Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 26 апреля 2024 PRO

Олександр

Начальник юридичного відділу, 35 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
45 лет
Город:
Кременчуг

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Директор з правових питань

с 12.2015 по наст. время (8 лет 5 месяцев)
ТОВ "Мало-Кохнівський кар'єр", Кременчук (Гірнича промисловість)

Спеціаліст в галузі права

с 11.2008 по 07.2014 (5 лет 8 месяцев)
ФОП Гапонов О.С., Кадіївка (Юриспруденція)

Обов'язки (характер діяльності) – індивідуальна (приватна) юридична практика. Основна спеціалізація – правова допомога в призначенні та перерахунку пенсій (в т.ч. ведення судових справ проти органів Пенсійного фонду) та з інших питань соціального забезпечення громадян.
Також надавав всі види правової допомоги (консультації, складання позовів, скарг та інших необхідних документів, представництво інтересів в суді та інших державних органах, контроль за виконанням судових рішень) по іншим напрямкам (податкове право, взаємовідносини з контролюючими органами, кримінальні справи, господарські, цивільні, сімейні, трудові спори, тощо).
Досягнення : взяв участь у декількох тисячах судових справ, по 80-85 % цих справ був досягнутий позитивний результат для моїх клієнтів (найчастіше - стягнення на їх користь і реальне отримання певних сум грошових коштів). Загалом мої Клієнти фактично отримали (на руки) по судових рішеннях як мінімум 10 (десять) мільйонів гривень (можливо й більше - наразі точно порахувати дуже важко через велику кількість виграних справ).

Провідний юрисконсульт

с 04.2008 по 10.2008 (6 месяцев)
ВАТ "Стахановський завод технічного вуглецю", Кадіївка (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Начальник юридичної служби (відділу)

с 09.2003 по 07.2007 (3 года 10 месяцев)
ВАТ "Стахановський вагонобудівний завод", Кадіївка (Машинобудування)

Обов'язки :
- організація роботи юридичної служби (відділу) підприємства ;
- правова експертиза проектів всіх локальних нормативних актів підприємства (наказів, розпоряджень, положень, інструкцій) ;
- участь в роботі комісії зі складання колективного договору підприємства;
- правова експертиза всіх договорів, що укладаються підприємством, складання типових договорів підприємства, організація укладання, реєстрації, обліку та зберігання всіх договорів, укладених підприємством, контроль за їх виконанням;
- організація та ведення дебіторської претензійно-позовної роботи на підприємстві (виявлення боржників підприємства, в т.ч. за власною ініціативою юридичної служби, складання та направлення до них претензій, судових позовів, представництво інтересів підприємства в суді, органах державної виконавчої служби, правоохоронних органах, контроль за виконанням судових рішень) ;
- організація та ведення кредиторської претензійно-позовної роботи (розгляд претензій, позовів до підприємства, ведення судових справ на всіх стадіях судового процесу та виконавчого провадження) ;
- правовий супровід взаємовідносин з правоохоронними, податковими та іншими контролюючими органами (розгляд запитів цих органів, підготовка відповідей на них, надання юридичних висновків щодо наявності чи відсутності правових підстав для проведення цими органами перевірок фінансово-господарської діяльності підприємства, розгляд (за участю спеціалістів бухгалтерії, фінансово-економічного та інших відділів та служб підприємства) актів (висновків), складених за результатами цих перевірок, підготовка заперечень на ці акти, оскарження в суді протиправних дій (бездіяльності) та рішень цих органів).
Досягнення : неодноразово та успішно брав участь в якості представника підприємства у розгляді (веденні) господарських, трудових, податкових, кримінальних, справ про банкрутство та інших (в т.ч. суперечки з контролюючими органами) судових справах підприємства в загальних, господарських та апеляційних судах Луганської, Донецької, Дніпропетровської та Запорізької областей, м. Києва, Вищому господарському суді України. Прийняв участь у більш ніж 150 судових засіданнях. Досягнув позитивного для підприємства результату по 85-90 % судових справах.
Особисто розробив наступні положення та інші нормативні документи по підприємству :
- Положення про юридичну службу,
- посадові інструкції працівників юридичної служби,
- Положення про порядок укладання, обліку, зберігання договорів та контролю за їх виконанням ;
- Положення про порядок ведення претензійно-позовної роботи,
- Положення про матеріальну відповідальність працівників підприємства,
- Положення про режим гнучкого робочого часу
Одночасно з роботою на заводі займався підприємницькою діяльністю в галузі надання правової допомоги. Надавав правову допомогу майже з усіх правових питань, в т.ч. успішно виступав захисником по кримінальним справам (ухилення від сплати податків, посадові злочини та інше, добивався виправдовувальних рішень).

Головний юрисконсульт відділу правового забезпечення

с 09.2002 по 09.2003 (1 год)
Стахановська державна об'єднана податкова інспекція, Кадіївка (Державні організації)

Обов'язки :
- правова експертиза розпорядчих документів податкової інспекції (постанов та рішень про донарахування податків та накладення штрафів на платників податків, наказів про проведення податкових перевірок суб'єктів підприємницької діяльності );
- представництво інтересів податкової інспекції у судових справах (банкрутство підприємств, скасування державної реєстрації суб’єктів підприємницької діяльності, стягнення податкового боргу в примусовому судовому порядку, відшкодування ПДВ, визнання недійсними правочинів, спрямованих на ухиляння від сплати податків та податкового боргу) ;
- юридичний супровід перевірок підприємств та підприємців ;
- юридичні консультації з питань взаємовідносин з платниками податків.
Досягнення :
- відсутність дисциплінарних стягнень ;
- за сумлінну і бездоганну службу була оголошена подяка та здійснене преміювання у розмірі посадового окладу ;
- менш ніж за рік моєї роботи були опрацьовані облікові справи усіх без винятку платників податків (юридичних осіб та підприємців), які тривалий час не здійснювали підприємницької діяльності, з метою їх примусового зняття з податкового обліку (біля 100 платників податків) ; по всіх цих справах були подані позови про скасування державної реєстрації суб'єктів підприємницької діяльності або їх банкрутство, всі ці позови були задоволені.

Старший слідчий

с 03.2001 по 06.2002 (1 год 3 месяца)
Прокуратура м.Стаханова Луганської області, Кадіївка (Державні організації)

Обов'язки : розслідування кримінальних справи про вбивства, посадові, господарські (економічні) та податкові злочини.
Досягнення : відсутність дисциплінарних стягнень, жодна з кримінальних справ, які мною були спрямовані до суду, не повернулася на додаткове розслідування.

Слідчий

с 08.1999 по 03.2001 (1 год 7 месяцев)
Стахановський МВ УМВС України в Луганській області, Кадіївка (Сили оборони)

Обов'язки - розслідування кримінальних справ про економічні (господарські) злочини.
Досягнення : за сумлінну службу (кваліфіковане і своєчасне розслідування кримінальних справ) 5 разів (за півтора роки) заохочувався (грошовою премією - 1 раз, почесною грамотою - 1 раз, подякою - 3 рази). Дисциплінарних стягнень не мав.

Образование

Луганський інститут внутрішніх справ

Слідчо-криміналістичний факультет, спеціальність "Правознавство", Луганськ
Высшее, с 1995 по 1999 (4 года)

Денна форма навчання. Закінчив інститут з відзнакою (з червоним дипломом).

Знания и навыки

Висока працездатність Знання законодавства України Знання держ. реєстрів Складання процесуальних документів Користувач ЄДРСР Впевненість

Знание языков

  • Русский — свободно
  • Украинский — свободно
  • Английский — начинающий

Рекомендации

  • Соловей Раїса Степанівна

    Соловей Раїса Степанівна

    Суддя у відставці (колишня суддя Апеляційного суду Луганської області), Апеляційний суд Луганської області (останнє місце роботи до відставки)

    Контактные данные скрыты
  • Гончаров Олександр Миколайович

    Гончаров Олександр Миколайович

    Суддя у відставці (колишній суддя Бориспільського міськрайонного суду Київської області), Бориспільський міськрайонний суд Київської області (останнє місце роботи до відставки)

    Контактные данные скрыты

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: