Павло
Шеф-кухар
- Возраст:
- 46 лет
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/10178519
Опыт работы
Шеф- кухар
с 06.2019 по 11.2023
(4 года 5 месяцев)
SalT, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Отримати цікаву та стабільну роботу, застосувати багаторічний досвід роботи в новому проекті.
Навички:
Впевнений користувач ПК . Знання програм: парус . r-keeper 1С.
Володіння мовами: українська та російська в досконалості, англійська базова.
Формування команди: проведення співбесід, навчання згідно стандартів компанії.
Робота с персоналом: контроль виконання функціональних обовязків та інструкцій, контроль дотримання стандартів обслуговування гостей , організація и управління работи персоналa.
Забезпчення своєчасного надходження товарів.
формування асортимента.
оформлення і контроль акційних пропозицій.
взаємодія з державними контролюючими органами.
забезпечення дотримання правил охорони праці, пожежної та електробезпеки.
вирішення оперативних питань.
вирішення конфліктних ситуацій
контроль доходів і витрат, оптимізація затрат
проведення моніторинга роботи конкурентів
проведення інвентаризації, ведення документації, складання звітностей.
Додатково: прийом продуктів і товарів, облік їх руху в 1С.
Шеф-кухар
с 03.1995 по наст. время
(29 лет 3 месяца)
ресторан, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Попередні місця роботи.
2019-2023р особистий шеф- кухар, Київ.
2015-2019р Івент Холл(Freedom) , Київ. Шеф-кухар.
2010-2015р. Мережа готелей Грилів, боулінг клубів Вітамін, кавярен Країна кави, ресторанів Аніс, супермаркети Край. Бернд-шеф.
2009- 2010 р. Готельно - рестораний комплекс «Премер». Ізмаїл. Шеф - кухар (Відкриття з нуля )
2007-2009 р. ГРК « Козацький стан». Київ. Шеф-кухар.
2004-2006 р. ДРК Тропікал- парк . Шеф-кухар. Київ (відкриття з нуля )
2002-2004 р .паб Бочка . Шеф-кухар, Київ
2001-2002 р.р-н. Клеопатра . Шеф-кухар, Київ
2000-2001 р. Розважальний комплекс Рівер палас су-шеф ,Київ
1998-2000 р .р-н Міміно .су-шеф , кухар, всі процеси. Київ
1995-1998 р . р-н Млин ,кухар. Київ
Образование
НУХТ
Технолог м*яса та молока, Київ
Высшее, с 2000 по 2006 (6 лет)
Освіта.
Середня спеціальна: Выще профессійне училище №3 Київ, кухар 5 разряд, Київ.
Вища: Національний університет харчових технологій , інженер технолог, Київ.
Навички:
Впевнений користувач ПК . Знання програм: парус . r-keeper 1С.
Володіння мовами: українська та російська в досконалості, англійська базова.
Знания и навыки
Дополнительная информация
Забезпчення своєчасного надходження товарів.
формування асортимента.
оформлення і контроль акційних пропозицій.
взаємодія з державними контролюючими органами.
забезпечення дотримання правил охорони праці, пожежної та електробезпеки.
вирішення оперативних питань.
вирішення конфліктних ситуацій
контроль доходів і витрат, оптимізація затрат
проведення моніторинга роботи конкурентів
проведення інвентаризації, ведення документації, складання звітностей.
Додатково: прийом продуктів і товарів, облік їх руху в 1С.
Маю досвід відкриттяяя торгових точек (ресторанни,кафе) з нуля
- Розробка меню різних кухонь: французька, італійська, японська, українська…
Практична організація роботи:
1. Розробка концепції закладу
2. Планування приміщення .
3. Комплектація і організація постачання технічного обладнання, інвентаря.
4. Організація монтажа и введення в дію технічного обладнання.
5. Організація поставок и закупівлі продуктів
6. Складання меню і опрацювання страв.
7. Підбір, навчання, організація роботи персонала.
Знання : японської, французської, италійської, іспанської, кавказької, славянскої кухонь.
Водійське посвідчення В категорія.
Маю нагороди, дипломи.
Похожие кандидаты
Су-шеф, повар
30000 грн, Киев
Шеф-повар
Киев
Шеф-кухар
Киев
Шеф-кухар, су-шеф
35000 грн, Киев
Шеф-повар
Киев
Су-шеф, повар
Киев, Другие страны