Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 8 мая 2024 Файл

Олег

Операційний директор, керуючий проєктом, регіональний менеджер

Возраст:
52 года
Город проживания:
Харьков
Готов работать:
Киев, Харьков

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Попатенко Олег

[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») (Telegram)
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

ЗАГАЛЬНІ ВІДОМОСТІ:
Виконавчий директор та менеджер з більш ніж 10-річним досвідом управління в галузі
ресторанного бізнесу та роздрібної торгівлі. Успішно керував мережею піцерій,
впроваджуючи ефективні стратегії оптимізації операцій та розвитку бізнесу. Маю досвід
роботи з міжнародними консалтинговими компаніями та великими корпораціями, успішно
завершуючи проекти з оптимізації витрат та підвищення продуктивності персоналу. Здатен
ефективно координувати роботу команди та досягати стратегічних цілей компанії.

ДОСВІД РОБОТИ:

04.2022 – 01.2023
Виконавчий директор мережі піцерій "Primo Pizza" (м. Тячів, Закарпатської обл.)

-Розробка та впровадження стандартів для оптимізації операційних процесів;
-Управління бюджетом з акцентом на ефективний розподіл ресурсів;
-Розробка та введення нових позицій у меню;
-Організація системи контролю якості продукції та підтримання високих стандартів;
-Розробка та впровадження політики, включаючи ціноутворення, дитячі заходи, конкурси та
обслуговування заходів;
-Здійснення стратегії розвитку інтернет-доставки для розширення бази клієнтів;
-Робота з постачальниками;
-Контроль обліку та забезпечення ефективного ведення бізнесу;
-Розробка та впровадження програм мотивації для рядового персоналу та керівників;
-Активна участь у стратегічному розвитку бізнесу та його успішній реалізації

02.2005- 05.2022 Fozzу Group( СІЛЬПО):

05.2017 – 05.2022 Менеджер з постачання фермерської продукції ( м.Київ)

Корпоративний бізнес, Проект «Лавка традицій» (shop in shop). Регіони присутності : Вся
Україна
-Активний пошук нових постачальників та стратегічних напрямків у просуванні
здорового та правильного харчування;
-Здійснення бізнес-плану, включаючи управління P&L, контроль операційних витрат,
маржинальність та впровадження мотиваційних програм для персонала;
-Ефективна координація взаємодії всіх департаментів компанії задля досягнення
комерційних цілей бізнесу;
-Управління та постійне вдосконалення операційної дисципліни в підрозділах компанії;
-Розробка навчальних програм та матеріалів для забезпечення високого професійного
рівня співробітників;
-Ефективне управління та розвиток команди, забезпечуючи досягнення стратегічних
цілей компанії.
06.2015 – 05.2017 Менеджер проектів Fozzу Group( СІЛЬПО) (м. Київ)

Робота в проекті Lean під керівництвом консалтингової компанії McKinsey & Company.

Мета проекту полягала у підвищенні продуктивності персоналу, розробці та
впровадженні ініціатив, спрямованих на зниження операційних витрат, включаючи
ФОП, за збереження високого стандарту обслуговування гостей у всіх супермаркетах
мережі Сільпо.

Проект успішно завершено, і сума економії перевищила всі очікування, підтверджуючи
ефективність вжитих заходів.

02.2005–11.2015 Керуючий маркетом бізнес «Сільпо-фуд» (м. Харків)

-Підбір, навчання та управління командою магазину, включаючи графіки роботи, розвиток,
оцінки та звільнення;
-Здійснення роботи з асортиментом, забезпечення його актуальності та відповідності вимогам
ринку;
-Розробка та реалізація цінової політики, включаючи проведення акцій та моніторинг
конкурентів;
-Управління всіма аспектами виробництва та продажів, включаючи замовлення, списання,
переобліки, інвентаризацію, планування та досягнення планів з виручки, ФОП, PnL;
-Проведення акційних та маркетингових заходів для збільшення привабливості магазину;
-Підготовка звітності та надання інформації вищому керівництву;
-Взаємодія з контролюючими органами для забезпечення дотримання законодавства та
нормативів;
-Робота на різних форматах магазинів від соціального "Сільпо" до ексклюзивного Le Silpo.
-Здійснював функції першого керуючого в першому відкритому маркеті 'Le Silpo' у м. Харків,
що став першим відкритим у країні

08.2000 – 09.2005
Директор ФОП Попатенко

Переклад з англійської, української мови ( усної, письмової).Вирішення різних
бюрократичних проблем (суди, ОВІРи, районні та міські ради по всій Україні).

12.1996 – 08.2000
Помічник директора ресторану McDonalds Ukraine LTD ( м.Харків)

-Управління персоналом;
-Розробка цінової політики, проведення акцій та систематичний моніторинг конкурентів;
-Управління виробництвом та продажами, включаючи замовлення, списання, переобліки,
інвентаризацію, планування та досягнення планів з виручки, ФОП, PnL;
-Проведення акційних та маркетингових заходів для збільшення привабливості магазину;
-Підготовка звітності та надання інформації вищому керівництву;
-Взаємодія з контролюючими органами для дотримання законодавства;
-Взаємодія з аутсорсинговими компаніями, безперебійна робота обладнання;
-Дотримання санітарних норм та забезпечення касової дисципліни;
-Участь у відкритті нових об'єктів, забезпечення їхнього успішного запуску.

08.1994 –10.1996
Продавець-консультант ТОВ "Люкс Оптика"

06.1993– 05.1994
Матрос-обробник ТОВ "Сахморепродукт"

ОСВІТА

Харківський Державний педагогічний університет ім. Г.С.Сковороди.
2001 рік закінчення
Філологічний факультет, спеціалізація - Англійська мова.

МОВИ:

Англійська - В2
Німецька - А2 (без розмовної практики)

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ:

-Водійське посвідчення категорії В
-Маю своє авто
-Маю звільнення від мобілізації

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: