Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 19 апреля 2024 Файл

Євгеній

Кризис-менеджер

Возраст:
36 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Сажин Євгеній Андрійович
Керуючий проекту, Операційний директор, Консультант, Концепт, Бренд, Кризис-Шеф
16 травня 1987 року, м. Київ
Одружений. Батько двох дітей. Донька 11 років, Син 4 роки
Фейсбук: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Instagram: sparzhynchef
Контакти: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Whatsapp, Viber, Telegramm
E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Послуги:

• Розробка проекту з подальшим запуском та контролю якості роботи
• Запуск, перезапуск проекту з нуля (Мережа, Виробництво, Ресторан, Готель.);
• Розробка та планування процесів;
• Стандартизація процесів та потоків виробництва
• Розробка та запуск логістики
• Пошук необхідного обладнання;
• Пошук сировини;
• Підбір та навчання штату;
• Кризис менеджер;
• Аналіз підприемства;
• Технологія виробництва; розробка та впровадження;
• Консультація

освіта:

2002 - 2005 Вище Професійне Училище №33, спеціальність – кухар 4 розряду
2005-2009 Полтавський Торгово-економічний Університет ПУЕТ факультет технологія харчування, спеціальність – технолог.

Додатковий досвід:

-Організація та обслуговування виїзних заходів, кейтерингів від 50 до 14000 осіб по всій Україні!
-Стажування в ресторанах Юність та Делікатессен (м.Москва)
-Семінари, тренінги, підвищення кваліфікації (Рестопрактики, Шефкемпи, О.Мусатов, Людвіг Якс, фонтегро тощо)
і
2022 серпень- по сьогодні. Кондитерський Цех, Виробництво НФ. Селище Коцюбинське
Посада: Власник, концепт-шеф
-Розробка концепту: формат, упаковка, фірмовий стиль, документація проекту
-Проектування виробничої та загальної площі згідно норм та стандартів
-Закупівля необхідного інвентарю та обладнання
-Запуск та контроль роботи

2021 грудень-по сьогодні. Азійське бістро HoGo м.Київ
Посада: Директор, Шеф-кухар, Власник
-Розробка та запуск концепту: формат їжі, упаковка, фірмовий стиль
-Проектування та перебудування кухні та закладу згідно норм та стандартів
-Закупівля необхідного інвентарю та обладнання згідно концепції
-Запуск та контроль роботи

2018 серпень-2022 призупипено через війну. Ресторан онлайн GrizzLee. селище Коцюбинське
Посада: Концепт-шеф, Шеф-кухар, Старт-ап, Власник
-Розробка та запускмконцепту: формат їжі, упаковка, фірмовий стиль
-Проектування кухні згідно норм та стандартів
-Закупівля необхідного для меню інвентарю та обладнання
-Запуск та контроль роботи

2017 квітень-грудень Мережа питних закладів компанії АБР м.Алма-Ата
Посада: Бренд Шеф
-планування кухонь, організація робочих процесів, розробка концепту їжі та закладу;
-Приготування п/ф та впровадження згідно з нормами НАССР;
-Пошук та навчання персоналу, підвищення кваліфікації співробітників залу та кухні
-Створення сучасного м'ясного-меню, з локальним продуктом;
-Формат кухні Слоу-фуд;
-Оптимізація роботи кухні.
-Перезапуск малоприбуткового підприємства в сучасний бар з їжею з фудкостом 22-25%

2016 серпень-вересень Запуск міського кафе, на локальних продуктах
Посада: Концепт-шеф
-Планування кухні та організація робочих процесів на кухні;
-Пошук сировинної бази;
-Підбір та навчання персоналу;
-Створення сучасного моно-меню, з локальним фермерським продуктом;
-номенклатура інгредієнтів 100 позицій;
-Оптимізація роботи.

2014 лютий-2016червень М'ясний ресторан «Королі»

Посада: Шеф-кухар
• розробка основного меню, банкетного, фуршетного, комплексних обідів, кава-брейків, дитячої, сезонної, пісної;
• організація роботи на кухні, контроль якості страв, розробка та презентація новинок меню;
• запуск роботи з нуля, робота з технологом, запуск непрацюючого закладу, розробка концепції закладу та кухні;
• контроль замовлень продукції, навчання персоналу. інвентаризація. моніторинг ринку;

Кількість підлеглих: 12-15 осіб.

2012 грудень-січень 2014 Ресто-бар «Брускетта»

Посада: Шеф-кухар, Власник
• розробка всіх видів меню,
• Закупівля інвентарю, посуду, устаткування тощо.
• запуск роботи з нуля
Кількість підлеглих: 6 осіб

Опыт работы:

2011 березень – вересень 2012, ТОВ “ГрандОтельАквамарин”

Посада: Шеф-кухар
• розробка основного меню преміум сегмента, банкетного, фуршетного, комплексних обідів та вечерь, кава-брейків, дитячого, дієтичного, пісного, сніданків та меню шведського столу;
• організація роботи на кухні, контроль якості страв, презентація бенкетного дигустаційного меню;
• запуск роботи з нуля, робота з технологом, запуск непрацюючого закладу, розробка концепції закладу та кухні;
• контроль замовлень продукції, навчання персоналу. інвентаризація. моніторинг ринку;

Кількість підлеглих: 30-50 осіб.
Досягнення: підвищення прибутковості, оптимізації роботи.

2009-2010 Готель Інтерконтиненталь Київ

Посада: Шеф заготівельного цеху
• Приготування напівфабрикатів та готової продукції для трьох ресторанів, персоналу (360 осіб), банкетів та заходів;
• Замовлення продуктів та товару, інвентаризація, контроль якості віддачі та зберігання;
• Навчання співробітників нормам НАССР

Кількість підлеглих: 5 осіб.


2008-2009 Ресторан «Дежавю»

Посада: Су-шеф
• Помічник шеф-кухаря, контроль роботи ресторану, організація роботи, оновлення меню, виїзні банкети
Кількість підлеглих: 30 осіб,
Досягнення: покращення постійної якості меню, більше задоволених відвідувачів, більше постійних клієнтів

2007-2008 Ресторан «АТЕЛЬЄ»

Посада: старший кухар
Відкриття одного з найпрестижніших преміум ресторанів країни під керівництвом Дениса Комаренка

2007-2007 ресторан «АренаБірхаус»

Посада: кухар

2005-2007 Ресторан-Бар «Нон Стоп»

Посада, кухар, старший кухар.
Знання мов

Українська – рідна; російська – вільно; англійська – середньо; італійська-розмовна.

-Працював і співпрацюю з такими шеф-кухарями як:
Денис Комаренко, Іван Шишкін, Ектор Браво, Олексій Дударенко, Сергій Шпякін, Сергій Байсаревич, Олександр Алфімов, Євген Дінісенко, Ніколаус Леккас, Стефано Антоніоллі, Айказ Бадолян, Георгій Басмаджан, Іван Андрющенко, Дмитро Горовенко, , Ксенія Амбер, Сергій Пономарьов, Олександр Єурз, Андрій Чиллі-Скок, Євген Валуєв, Євген Сушко, Юрій Ковриженко, Олена Жаботинська та інші

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: