Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 20 февраля 2024 PRO

Сергій

Директор ресторанно-готельного комплексу, 100 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
34 года
Город проживания:
Запорожье
Готов работать:
Днепр, Запорожье, Киев, Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Директор сімейного розважального комлексу

с 06.2022 по наст. время (1 год 10 месяцев)
Crazy Land, сімейний розважальний центр, Дніпро (Послуги для населення та бізнесу)

З 2022 – заступник операційного директора мережі закладів, директор найбільшого підрозділу мережі. Функціонал: систематизація роботи компанії, відпрацювання бізнес процесів з одночасною її стандартизацією, координація роботи підрозділів, робота над покращенням сервісу, заснування та розвиток навчального центру для середнього та вищого управлінського рівня.
Особисті досягнення в керівництві підрозділом: підняття рентабельності з 12 до 34-38 відсотків, стабілізація плинності колективу та його розвиток, доведення показників таємного покупця з 52 до 96 відсотків, зниження відсотку закупівель з 42% до 27%, збільшення прибутку підрозділу на 200% за рік.
Високий рівень організаційних та комунікативних здібностей, розвинені лідерські якості та стресостійкість. Великий досвід роботи з клієнтами, зі зворотнім зв’язком.

Директор закладу тимчасового розміщення

с 04.2017 по 02.2022 (4 года 10 месяцев)
ТОВ ДЗОВ Бригантина, Скадовськ (Готельно-ресторанний бізнес)

З 2017 по 2022 рік працював керуючим закладу тимчасового розміщення, який водночас приймав до 500 осіб з наданням дозвіллєвих та анімаційних послуг. Ефективне проходження коронавірусної кризи з одночасним підвищенням кількості клієнтів та вартості послуг. Виведення підприємства на лідерські позиції в галузі, суттєве підняття пізнаваності бренда.

Досвід організації діяльності різних департаментів підприємства:, бухгалтерського, організації харчування, технічні служби та клінінг, маркетинг, робота з клієнтами та продажі, набір персоналу, надання анімаційних та дозвіллєвих послуг. Загальна кількість персоналу під власним керівництвом до 200 осіб. Досвід в наборі персоналу та формуванні команди. Проведення навчальних тренінгів, створення корпоративних вимог.

Досвід проведення інвентаризації, ефективного використання залишків, оптимізації закупок, планування та проведення закупівель для різних департаментів. Контроль роботи бухгалтерії, руху коштів, фінансове планування. Уважна та системна робота з документацією, заключення договорів.

Запуск та розвиток їдальні, кафе та магазину із постійним збільшенням обсягів послуг та системного підвищення цін, розвиток асортименту, контроль за рухом коштів. Знання та впровадження системи СУБХПП (HaCCP). Досвід успішного проходження перевірок відповідно до діючого законодавства наступними службами: ДержПраці, Держпродспоживслужба, ДСНС та ін.

Образование

Запорізький національний університет

Соціальний менеджмент, Запоріжжя
Высшее, с 2006 по 2011 (5 лет)

Магістр, спеціалізація "Соціальний менеджмент"

Знания и навыки

Маркетинг Операційний менеджмент Систематизація процесів Систематизація бізнесу Закупівля товарів Фінансове планування Знання стандартів обслуговування Навчання персоналу Розвиток команди Управління персоналом Управління підприємством

Знание языков

  • Английский — средний
  • Украинский — свободно

Дополнительная информация

Готовий до релокації під цікавий проект
Власний автомобіль, водійське посвідчення категорії В
Впевнений користувач основними офісними програмами.
Готовність до постійного навчання, опановування нових навичок. На даний момент, навчання Інтернет - маркетингу та вивчення англійської.
Настільні книжки: «Від хорошого до величного», «Безжальний менеджмент», «45 татуювань менеджера», «Маркетингові війни», «Оточи себе найкращими».
Відсутність шкідливих звичок.
Готовий до переїзду до місця роботи.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты