Андрій
Шеф-повар
- Возраст:
- 36 лет
- Город:
- Одесса
Контактная информация
Соискатель указал телефон .
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/10487327
Загруженный файл
Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.
Балачан Андрій Ігорович
Повна зайнятість
Вік: 36
Місто: Одеса
Досвід роботи:
-2006-2007 -"Затока" ресторан Оазіс-кухар холодного цеху;
-2007-2009 – "Ірландський паб" Дерибасівська 13- мангальщик;
-2009-2012 – ресторан "Тет-о-тет" м.Вознесенськ – кухар універсал;
-2012-2016 - ресторан "Crab House" вул.Дерібасьвська 13 – кухар універсал;
-2016-2019 – "Ірландський паб" Дерибасівська 13 –кухар універсал, старший зміни;
-2019-2022- Frapoli 21 , Троїцька 34 – шеф-кухар;
-організації щоденного постачання свіжих продуктів для закладів харчування: "Ірландський паб","Crab House", Frapoli 21, Wine&Pillow
Освіта:
-Вище морське училище №26 за спеціальністю кухар- п*ятого розряду.
Навички:
• Організація та контроль процесів кухні;
• організація щоденних кухонних процесів 6 підлеглих;
• проводити співбесіди, наймати і вчити нових співробітників;
• складати тижневі меню на зимово-весняний і літньо-осінній періоди року;
• контроль за технологією приготування і якістю страв;
• контроль і підтримка санітарних норм;
• контроль якості вхідної продукції відповідно до стандартів компанії;
• участь в розробці нових страв;
• Складання калькуляційних карт.
Другие резюме этого кандидата
Похожие кандидаты
Бренд-шеф
90000 грн, Одесса, Днепр
,
еще 2 города
Шеф-повар
Одесса
Су-шеф, шеф-повар
40000 грн, Одесса
Бренд шеф-повар (замена меню)
Одесса, Винница
,
еще 8 городов
Шеф-повар
40000 грн, Одесса
Шеф-повар
Одесса