Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • Файл

Іван

Бар-менеджер, старший бармен

Возраст:
29 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Панченко Іван Іванович
Київська обл., м. Київ, б-р. Академіка Вернадського 24
Тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Instagram: panchivan95
Сімейний стан
Неодружений
Освіта
Маріупольський коледж Приазовського державного університету
Спеціальність: Монтаж та експлуатація електроустаткування
Приазовський державний технічний університет
Спеціальність: Енергопостачання промислових підприємств
Додаткова освіта
Planet Z, Базовий курс Бармен – 2015 рiк
Planet Z, Курс флейрiнга – 2018 рiк
Bar solution, онлайн-курс – 2021 рік
Barometer – 2021 рік
UI/UX дизайн, Prometeus – 2023 рік
Професійні навички
Відмінне знання міцної алкогольної групи, знання теорії виробництва та історії міцного алкоголю. Регулярна аналітика актуальних прайсів компаній дистриб’юторів, популярності брендів в сегменті хорека.
Грамотна мова, презентабельна зовнішність, орієнтованість на саморозвиток, розширенні професійні знання в сегменті хорека. Перфекціонізм в організації роботи, вміння брати на себе відповідальність і працювати над помилками.
Невеликий досвід в організації та проведенні івент-заходів, мінімальний досвід в SMM.
Досвід роботи лінійним барменом/старшим барменом/бар-менеджером – 9 років в закладах різного формату як на постійній основі, так і на фрілансі – нічні клуби, коктейль-бари, ресторани преміум-сегменту, паби, концерти, фестивалі, виїзні бари.
Досвід в складанні алкогольної, винної, коктейльної карти, підготовці спеціальних і сезонних пропозицій. Складання калькуляційних і технологічних карт, розрахунок собівартості і фудкоста, аналітика прайса основних конкурентів. Підбір відповідних маркетингових пропозицій алкогольної та безалкогольної групи. Володіння робочим флейрінгом, відмінні теоретичні знання міксології, знання рецептури класичних коктейлів. Досвід у відкритті барів з нуля.
Додаткові навички
Впевнений користувач ПК і стандартного пакету Microsoft
Office, Adobe Photoshop, Figma, активний користувач соцмереж.
Знання іноземної мови (англійська B1)
Хобі та інтереси
Кулінарія, спорт, художні книги, консольний геймінг, молекулярна кухня, вивчення дизайну, спортивний туризм

Досвід роботи
Заклад
Посада
Період роботи
Avalon, Київ
Бармен
09.2023-01.2024
Barbarossa Bar, Житомир
Шеф бармен
11.2022 – 03.2023
Green Bar, Київ
Бар-менеджер
10.2021 – 09.2023
GOST restaurant, Київ
Бармен
09.2021 – 01.2022
Dniprovska Riviera
Старший бармен
05.2020 – 09.2021
Normal art restaurant, Київ
Бармен
10.2019 – 10.2021
Boho, Київ
Бармен
08.2019 – 10.2019
Rixos Sungate, Белдібі
Спік-ізі бармен
05.2019 – 08.2019
Точка G, Київ
Бар менеджер
11.2018 – 05.2019
Dark Moon Club, Бровари
Старший бармен
09.2017 – 04.2019
Arena White Terrace, Київ
Старший бармен
04.2018 – 09.2018
Ресторан Фермер, Бровари
Старший бармен
10.2017 – 05.2018
Sandali Beach Club, Київ
Бармен
05.2017 – 09.2017
Bionica Club, Київ
Бармен
02.2016 – 05.2017
Saxar Club, Бровари
Старший бармен
11.2015 – 02.2016
Shooters Club, Київ
Бармен
08.2015 – 12.2015
Бровар-Хоф, Бровари
Бармен
08.2014 – 09.2015

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: