснення контролю за дотриманням у структурних підрозділах законодавчих і нормативних правових актів по охороні праці, проведення профілактичної роботи з попередження виробничого травматизму, професійних і виробничо-обумовлених захворювань, заходів щодо створення здорових і безпечних умов праці на підприємстві. Організація вивчення умов праці на робочих місцях, робота з проведення вимірів параметрів небезпечних і шкідливих виробничих факторів, атестації і сертифікації робочих місць і виробничого устаткування на відповідність вимогам охорони праці. Підготовка проєктів наказів і вказівок керівництва організації з питань охорони праці, а також пропозиції по удосконалюванню організації роботи з охорони праці. Контроль за їх виконанням. Розробка проєктів нормативних документів, правил, стандартів і інструкцій з безпечного ведення робіт. Розробка перспективних і поточних планів роботи підприємства щодо створення безпечних умов праці. Забезпечення проведення вступних інструктажів, навчання, стажування і перевірки знань з охорони праці працівників підприємства, а також ведення відповідної документації.

Головний спеціаліст
Димерська селищна рада
12.2021р. – 08.2022р. ( 9 місяців)
- керування відділом у разі відсутності начальника відділа, готувати інформаціюта аналітичну звітність з питань молоді та спорту, залучення громадських організацій , молодіжних, благодійних до виконання соціальних программ і здійснень відповідних заходів, проведення змагань, а також готувати пропозиції щодо змін діючих або відміну тих розпоряджень, що втратили чинність та інші нормавтивні акти;

Директор
Комунального Підприємства «Спортивний клуб «Нептун»
12.2018р. – 05.2021р. (3 роки )
- здійснювати керівництво адміністративно-господарською й економічною діяльністю спортивного клубу, організовувати роботу персоналу, забезпечувати оснащенням та інвентарем,вживання заходів по забезпеченню кваліфікованими кадрами, укладання трудових договорів з персоналом, укладання договорів, керування усіма видами діяльності спортивного клубу.

Тимчасово виконуючий обов’язки директора
Комунального Підприємства «Спортивний клуб «Нептун»
06.2018-12.2018 (6 місяців)

Заступник директора
Комунального Підприємства «Спортивний клуб «Нептун»
04.2016р.-06.2018р.(2 роки2 місяця)
- керування спортивного клубу у разі відсутності директора, організація та контроль за проведення навчально- тренувальних занять,складання табелю робочого часу,контроль індивідуальних планів підготовки, готувати аналітичну звітність спортивного клуба,несення відповідальності правил техніки безпеки під час спортивної та навчально- тренувальної роботи,готування пропозицій щодо тарифікацій тренерів- викладачів.

Головний спеціаліст
Вишгородська районна державна адміністрація
02.2014 – 04.2016 ( 2 роки 2 місяця)
- керування відділом у разі відсутності начальника відділа, готувати інформаціюта аналітичну звітність з питань молоді та спорту, залучення громадських організацій , молодіжних, благодійних до виконання соціальних программ і здійснень відповідних заходів, проведення змагань, а також готувати пропозиції щодо змін діючих або відміну тих розпоряджень, що втратили чинність та інші нормавтивні акти;

Різальник скла
Товариство з обмеженою відповідальністю «Єврогалс Україна»
06.2012 −09.2012(3 місяці)
ОСВІТА
Національний педагогічний університет ім. Драгоманова
Еколог
повна вища 09.2008 −06.2013(4 роки 9 місяців)
ЗНАННЯ МОВ:
Українська - професійно (експерт)
Англійська -початковий
ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ
• Комп’ютерні навики:
Друк, сканування, копіювання документів, Інтернет, електронна пошта,Microsoft Word, Microsoft Excel Microsoft Power Point

• Наявність водійського посвідчення:
категорії В,С, досвід без аварійного водіння автомобілем 14 років.

• Наявність особистого
Volkswagen Touareg

• Рекомендації :
Єрема Ростислав Миколайович ( Голова Старопетрівської сільської ради тел.[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»))

• Мої зайняття в особистий час:
Читаю різноманітну інформаційну та пізнавальну літературу, захоплююсь риболовлею, а також вивченням автомобільної тематики та автоспорту.

• Особисті якості:
Націленість на результат, відповідальність, ініціативність, комунікабельність, креативність, цілеспрямованість, активна життєва позиція.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты