Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 29 мая 2024

Лілія

Шеф-повар, 50 000 грн

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
25 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Шеф-повар

с 10.2023 по 03.2024 (5 месяцев)
BeerGen, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1.Відкритя закладу з нуля.
2.Розробка меню та складання технологічних карт.
3. Робота з Choice, Poster.
4. Набор персоналу та їх навчання.
5.Контроль роботи закріплених процесів кухні.
6.Контроль якості і термінів приготування страв згідно з технологічних карт.
7.Підготовка заявок на закупівлю продуктів.
8.Робота з постачальниками .
9.Контроль чистоти.
10.Організація та постійний контроль за технологією приготування страв.
11.Складання заявок на необхідні продовольчі товари, напівфабрикати, забезпечення їх своєчасного отримання, контроль строків, асортименту, кількість та якість їх надходження та реалізації.
12.Складання графіків виходу кухарів на роботу.
13.Інвентаризація.

Су-шеф

с 03.2019 по 08.2023 (4 года 5 месяцев)
Very Well Cafe, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1.Контроль роботи закріплених процесів кухні.
2.Контроль якості і термінів приготування страв згідно з технологічних карт.
3.Декор готових страв.
4.Підготовка заявок на закупівлю продуктів.
5.Контроль чистоти.
6.Організація та постійний контроль за технологією приготування страв.
7.Кулінарне керівництво командою кухарів, надання необхідної підтримки та навчання.
8.Складання заявок на необхідні продовольчі товари, напівфабрикати, забезпечення їх своєчасного отримання, контроль строків, асортименту, кількість та якість їх надходження та реалізації.
9.Складання графіків виходу кухарів на роботу.
10.Участь в переобліках та інвентаризаціях.

Кухар

с 11.2017 по 03.2019 (1 год 4 месяца)
Very Well Cafe, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1.Приготування страв по стандартам
2.Раціональне управління запасами
3. Забезпечення правильної форми подачі страв
4.Зберігання кухонних приборів у належному стані
5. Дотримання норм чистоти на робочому місці

Кухар

с 02.2017 по 08.2017 (6 месяцев)
Кафе Евразія, Кропивницький (Готельно-ресторанний бізнес)

1.Приготування страв по стандартам
2.Раціональне управління запасами
3. Забезпечення правильної форми подачі страв
4.Зберігання кухонних приборів у належному стані
5. Дотримання норм чистоти на робочому місці

Образование

Кропивницький фаховий колежд харчування та торгівлі

Технік -технолог харчової продукції, Кропивницький
Неоконченное высшее, с 2013 по 2017 (4 года)

Знания и навыки

Стресостійкість Здатність до навчання Приготування гарячих страв Приготування холодних страв Європейська кухня Українська кухня Комунікабельність Італійська кухня Пунктуальність Готування суші Готування фаст-фуду Готування на мангалі Пакування готової продукції Випікання Розробка меню Складання технологічних карт R-Keeper Кондитерська справа

Дополнительная информация

Трудолюбиво, добра, порядна,чесна, цілеспрямована.Полюбляю порядок,спокій, знаходжу вихід із різних ситуацій, не втрачаю контроль над ситуацією та власними емоціями. Готовність вчитись та набувати нових знаній та професій. Бажання розвитку та працювати на результат.

Похожие кандидаты

Повар, старший смены, шеф-повар
25000 грн, Киев, Днепр , еще 6 городов

Шеф-повар (консалтинг суши, проведение мастер-классов)
70000 грн, Киев, Ирпень

Шеф-повар
Киев, Удаленно

Шеф-кухар
50000 грн, Киев

Шеф-кухар, консультант (проробка меню)
Киев, Ивано-Франковск , еще 8 городов

Шеф-повар
Киев, Одесса, Черновцы

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: