Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 9 апреля 2024 Файл

Юрій

Начальник виробництва

Возраст:
53 года
Город проживания:
Кременчуг
Готов работать:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Файл содержит еще 1 страницу.

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Юрій Петриченко
Контактна інформація:
Місце проживання: Кременчуг
Телефон:[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Досвід роботи:
Ведучий інженер-конструктор
КВБЗ (Важке машинобудування)
З 10.2022 по теперішній час

Інженер-механик, інженер по эксплуатації
з 10.2019 по 11.2021 (2 роки 1 міс)
VW Group Poznan (автомобільная промисловість)
В співпрвці зі специалістами VW проводив встановлення обладнання нової роботизо-ваноЇ лінії по виготовленню кузовів авто. Адаптація КД на допоміжне устаткування та усунення невідповідностей виникаючих при виконанні монтажу та налаштуванні встановленного обладнання з відпрацюванням етапів технологічного процесу, переналаштування обладнання для забезпечення максимальних показників циклічності та ритмічності виробництва.Запуск лінії та остаточне налаштування.
Ведучий специаліст, завідуючий виробництвом
з 05.2016 по 08.2019 (3 роки 3 міс)
ЕWRO INDUSTRY,FILLER Group, Slupsk ( Виробництво спеціального високоточного обладнання для рибопереробної галузі та для АПК).
Приймав участь в розробці та керував виготовленням комплексів обладнання для грибного виробництва та обладнання для переробки рибної сировини. Ставив на виробництво нові види обладнання та систем переробки, забезпечував конструкторську та технологічну підтримку виробництва.Виконував, згідно вимог замовників,модернизацию обладнання під їх потреби та вимоги.. Працював з клієнтами з СНД щодо гарантійних зобов’язань.Розробляв рекомендації по эксплуатації та ТО поставленого раніше обладнання з метою зменшення витрат на ремонт та продовження терміну використання. Керував підготовкою обладнання до вистовок та займався прийомом потенційних кліентів, з підбором обладнання під їх цілі та об'єми виробництва. Комплектував поставки обладнання для ринків Германшї, Бельгії, Нідерландів, Англії, Ирландії, Польщі. Виконував при потребі модернізацію для виконання неодлідних вихідних параметрів згідно вимог та побажань замовників.
Ведучий специаліст
з 10.2014 по 05.2016 (1 рік 7 міс)
ALKOSUL,польско-голанськая фірма,АПК, Brodnica (Виробництво, поставки та встановлення обладнання для птицефабрик яйцевого та м'ясного напрямку, тваринницьких комплексів, АПК)
Поставка, встановлення обладнання автоматизованих систем замкнутого циклу для птицефабрик ,тваринницьких комплексів.Налаштування, адаптація систем життєзабезпечення, систем автоматичного обліку та сортування продукції.Складання, встановлення, налаштування та адаптація систем JANSEN, VENCOMATIC,MIELLER.
Начальник технологічного бюро
з 06.2011 по 09.2014 (3 роки 3 міс)
КВБЗ, Кременчук (Важке машинобудування)
Керував технологічник бюро корпуса пасажирського вагонобудування. Виконував керівництво та супроводжував процес складання – починаючи від зварювання корпусів вагонів,їх фарбування,встановлення внутрішнього обладнання та систем, встановлення електрообладнання , підвагонного обладнання, систем водозабезпечення та кондиціонування повітря та інше..
Виконавчий директор
з 07.2005 по 05.2011 (5 років 10 міс)
Оптовий та роздрібний продаж продукції споживчого сегменту.
Начальник виробництва
з 11.1999 по 05.2005 (5 років 6 місяців)
Комплект Буд Сервіс, Харків (Важке машинобудування, виробництво нестандартного спеціального обладнання)
Керував виробництвом, виготовленням та складанням нестандартного обладнання, спеціального обладнання, виробництвом та вдосконаленням підйомних машинизготовлением и сборкой нестандартного оборудования, специального оборудования, подъемных машин и механизмов, шнековых погрузчиков, погрузчиков ковшевого типа (в том числе и для пищевого производства ), кантователей.
Інженер-конструктор 1к
з 11.1995 по 09.1999 (3 роки 10 міс)
КВБЗ, Кременчук (Важке машинобудування)
Проєктування рухомого складу, вагонів, доржної техніки подвижного состава, вагонов, контейнерів, елементів машин и механізмів для ВПК.
Освіта
КфХПІ
Електромеханічний факультет, інженер-електромеханік, Кременчук
з 1993 по 1998 (5 років)
КМТ,Кременчук
Факультет автоматизації виробництва, спеціальність - автоматизація технологічних процесів та виробництв, технік-механік, Кременчук.
среднє-технічне, з 1986 по 1990 (4 роки)
Додаткова освіта
ХПІ , САПР і К (1994, 6 місяців)
• Робота з компьютером:
Всі програми загального користування, AUTOCAD, PRO INGENER.
Знанння мов
• Українська ─ вільно
• Російська ─ вільно
• Польська ─ вільно
• Англійська ─ нижче середнього
Додаткова інформація
Маю практичний досвід керівництва та керування виробництвом. Також маю позитивний досвід праці в поважних європейських компаніях.Знаю як правильно виконати організацію та оптимізувати процес виробництва,планувати обьєми виробництва, проводження контролю виконання планових показників, та при необхідності – вчасне корегування та усунення вузьких міст для забезпечення стабільного ритмічного викуску продукції в зазначені керівництвом терміни. Знаю як виконувати організацію та оптимізацію процесів виробництва, виконувати планування об’ємів виробництва та контроль виконання плану. При необхідності – корегування проблемних вузьких місць і усунення ризиків. Знаю як здійснювати контроль за забезпеченням виробництва всіми необхідними матеріалами та як проводити облік всіх фондів підрозділу, виконання контролю за веденням виробничої та господарської діяльності підрозділу.
Маю досвід ведення переговорів з замовниками та діловими партнерами, в прийнятті та супроводі по підприємству делегацій ( акцентування їх уваги на здобутках та перевагах продукції та та забезпечення хорошого іміджу підприємства).
Так склалося що маю великий досвід в підготовці та встановленні на виробництво нових видів продукції, виготовленню та проєктуванню додаткової технологічної оснастки. Підготування та проведення випробувань нових зразків продукції. Маю досвід проведенні спільних проєктів з європейськими виробниками та досвід співпраці з іноземними компаніями в створенні нової продукції та налаштування її виробництва з нуля із дійсними позитивними результатами.
Не маю цілі пошуку роботи заради роботи. Хочу досягнути реалізації своїх здібностей та накопиченого потенціалу і звісно достойну матеріальну винагороду. Не стараюсь відсидітися осторонь і називаю речі своїми іменами, так як рахую за необхідне пробувати розв’язати проблему зразу.
Рахую що являюсь кваліфікованим спеціалістом практиком, а не демагогом -- малюючим керівництву абсурдні перспективи, знаючи що вони завідомо провальні.
Не маю проблем в находженні спільної мови з людьми, безболісно навчаюсь новому.Можу багато та результативно працювати.
Маю конструктивну позицію щодо підлеглих, що що є добре і не дуже.
Мої принципи в роботі – орієнтація на позитивний результат, оперативність прийняття рішень, зваженість дій , вірність прийнятих рішень, не боятися визнання вчасно прорахунків та їх усунення, формування команди професіоналів і тверда внутрішня дисципліна в підрозділі.
Про все це можна писати довго, але описати все неможливо, тому на мою думку --вважаю за краще особисто поспілкуватись з потенційним працедавцем.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: