Чаба
Менеджер ресторану
- Возраст:
- 46 лет
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/10116520
Опыт работы
Ресторанний консультант/Project Manager
с 01.2023 по 09.2023
(8 месяцев)
Ресторан "Папріка", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Розробка та впровадження стратегій управління рестораном для підвищення якості обслуговування та збільшення обігу
- Запуск ресторану з нуля
- Оцінка і підвищення ефективності роботи персоналу, включаючи найм, навчання та мотивацію
- Вивчення ринку та конкуренції, аналіз трендів гастрономічної індустрії та розробка рекомендацій щодо розвитку бізнесу
- Управління проектами впровадження нових меню, систем управління рестораном та маркетингових кампаній
Ресторанний консультант/Project Manager
с 01.2021 по 12.2022
(1 год 11 месяцев)
Фріланс, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Управління та консультування ресторанів різного формату, включаючи фаст-фуд, кафе та ресторани вищого класу
- Розробка та впровадження стратегій управління ресторанами для підвищення якості обслуговування та збільшення обігу
- Оцінка та підвищення ефективності роботи персоналу, навчання та мотивація
- Аналіз ринку та конкуренції, розробка рекомендацій щодо розвитку бізнесу
- Управління проектами впровадження нових меню та маркетингових кампаній
Автор, ведучий, режисер
с 01.2018 по 12.2020
(2 года 11 месяцев)
Кулінарна програма. "Карпатська Кулінарія" для Угорського каналу 21 ТВ, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Розробка та створення концепції телевізійної кулінарної програми
- Виступ в якості автора, ведучого та режисера програми, забезпечення її успішного ведення та продюсування
- Підготовка та вибірка рецептів для програми, їхнє виконання та демонстрація
- Організація та ведення спеціальних епізодів та рубрик програми для привертання уваги глядачів
Ресторанний консультант/Project Manager
с 01.2018 по 12.2018
(11 месяцев)
Спортивний бар, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Запуск ресторанного проекту з нуля
- Розробка різноманітного та привабливого меню для спортивного бару
- Тестування та оптимізація операційних процесів
- Найм, навчання та мотивація персоналу
- Здійснення контролю якості їжі та обслуговування гостей з метою підвищення задоволення клієнтів
Ведучий на телеканалі
с 01.2018 по 12.2018
(11 месяцев)
Зіркова Кухня, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Розробка унікальних рецептів та сценаріїв для програми, включаючи підготовку та демонстрацію страв
- Забезпечення успішного проведення програми та залучення аудиторії до перегляду завдяки професійному веденню та експертності
Бренд-шеф заходів
с 01.2017 по 12.2017
(11 месяцев)
ТМ "Щедрий Дар бар”, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Розробка та виконання рецептів для ТМ "Щедрий Дар бар"
- Організація знімального процесу для рекламних та кулінарних програм
- Проведення майстер-класів та гастрономічних заходів для клієнтів та гостей
Бренд Шеф/Консультант з ресторанного бізнесу
с 01.2017 по 12.2019
(2 года 11 месяцев)
Біонік фуд, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Розробка різноманітного та оригінального меню для ресторану
- Тестування та оцінка якості приготування страв, враховуючи концепцію ресторану
- Навчання та підготовка персоналу з метою забезпечення високої якості обслуговування
- Забезпечення контролю якості продуктів та страв, включаючи забезпечення стандартів безпеки їжі
Бренд-шеф з просування продукту
с 01.2016 по 12.2016
(11 месяцев)
ТМ "Преміалле", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Просування продукту ТМ "Преміалле"
- Розробка та виконання рецептів для продукту
- Просування продукту в цифрових медіа та онлайн-середовищі
Ресторанний консультант/Project Manager
с 01.2016 по 12.2017
(1 год 11 месяцев)
Ринок "Столичний", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Розробка рецептів для відео блогу та гастрономічних програм
- Просування та популяризація бренду в інтернеті через соціальні мережі та інші онлайн-канали
- Організація фуд-корту для масових заходів на 1000 осіб
Бренд-шеф заходів
с 01.2016 по 12.2017
(1 год 11 месяцев)
ТМ "Ферма", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Розробки та виконання страв та рецептів
- Організація та проведення гастрономічних заходів та фуд-фестивалів
Засновник, продюсер заходів
с 01.2011 по 12.2015
(4 года 11 месяцев)
Кулінарна школа (студія) "Картата Потата", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Організація та проведення майстер-класів та гастрономічних заходів для учасників школи та гостей
Продюсер
с 01.2010 по 12.2014
(4 года 11 месяцев)
Ранок з Інтером, Київ (ЗМІ, медіа)
- Розробка та планування контенту
- Підготовка та керування зйомками
- Монтаж та пост-продакшн
- Управління рекламою та маркетингом
- Забезпечення відповідності стандартам та правилам
- Менеджмент команди
- Аналіз результатів та оцінка успішності
Продюсер
с 01.2006 по 12.2009
(3 года 11 месяцев)
Картата Потата, Київ (ЗМІ, медіа)
- Розробка та планування контенту
- Підготовка та керування зйомками
- Монтаж та пост-продакшн
- Управління рекламою та маркетингом
- Забезпечення відповідності стандартам та правилам
- Менеджмент команди
- Аналіз результатів та оцінка успішності
Продюсер
с 01.1999 по 12.2007
(8 лет 11 месяцев)
Телефортуна, Київ (ЗМІ, медіа)
- Розробка та планування контенту
- Підготовка та керування зйомками
- Монтаж та пост-продакшн
- Управління рекламою та маркетингом
- Забезпечення відповідності стандартам та правилам
- Менеджмент команди
- Аналіз результатів та оцінка успішності
Образование
Театральний Університет імені К. Карого
Театральний, Київ
Высшее, с 1994 по 1998 (4 года)
Театральний університет
Театральний, Будапешт
Высшее, с 1994 по 1998 (4 года)
Знания и навыки
Знание языков
- Украинский — свободно
- Русский — свободно
- Венгерский — свободно
Другие резюме этого кандидата
Киев
Высшее образование
- Ресторанний консультант/Project Manager, Фріланс, 1 год 11 месяцев
Киев
Высшее образование · Полная занятость, неполная занятость
- Ресторанний консультант/Project Manager, Фріланс, 1 год 11 месяцев
Киев
Высшее образование · Полная занятость, неполная занятость
- Ресторанний консультант/Project Manager, Фріланс, 1 год 11 месяцев
Похожие кандидаты
Керуюча кав'ярнею, адміністратор ресторану
25000 грн, Киев
Администратор ресторана, старший хостес
Киев
Директор, менеджер ресторана
35000 грн, Киев
Адміністратор ресторану, кав'ярні, бариста, менеджер
15000 грн, Киев, Днепр, Одесса