Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 23 апреля 2024 PRO

Олександр

Заступник директора

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
30 лет
Город проживания:
Луцк
Готов работать:
Луцк, Львов, Ровно, Ужгород

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Заступник Директора

с 09.2021 по наст. время (2 года 8 месяцев)
WoodProfile, Луцьк (Будівельна промисловість, деревообробка)

За два з половиною роки я виконував обов'язки у багатьох напрямках, а саме:
Керував виробництвом, підбір персоналу, контроль роботи персоналу, планування роботи та поставлених задач, постійно перебував на звязку із начальником виробництва та бригадирами; у підпорядкуванні мав 25 чоловік. Вдосконалив робочий графік - тим самим збільшивши продуктивність персоналу, а також прибуток підприємства.

Встановив дружньо-партнерські відносини із постачальниками, чим значно зменшив витрати підприємства. Їздив у відрядження для проведення ділових переговорів та вів документний облік.

Працював із експортними контрактами; у зв'язку з тим, що фірма співпрацює із країнами Євросоюзу, готував усі необхідні документи для відправки нашої продукції до клієнтів за кордон. Працюючи у парі із брокером та фітосанітарним інспектором митнив грузові авто та готував повний пакет документів для безперешкодного перетину кордону. Володію навичками складання інвойсів, пакувальних листів та експортних договорів, та специфікацій. Тримав на контролі відправку продукції від початку і до самого отримання партнерами з ЄС. Також співпрацював із клієнтами та дистрибюторами по Україні. Проводив аналіз і контроль дебіторської заборгованості. Керував будівельними роботами з розширення підприємства. Досконало володію Microsoft Exel, Word; також програмою 1С Підприємство на рівні:"Внесення даних, ТТН, Видаткова накладна, Рахунок на оплату". Тримав на контролі усі платежі підприємства, починаючи від податків та закінчуючи платежами за світло. Мав повну довіру та допуск до грошей підприємства. Володію вмінням торгуватися тим самим заощаджуючи гроші підприємства.
Виконую роботу сумлінно.

Моя задача полягає у тому,щоб звільнити час вищого керівництва від зайвої роботи. Збільшити продуктивність та пришвидчити "прохід" підприємства.

Начальник відділу постачання

с 06.2019 по 12.2020 (1 год 6 месяцев)
Моделпак, Нововолинськ (Лісова промисловість, лісообробка)

Пошук вигідних умов для розвитку підприємства. Пошук постачальників. Складання договорів, ведення переговорів з приводу відтермінування платежів та зниження цін на послуги та закупівлю продукції. Купував станки та вантажні авто з за кордону. У звязку із розширенням підприємства займався закупівлями необхідного матеріалу для будівництва, проводив перемовини по зниженню ціни на матеріали, здійснював пошук робочих бригад. Хотів би, також, зазначити, що Генеральний директор підприємства поклав на мене задачу вести будівництво нового складу від початку і до кінця.

Начальник виробництва

с 06.2019 по 12.2020 (1 год 6 месяцев)
Моделпак, Нововолинськ (Лісова промисловість, лісообробка)

Керування виробництвом підприємства, керування персоналом (60+ людей), контроль виконання виробничого плану та візгрузки продукції до покупця.

Завсклад

с 05.2017 по 04.2018 (11 месяцев)
ВІО (М'ясний Дар), Луцьк (Харчова промисловість)

Образование

РГСУ

Державне та муніціпальне управління, Москва
Высшее, с 2010 по 2015 (5 лет)

Поступив на державну форму навчання задовго до початку військових дій.

Знания и навыки

Неконфліктність Комунікабельність Пунктуальність Саморозвиток Урегулювання конфліктів Відповідальність MS Word MS Excel 1С:Підприємство Управління персоналом Ведення ділових переговорів Ведення телефонних переговорів Ведення переговорів Контроль документообігу Ведення документації Здатність до навчання Грамотна усна та письмова мова Англійська мова Рівень B1/B2 Пошук постачальників Аналіз ринку постачальників Облік розрахунків із постачальниками Підбір персоналу

Знание языков

  • Английский — средний
  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

Готовий до переїзду до Львівської, Закарпатскьої, Рівненської та Волинської області.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты