Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 25 апреля 2024 Файл

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/10576944

Шеф-бариста

Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Сайт пошуку роботи №1 в Україні

Резюме від 20 лютого 2024

Терентьєв Микита Сергійович
Шеф-бармен, 35 000 грн
Повна зайнятість.
Вік: 24 роки
Місто: Київ

Контактна інформація
Ел. пошта: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Досвід роботи
Старший бариста/бармен
з 06.2023 по нині (8 місяців)
Pro Каву, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Навчання нового персоналу та підвищення кваліфікації працівників. Введення стратегій
розвитку та рекламування з метою масштабування бізнесу. Написання графіків роботи та
чек листів. Введення та пропрацювання нових напоїв та страв, ведення переобліку
закладу з подальшим зменшенням витрат та мінімізації відходів виробництва. Введення
концепції "zero waste".
Підготовка та презентації звітів, квартальних та щомісячних. Наймання працівників, та
подальший їх розвиток у компанії. Проведення тренінгів з продажів та спілкування.
Введення концепції закладу та "ton of voice" для всіх працівників.

Управляючий кафе
з 08.2022 по 07.2023 (11 місяців)
Cafe ilo, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
·допомога в розробці меню доставки. Початок співпраці зі службами доставки, підписання
договорів та обговорення всіх нюансів із доставкою.
· замовлення та інспектування наявності посуду з собою, посуду в закладі та устаткування
кухні та бару.
· замовлення необхідних продуктів та матеріалів для безперебійної роботи закладу.
· робота з поставниками та пошук більш вигідних пропозицій та умов співпраці.
· навчання та пошук нового персоналу, допомога та заохочення всіх працівників.
· введення та подальша робота закладу із Choice та інтеграції його у Poster.
Адміністрування сторінки меню та роботи з ним.
· розробка та пропрацьовки нового алкогольного та безалкогольного меню для закладу,
навчання барменів. Навчання кухарів в приготуванні напівфабрикатів та готових прикрас
для бару та кухні.
· робота з гостями, вирішення конфліктних ситуацій. Прийняття до уваги зауваження та
пропозиції та подальша робота з ними.
· відкриття та закриття касової зміни, дотримання касової дисципліни та робота з
податковою службою.

Старший бармен
з 01.2022 по 08.2022 (7 місяців)
Una casual cafe, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
· написання технологічних карток до нопоїв. ·пропрацьовки та навчання персоналу.
· замовлення та інспектування наявності продуктів та інвентарю.

Менеджер-адміністратор
з 01.2022 по 08.2022 (7 місяців)
Una casual cafe, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
· повністю з нуля відкривав заклад після повномасштабного вторгнення. Налагоджував
роботу всіх процесів, знаходив та підписував договори з поставниками та підрядниками.
·налагоджував та співпрацював із службами доставки, слідкував за злагодженої роботою
кухні та виробництва.
· запускав власну доставку, знаходив підрядників для розробки сайту та контенту. Наймав
на роботу кур'єрів та проводив повний екскурс в роботу, обов'язки та відповідальність.
· відкриття та закриття касової зміни, робота з інвентаризаціями та бухгалтерським
обліком.
· робота із гостями, вирішення конфліктних ситуацій та прийняття мір з приводу
працівників.
· пошук та подальша співпраця з поставниками, підписання угод та вирішення питань
пов'язаних з ними.
· замовлення необхідних продуктів та матеріалів для безперебійної роботи закладу та
виробництва, мінімізація витрат на упаковку та матеріалів.
· плідна робота з власниками бізнесу та моя допомога у вирішенні питань пов'язаних з
роботою закладу та персоналу.
Старший бармен
з 06.2021 по 10.2021 (4 місяці)
Хачапури и вино, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Адміністратор
з 11.2019 по 04.2020 (5 місяців)
TIU HOSTEL, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта
СБРЦПО ім.П.Ф. Кривоноса
Живописець, Славянск
Середня спеціальна, з 2015 по 2018 (3 роки)

Знання і навички
Choice, 1С, iiko, Poster, R-Keeper, Управління рестораном, Чесність, Управління командою,
Ведення документації, Інвентаризація, Контроль запасів, Стресостійкість, Уважність,
Продуктивність, Здатність до навчання, Приготування кавових напоїв, Неконфліктність,
Доброзичливість, Лате-арт, Користувач 1С, Знання міцної групи алкоголю, Міксологія,
Висока працездатність, Саморозвиток, Привітність, Приготування коктейлів, Контроль
залишків, Адаптивність

Знання мов
 Українська ─ вільно
 Російська ─ вільно
 Англійська ─ середній

Додаткова інформація
Мої особистісні якості : амбітність, високі комунікативні навички,
харизматичність,критичність мислення, чесність до себе та до людей які оточують мене.

Своїми сильними сторонами вважаю: моноістичне мислетвореня, самостійність, вміння
приймати конструктивну критику та несення відповідальності за свої вчинки та дії. Навички
аналізу та можливої мінімізації конфліктних ситуацій у колективі.
Негативні сторони я би окреслив наступними тезами: надмірна чесність та очікування
більшого від людей. Самокритичність та тяжке прийняття слабкостей.

Резюме кандидата розміщено за адресою: https://www.work.ua/resumes/7002983/

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: