Юрій
Шеф-бармен, 40 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость, неполная занятость.
- Возраст:
- 29 лет
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/10114112
Опыт работы
Шеф-бармен
с 08.2023 по 09.2023
(1 месяц)
La Famiglia, Подільськ (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов'язки:
- розробка проєкту бару з нуля на етапі будівництва;
- підбір барного обладнання та інвентарю;
- розробка стандартів роботи, структури бару;
- створення з нуля матеріально-технологічної бази для роботи барменів;
- розробка барного меню під запити та концепцію закладу.
Шеф-бармен
с 08.2023 по наст. время
(9 месяцев)
Barashka, Чернігів (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов'язки:
- розробка проєкту бару з нуля на етапі будівництва;
- підбір та закупівля барного обладнання та інвентарю;
- розробка стандартів роботи, структури бару;
- створення з нуля матеріально-технологічної бази для роботи барменів;
- розробка барного меню під запити та концепцію закладу.
Шеф-бармен
с 07.2023 по наст. время
(10 месяцев)
Mastro, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов'язки:
- запуск проєкту бару з нуля на етапі будівництва;
- підбір барного обладнання;
- розробка стандартів роботи, структури бару;
- розробка барного меню під запити та концепцію закладу;
- створення з нуля матеріально-технологічної бази для роботи барменів;
- допомога та рекомендації щодо вибору напою для гостя;
- приготування коктейлів;
- приготування кавових напоїв;
- проведення інвентаризації;
- контроль якості, наявності та залишків напоїв;
- формування заявок відповідно до вимог та стандартів компанії;
- спілкування з постачальниками з приводу закупівель товару;
- участь у тренінгах та дегустаціях;
- підбір, навчання та організація роботи персоналу;
- ведення матеріальної звітності;
- здійснення аналізу попиту на напої бару з метою оптимізації та удосконалення барної карти задля досягнення найвищої прибутковості діяльності бару.
Шеф-бармен
с 04.2020 по 06.2022
(2 года 2 месяца)
Friends & Lovers, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов'язки:
- допомога та рекомендації щодо вибору напою для гостя;
- приготування коктейлів;
- приготування кавових напоїв;
- проведення інвентаризації;
- контроль якості, наявності та залишків напоїв;
- формування заявок відповідно до вимог та стандартів компанії;
- спілкування з постачальниками з приводу закупівель товару;
- розробка та створення авторських коктейлів, сезонного меню;
- участь у тренінгах та дегустаціях;
- підбір, навчання та організація роботи персоналу;
- розробка стандартів роботи, структури бару;
- створення з нуля технологічної бази для роботи барменів;
- ведення матеріальної звітності;
- здійснення аналізу попиту на напої бару з метою оптимізації та удосконалення барної карти задля досягнення найвищої прибутковості діяльності бару.
Досягнення:
- поглиблення знань та досягнень в міксології, в історії та в різноманітті коктейлів;
- отримання досвіду роботи на керівній посаді;
- підвищення продажів бару;
- підвищення якості та швидкості роботи персоналу;
- формування вдалої стратегії роботи бару.
Бармен
с 03.2019 по 03.2021
(2 года)
Friends & Lovers, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов'язки:
- допомога та рекомендації щодо вибору напою для гостя;
- приготування коктейлів;
- приготування кавових напоїв;
- проведення інвентаризації;
- контроль якості, наявності та залишків напоїв;
- формування заявок відповідно до вимог та стандартів компанії;
- спілкування з постачальниками з приводу закупівель товару.
Досягнення: підвищення до шеф-бармена за сумлінну працю.
Бармен
с 06.2017 по 02.2019
(1 год 8 месяцев)
Кейтеринг, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов'язки:
- підготовка барної продукції та інвентарю до роботи;
- допомога та рекомендації щодо вибору напою для гостя;
- приготування напоїв та коктейлів згідно меню та технологічних карт.
Досягнення:
- досвід роботи на виїзних заходах;
- організація роботи виїзного бару.
Бармен
с 03.2016 по 05.2017
(1 год 2 месяца)
Пастернак, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов'язки:
- допомога та рекомендації щодо вибору напою для гостя;
- приготування коктейлів;
- приготування кавових напоїв;
- проведення інвентаризації;
- контроль якості, наявності та залишків напоїв;
- формування заявок відповідно до вимог та стандартів компанії.
Барбек
с 05.2015 по 02.2016
(9 месяцев)
BEEF meat&wine, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов'язки:
- слідкування за чистотою посуду;
- участь у заготівельних процесах;
- приймання товару для бару.
Досягнення: вивчив ази барної справи: термінологію барного інвентарю, міксологію, групи алкоголю, історію створення різноманітних коктейлів та їх походження, техніки приготування кавових напоїв.
Образование
Київський університет туризму, економіки і права
Факультет міжнародних економічних відносин і менеджменту, Облік і аудит, Київ
Высшее, с 2013 по 2017 (4 года)
Знания и навыки
Знание языков
- Английский — средний
- Украинский — свободно
- Русский — свободно
Рекомендации
Котеленець Олександр Віталійович
Управляючий бару, Friends & Lovers Bar
Дополнительная информация
Портфоліо робіт: https://www.canva.com/design/DAFwr43hR6w/tY-ovPQxj5RHs96cupXb3g/view#1
Бажана форма роботи - графік на вільній основі.
Про себе: працюю в барній сфері з 2016 року. Цікавлюсь міксологією, історією створення та виникнення коктейлів, новими смаковими поєднаннями. З додаткових хобі: історія, політика, економіка, філософія.
Похожие кандидаты
Шеф-бариста
Киев
Шеф-бариста, адміністратор, тренер-технолог кавового бару
30000 грн, Киев
Шеф-бариста
Киев
Менеджер ресторану, шеф-бармен
35000 грн, Киев, Харьков
Шеф-бармен, бар-менеджер, керуючий баром
50000 грн, Киев