Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 12 мая 2024 Файл

Tетяна

Управляючий готелем, рестораном

Возраст:
58 лет
Город:
Одесса

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Березанська Тетяна Олександрівна

Місце проживання: м.Одеса
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Досвід роботи:
- Червень 2022 – грудень 2022 «Green and Clean» (Гамбург, Німеччина)- керівник департаменту операційного управління, організація роботи та навчання персоналу;
- Жовтень 2021 – травень 2022 IMS крюїнгова агенція, менеджер, відбір персоналу на пасажирські судна;
- Квітень 2020 – вересень 2021 ПП Драйв керуючий ресторану;
- Квітень 2017 – березень 2020 заступник директора ТОВ “Олеся Ком”;
- Лютий 2014 – березень 2017 директор готелю Дюк 5* та ресторану Лен Мар в Одесі;
- Вересень 2010 – листопад 2013 ТОВ "Колумбус Мерітайм" керівник адміністративного відділу; Телефон
- Квітень 2010 – вересень 2010 р. M/V Mona Lisa. Керівник департаменту сервісу;
Вересень 2007 – квітень 2010 р. Адміністративно – господарський директор. Введення в експлуатацію СПА готелю Maristella Club;
2002 - 2007 - робота на пасажирських суднах "COSTA";

Професійні навички:
- Управління роботою готелю та ресторану, організація та контроль роботи всіх структурних підрозділів готелю та ресторану;
- Забезпечення ефективної фінансової діяльності готелю та ресторану;
- Нарахування заробітної плати, контроль розрахунків з партнерами та постачальниками відповідно до договорів;
- Забезпечення роботи готелю та ресторану в рамках затвердженого бюджету;
- Складання меню, організація заходів, контроль організації;
- Постановка меню кондитерського цеху, впровадження сучасних десертів та випічки, навчання кондитерів;
- Забезпечення роботи готелю та ресторану відповідно до стандартів якості обслуговування для встановленої категорії;
Освіта: 1984 – 1989 рр. Одеська академія будівництва та архітектури
Спеціальність: теплогазопостачання, вентиляція, кондиціювання
Освіта: 2003 – 2007 рр. - ОДУ ім. Мечникова
Спеціальність: міжнародні економічні відносини
Тренінги: - Система менеджменту якості (ISO 9001:2008 та ISO 9011:201)
• “69 помилок ресторатора’’
• “ Комунікаційна стратегія готелю та його вплив на продажі”
• Продажі під контролем: від маркетингової стратегії до фінансового аналізу”
• “Як зробити готель прибутковим?!”
Сімейний стан: незаміжня, син 1988 р. н.
Додатково: Досвідчений користувач ПК, є автомобіль, посвідчення водія та досвід водіння
Знання іноземних мов: українська, англійська, німецька

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: