Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 27 апреля 2024 Файл

Виталий

Виконроб

Возраст:
48 лет
Город проживания:
Ровно
Готов работать:
Днепр, Киев, Львов, Одесса, Ровно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Особисті дані
П.І.Б.:Ильчук Виталий
Дата народження: 26 травня 1975
Місто проживання: Рівне
Адреса: вул.Коновальця 22 кв 50
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)/[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Ел. пошта: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Додаткова інформація
Освіта: 1994 – 2000 Рівненський інститут інженерів водного господарства економічний факультет з відзнакою спеціальність Бух облік та аудит
Досвід роботи :
червень 2012 – лютий 2019 Фірма "Рашкаль" Ізраїль виконроб
Контроль за якістю та термінами виконання монтажно-будівельних робіт. Внесення необхідної документації, здача звітності; Здійснення безпосереднього контролю та організації будівельного процесу на об'єкті; Контроль матеріалів на об'єкті, подача заявок на закупівлю необхідних матеріалів; Контроль за дотриманням техніки безпеки; Організація формування попиту на будівельну техніку та обладнання. B підпорядкуванні 67 осіб
Квітень 2019 - Квітень 2021 Виконроб Bac Systems OÜ Естонія
Контроль за якістю та термінами виконання монтажно-будівельних робіт Внесення необхідної документації, здача звітності Здійснення безпосереднього контролю та організації будівельного процесу на об'єкті; Контроль матеріалів на об'єкті, подача заявок на закупівлю необхідних матеріалів Контроль за дотриманням техніки безпеки Організація формування потреби в будівельній техніці та обладнання. B підпорядкуванні 45 осіб.
З Травня 2019 ТОВ Буд і Ком Виконроб
Контроль за якістю та термінами виконання монтажно-будівельних робіт Внесення необхідної документації, здача звітності Здійснення безпосереднього контролю та організації будівельного процесу на об'єкті; Контроль матеріалів на об'єкті, подача заявок на закупівлю необхідних матеріалів; Контроль за дотриманням техніки безпеки; Організація формування потреби в будівельній техніці та обладнанні. . B підпорядкуванні 185 осіб.
Професійні навички: Впевнений користувач ПК Особисті якості: точність; активність; Аналітичні здібності; швидке навчання; вічливість; висока ефективність; дисципліна ініціативність; працьовитість; надійність; наполегливість; винахідливість; націленість на результат; оптимізм; організаторські здібності; організація; націленість на результат;\ відповідальність; чуйність; порядність; принциповість; пунктуальність; незалежність; стресостійкість; працьовитість; впевненість у собі; здатність адаптуватися до змін вміння працювати в команді; здатність переконувати; відданість чесність; енергійність.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: