Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 29 апреля 2024 PRO

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/10127892

Начальник відділу кадрів

Занятость:
Полная занятость.
Город:
Черкассы

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Начальник відділу кадрів

с 05.2019 по наст. время (5 лет)
Енергетика

1. Забезпечення підприємства працівниками потрібних професій, спеціальностей і кваліфікації згідно з рівнем та профілем отриманої ними підготовки та ділових якостей.

2. Вирішення питань найму, звільнення, переведення працівників, контролювала їх розстановку і правильність використання у підрозділах підприємства відповідно до трудового законодавства, положень, інструкцій і наказів керівника підприємства.

3. Організація своєчасне оформлення приймання, переведення і звільнення працівників згідно з трудовим законодавством, положеннями, інструкціями і наказами керівника підприємства, облік особового складу, видачу довідок про теперішню і минулу трудову діяльність працюючих, збереження і заповнення трудових книжок та ведення встановленої документації з кадрів, а також підготовку матеріалів для рекомендації працівників до заохочень та винагород.

4. Забезпечення підготовки документів, необхідних для призначення пенсій працівникам підприємства , за пільговим списком.

5. Керування працівниками відділу (4 особи).

Образование

Черкаський національний університет ім. Б.Хмельницького

Менеджмент організацій, Черкаси
Высшее, с 2008 по 2014 (6 лет)

Кваліфікація: менеджер оганізацій та адміністрування.

Знания и навыки

Ведення кадрового обліку Користувач 1С

Знание языков

Украинский — свободно

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: