Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 18 марта 2024 PRO

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/10364494

Менеджер по роботі з клієнтами

Занятость:
Полная занятость.
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Петропавловская Борщаговка

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Менеджер по роботі з клієнтами

с 07.2018 по 11.2023 (5 лет 4 месяца)
Kronas, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Консультації клієнтів, здійснення прорахунків вартості замовлень .
Робота з існуючою клієнтською базою, її розвиток та розширення.
Комунікації з суміжними підрозділами – склад, доставка, виробнича дільниця.

Головний економіст

с 12.2011 по 04.2018 (6 лет 4 месяца)
Sense Bank, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Надання основного спектру послуг із продажу банківських продуктів (послуг) клієнтам сегменту заможних клієнтів; Залучення клієнтів сегменту заможних клієнтів на обслуговування: Дистанційне залучення клієнтів на обслуговування (телефонний дзвінок, листування). Проведення зустрічей, надання консультацій потенційним клієнтам на території відділення, та за його межами.; Обслуговування заможних клієнтів по платіжним карткам; Відкриття та обслуговування поточного рахунку клієнта; Відкриття та обслуговування депозитного рахунку клієнта; Надання послуги оренди індивідуальних сейфів для зберігання цінностей; Робота із портфелями заможних клієнтів.

Керуючий відділенням банка

с 04.2011 по 12.2011 (8 месяцев)
Банк Хрещатик, Київ (Фінанси, банки, страхування)

забезпечення прибутковості, дотримання економічних нормативів та безпека діяльності Відділення; організація роботи Відділення та загальне керівництво його діяльністю у відповідності до повноважень; забезпечення своєчасного та якісного надання Відділенням банківських послуг, надання консультації клієнтам по банківським продуктам; контроль дотримання працівниками Відділення чинного законодавства України; раціональний розподіл посадових обов"язків працівників Відділення та контроль їх виконання з метою досягнення найбільшої ефективності роботи; планування та організація виконання заходів щодо розширення клієнтської бази Відділення; забезпечення збереження матеріальних цінностей.

Головний економіст відділу роздрібного бізнесу

с 07.2010 по 04.2011 (9 месяцев)
Банк Хрещатик, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Консультування клієнтів з питань кредитування фізичних осіб на загальних умовах, аналіз документів, наданих позичальником для кредитування, здійснення оцінки фінансового стану позичальників, готування заключення на кредитний комітет по видачі позик фізичним особам, ведення кредитних справ згідно вимог НБУ та Положень, встановлення овердрафтів на карткові рахунки, контроль за своєчасною сплатою нарахованих відсотків позичальникам.

Провідний бухгалтер

с 02.2008 по 06.2010 (2 года 4 месяца)
Банк Хрещатик, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Контроль оборотів та залишків коштів на рахунках клієнтів,наданням виписок по особистих рахунках, облік депозитних операцій фізичних осіб в національній та іноземній валютах, нарахування та приеднання відсотків по депозитах, зарахування відсотків на картковий рахунок,поточні рахунки фізичних осіб, оформлення та здійснення операцій по продажу чекових книжок, здійснення бухгалтерських проводок по операціям купівлі-продажу готівкової валюти, іменних та дорожніх чеків, обслуговування клієнтів засобами систем "Anelik", "Western Union", "Быстрая почта", здійснення бухгалтерських проводок по операціям видачі та поповнення рахунків власників МПК та НСМЕП

Касир

с 05.2005 по 02.2008 (2 года 9 месяцев)
Банк Хрещатик, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Прийом платежів від фізичних осіб на користь юридичних осіб,комунальні платежі та платежі на користь бюджетних організацій, здійснення операцій з готівковими коштами в національній та іноземній валюті, прийом та видача коштів(поточні,депозитні рахунки) видача готівки в національній та іноземній валюті за платіжними картками та їх поповнення.

Образование

Європейський университет

Облік та аудит, Конотоп
Высшее, с 2002 по 2007 (5 лет)

Знания и навыки

Уважність Комунікабельність Здатність до навчання Доброзичливість

Знание языков

Английский — начинающий

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: