Резюме від 13 травня 2024 Файл

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/10576944

Шеф-бариста

Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Сайт пошуку роботи №1 в Україні

Резюме від 20 лютого 2024

Терентьєв Микита Сергійович
Шеф-бармен, 35 000 грн
Повна зайнятість.
Вік: 24 роки
Місто: Київ

Контактна інформація
Ел. пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Досвід роботи
Старший бариста/бармен
з 06.2023 по нині (8 місяців)
Pro Каву, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Навчання нового персоналу та підвищення кваліфікації працівників. Введення стратегій
розвитку та рекламування з метою масштабування бізнесу. Написання графіків роботи та
чек листів. Введення та пропрацювання нових напоїв та страв, ведення переобліку
закладу з подальшим зменшенням витрат та мінімізації відходів виробництва. Введення
концепції "zero waste".
Підготовка та презентації звітів, квартальних та щомісячних. Наймання працівників, та
подальший їх розвиток у компанії. Проведення тренінгів з продажів та спілкування.
Введення концепції закладу та "ton of voice" для всіх працівників.

Управляючий кафе
з 08.2022 по 07.2023 (11 місяців)
Cafe ilo, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
·допомога в розробці меню доставки. Початок співпраці зі службами доставки, підписання
договорів та обговорення всіх нюансів із доставкою.
· замовлення та інспектування наявності посуду з собою, посуду в закладі та устаткування
кухні та бару.
· замовлення необхідних продуктів та матеріалів для безперебійної роботи закладу.
· робота з поставниками та пошук більш вигідних пропозицій та умов співпраці.
· навчання та пошук нового персоналу, допомога та заохочення всіх працівників.
· введення та подальша робота закладу із Choice та інтеграції його у Poster.
Адміністрування сторінки меню та роботи з ним.
· розробка та пропрацьовки нового алкогольного та безалкогольного меню для закладу,
навчання барменів. Навчання кухарів в приготуванні напівфабрикатів та готових прикрас
для бару та кухні.
· робота з гостями, вирішення конфліктних ситуацій. Прийняття до уваги зауваження та
пропозиції та подальша робота з ними.
· відкриття та закриття касової зміни, дотримання касової дисципліни та робота з
податковою службою.

Старший бармен
з 01.2022 по 08.2022 (7 місяців)
Una casual cafe, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
· написання технологічних карток до нопоїв. ·пропрацьовки та навчання персоналу.
· замовлення та інспектування наявності продуктів та інвентарю.

Менеджер-адміністратор
з 01.2022 по 08.2022 (7 місяців)
Una casual cafe, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
· повністю з нуля відкривав заклад після повномасштабного вторгнення. Налагоджував
роботу всіх процесів, знаходив та підписував договори з поставниками та підрядниками.
·налагоджував та співпрацював із службами доставки, слідкував за злагодженої роботою
кухні та виробництва.
· запускав власну доставку, знаходив підрядників для розробки сайту та контенту. Наймав
на роботу кур'єрів та проводив повний екскурс в роботу, обов'язки та відповідальність.
· відкриття та закриття касової зміни, робота з інвентаризаціями та бухгалтерським
обліком.
· робота із гостями, вирішення конфліктних ситуацій та прийняття мір з приводу
працівників.
· пошук та подальша співпраця з поставниками, підписання угод та вирішення питань
пов'язаних з ними.
· замовлення необхідних продуктів та матеріалів для безперебійної роботи закладу та
виробництва, мінімізація витрат на упаковку та матеріалів.
· плідна робота з власниками бізнесу та моя допомога у вирішенні питань пов'язаних з
роботою закладу та персоналу.
Старший бармен
з 06.2021 по 10.2021 (4 місяці)
Хачапури и вино, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Адміністратор
з 11.2019 по 04.2020 (5 місяців)
TIU HOSTEL, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта
СБРЦПО ім.П.Ф. Кривоноса
Живописець, Славянск
Середня спеціальна, з 2015 по 2018 (3 роки)

Знання і навички
Choice, 1С, iiko, Poster, R-Keeper, Управління рестораном, Чесність, Управління командою,
Ведення документації, Інвентаризація, Контроль запасів, Стресостійкість, Уважність,
Продуктивність, Здатність до навчання, Приготування кавових напоїв, Неконфліктність,
Доброзичливість, Лате-арт, Користувач 1С, Знання міцної групи алкоголю, Міксологія,
Висока працездатність, Саморозвиток, Привітність, Приготування коктейлів, Контроль
залишків, Адаптивність

Знання мов
 Українська ─ вільно
 Російська ─ вільно
 Англійська ─ середній

Додаткова інформація
Мої особистісні якості : амбітність, високі комунікативні навички,
харизматичність,критичність мислення, чесність до себе та до людей які оточують мене.

Своїми сильними сторонами вважаю: моноістичне мислетвореня, самостійність, вміння
приймати конструктивну критику та несення відповідальності за свої вчинки та дії. Навички
аналізу та можливої мінімізації конфліктних ситуацій у колективі.
Негативні сторони я би окреслив наступними тезами: надмірна чесність та очікування
більшого від людей. Самокритичність та тяжке прийняття слабкостей.

Резюме кандидата розміщено за адресою: https://www.work.ua/resumes/7002983/

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: