Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 27 апреля 2024 Файл

Андрій

Керівник відділу

Возраст:
56 лет
Город:
Запорожье

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Резюме
Ковтун Андрій Петрович
Ціль : Керівник відділення, напрямку.
Особисті дані :Дата народження: 26.07.1967 р. Сімейний стан : одружений. Діти – дві дочки (27 років, 23 роки).

Освіта : Вища. Запорізький Машинобудівний Інститут ім. В.Я.Чубаря.
Спеціальність: радіотехніка.

Додаткова освіта: Спільне Українсько – Швейцарське підприємство у формі ТОВ «Міжнародний інститут менеджменту» (МІМ – Київ).
Спеціальність: менеджер бізнес-адміністратор.

Досвід роботи :
2011 – 2023 р. ТОВ «Моліс»
Виробництво та реалізація молочної продукції, сирів.
Посада: директор Торгового Дому.
Основні обов'язки: Організація та контроль роботи торговельного будинку. Координація дій структурних підрозділів підприємства. Управління філіями. Формування торгового портфеля підприємства шляхом залучення нових постачальників. Розробка цінової стратегії, планування продажу, формування бюджету підприємства, контроль фінансової заборгованості.
Досягнення: налагодив організаційну структуру та взаємодію підрозділів середньої ланки на підприємстві (постачання, продаж, логістика, бухгалтерія, юристи). Наймав на роботу головного бухгалтера та комерційного директора. Формував плани та розробляв систему мотивації торгових представників. Загальна кількість персоналу підприємства становила 350 осіб. 6 філій по Україні. Шляхом залучення нових постачальників було збільшено обсяг продажів у півтора рази. До основної торгової марки було додано понад 20 нових.

2006 – 2009р. ТОВ «Омегаінвестагро».
Переробляння олійних культур.
Посада: директор із постачання.
Основні обов'язки: Контроль роботи відділу постачання. Забезпечення безперебійного транспортно-експедиційного обслуговування компанії з приймання та зберігання основної сировини. Пошук клієнтів, охоплення нових регіонів. Формування бази даних за клієнтами та видами сировини.
Досягнення: організував роботу відділу на новії для себе посаді. Обсяг виробництва та забезпечення сировиною зріс у 2 рази за рахунок розширення територій обслуговування. Асортимент сировини змінився із одного до трьох видів.

1999 – 2004 р. ТОВ «Моліс».
Виробництво та реалізація молочної продукції, сирів.
Посада : керуючий логістикою та збутом.
Основні обов'язки : Організація та контроль роботи відділу логістики. Координація процесів структурних підрозділів підприємства – виробництво, склад готової продукції, транспорт, дистриб'ютори. Розвиток ключових клієнтів, супроводження продажу, підготовка документів. Пошук нових клієнтів, укладання договорів. Забезпечення відвантаження готової продукції та доставки до різних регіонів України.
Досягнення: пройшов шлях від торгового представника до начальника відділу логістики та збуту. Розвиток нових регіонів та організація співпраці з новими дистриб'юторами дозволили збільшити обсяг реалізації продукції в 3 рази.

Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Адреса:м. Запоріжжя, вул. Незалежної України

Особисті якості : комунікабельність, легко навчаюся.

Додаткові відомості: Мови : російська, українська, англійська зі словником. Впевнений користувач ПК: Word, Excel, Бухгалтерія 1С. Наявність автомобіля, посвідчення водія категорії «В».

Побажання до нового
місця роботи: Пропрацював на одному підприємстві 15 років. Так вийшло, підприємство припинило свою діяльність. Бажаю і можу свої знання і опит використати на діючому підприємстві. Маю непогану фізичну форму, без шкідливих звичок. Енергії і оптимізму вистачає для оволодіння новим напрямком діяльності.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: