Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 27 февраля 2024 PRO

Андрій

Керівник відділу продажу, проєктний менеджер, 60 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
28 лет
Город проживания:
Харьков
Готов работать:
Удаленно, Харьков

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керівник відділу продажу

с 10.2019 по 10.2023 (4 года)
Imaris, Харків (Маркетинг, реклама, PR)

Робочі завдання (як менеджера): обробляв вхідні заявки на послуги інтернет маркетингу та WEB-розробки, заповнював з клієнтами детальні брифи для подальшої підготовки комерційних пропозицій, проводив онлайн та особисті зустрічі з клієнтами, працював з базою колишніх клієнтів (вихідні дзвінки з метою поновлення співпраці), готував договори та технічні завдання, готував щотижневі та щомісячні звіти з ефективності роботи відділу продажів, працював з продажем послуг компанії через UpWork на закордонні ринки.
Робочі завдання (як керівника відділу): планував роботу відділу, приймав участь у нарадах з відділом маркетингу для формування маркетингової стратегії та залучення необхідної кількості вхідних лідів для виконання плану продажів, спільно з відділом HR розробляв та впроваджував систему фінансової мотивації співробітників, проводив адаптацію нових співробітників у відділ, проводив навчання менеджерів відділу для підвищення ефективності роботи, контролював виконання робочих завдань та показників успішності роботи менеджерів, спільно з відділом менеджерів та відділом маркетингу працював над покращення клієнтського досвіду.
Досягнення: щомісячно виконував план продажів не менше ніж на 80%, найбільше виконання плану 167%; підписав більше 10 контрактів з зарубіжними клієнтами; готував та підписував контракти з середнім чеком більше 10 000 $; розробив і запровадив систему фінансової мотивації відділу продажів; систематизував роботу та запровадив звітність відділу продажів.

Менеджер з холодних продажів

с 07.2019 по 09.2019 (2 месяца)
TrendLine, Харків (Маркетинг, реклама, PR)

Робочі завдання: знаходив потенційних клієнтів в інтернеті, проводив холодні дзвінки з метою призначити зустріч, готував комерційні пропозиції клієнтам.
Досягнення: відсутні

Менеджер з продажу

с 02.2019 по 06.2019 (4 месяца)
HR агенція Sohina Consulting, Харків (Пошук персоналу, HR)

Робочі завдання: обробляв вхідні заявки на послуги підбору персоналу, заповнював з клієнтами детальний бриф для подальшого створення вакансії рекрутерами компанії, готував та підписував договори з клієнтами, проводив онлайн та особисті зустрічі з клієнтами, працював з базою колишніх клієнтів (вихідні дзвінки з метою поновлення співпраці).
Досягнення: збільшив середній чек за підбір одного співробітника на 35%, вперше в історії компанії підписав контракт на підбір топ-менеджера у велику закордонну компанію, приймав участь у перекладі договору та відкритті валютного рахунку для співпраці.

Керівник відділу WEB-дизайну та розробки

с 07.2018 по 12.2018 (5 месяцев)
SEOSolution, Харків (Маркетинг, реклама, PR)

Робочі завдання: обробляв вхідні заявки на послуги дизайну та розробки з повним процесом продажу, виконував функції менеджера проекту для всіх клієнтів відділу, планував задачі та робоче завантаження відділу (1 дизайнер, 2 back-end, 2 front-end), контролював виконання робочих завдань відділом, готував звіти по ефективності роботи відділу та проводив щомісячні мітинг-звіти з керівником компанії.
Досягнення: зменшив середнє відхилення від строків здачі проекту з 4 тижнів до 1 тижня, відділ одночасно підтримував роботу більше 20 сайтів, при цьому постійно розробляли 1-2 новых сайти щомісяця.

Менеджер з продажу

с 07.2016 по 07.2018 (2 года)
SEOSolution, Харків (Маркетинг, реклама, PR)

Робочі завдання: обробляти вхідні заявки на послуги інтернет маркетингу (дзвінки, месенджери, ел. пошта, особисті зустрічі з клієнтами), виявляти потреби та готувати комерційні пропозиції, закривати угоди з клієнтами, оформлювати договори та технічні завдання з клієнтом, передавати нових клієнтів для подальшої роботи менеджеру з ведення клієнтів;
Досягнення: щомісячно виконував план продажів не нижче ніж на 85%, підписав близько 10 клієнтів з чеком вище 3000$, вивчив основні технології налаштування SEO, SMM, Target, Google Ads, Google Analytics для ведення переговір з клієнтами з позиції єксперта.

Рекрутер з підписання нових членів книжкового клубу

с 12.2015 по 05.2016 (5 месяцев)
Книжковий клуб "Кулб сімейного дозвілля", Харків (Роздрібна торгівля)

Робочі завдання: приводити людей з 1-3 поверхів торгівельного центру на 4 поверх у книжковий магазин (була підготовлена акція на першу покупку).
Досягнення: 4 місяці підряд виконував план 100% і більше; розробив власний скрипт для рекрутингу нових членів клубу.

Образование

Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка

Біомедична інженерія, Харків
Высшее, с 2018 по 2023 (5 лет)

Освітньо-кваліфікаційний рівень Доктор Філософії за спеціальністю “Біомедична інженерія” (Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка, м. Харків). 2018-2023 роки. Закінчив без захисту наукової роботи.

Харківський національний автомобільно-дорожній університет

Управління та бізнесу, Харків
Высшее, с 2016 по 2018 (2 года)

Диплом Магістра. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, м. Харків); Диплом з відзнакою за спеціальністю “Облік і оподаткування”. 2016-2018 роки.

Харківський національний автомобільно-дорожній університет

Управління та бізнесу, Харків
Неоконченное высшее, с 2014 по 2016 (2 года)

Диплом Бакалавра. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, м. Харків); Диплом з відзнакою за спеціальністю “Облік і аудит”, “Викладач економіки”. 2014-2016 роки.

Лозівська філія Харківського автомобільно-дорожнього технікуму

Економічний факультет, Лозова
Среднее специальное, с 2011 по 2014 (3 года)

Диплом молодшого спеціаліста. (Лозівська філія Харківського автомобільно-дорожнього технікуму, м. Лозова); Диплом з відзнакою за спеціальністю “Бухгалтерський облік”. 2011-2014 роки.

Панютинська ЗОШ №2 1-2 ступенів

Панютине
Среднее, с 2002 по 2011 (9 лет)

Базова загальна середня освіта (Панютинська ЗОШ №2 1-2 ступенів, с. Хлібне, м. Лозова); Свідоцтво з відзнакою. 2002-2011 роки.

Знания и навыки

Пунктуальність Дисциплінованість Відповідальність Пошук клієнтів на Upwork Ведення CRM Управління ІТ-проєктами Trello Управлінські навички Уміння аналізувати

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — средний

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: