Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 4 мая 2024 Файл

Василь

Керівник проєкту

Возраст:
62 года
Город:
Ивано-Франковск

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Резюме
Комарніцького Василя Васильовича

Народився 19 жовтня 1961 року в селі Гарасимів Тлумацького району Івано-Франківської області в сім’ї колгоспників.
Восьмирічну освіту я здобув у Гарасимівській восьмирічній школі, середню — в Обертинській середній школі, яку закінчив у 1978 році.
З вересня 1979 року по липень 1984 навчався стаціонарно в Кам’янець-Подільському сільськогосподарському інституті за спеціальністю “Механізація сільського господарства” та отримав кваліфікацію “Інженер-механік”.
Працюючи на державній службі, з вересня 2005 по липень 2007 року заочно навчався в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу за спеціальністю “Державна служба” та отримав кваліфікацію “Магістр”.
Трудову діяльність почав по закінченні середньої школи у колгоспі імені Жданова Тлумацького району Івано-Франківської області. Протягом періоду з серпня 1978 по липень 1979 року працював в колгоспі токарем і трактористом. Там же після закінчення сільгоспінституту працював бригадиром тракторної бригади з вересня 1984 по березень 1985 року.
З березня 1985 року по лютий 1990 року працював головним інженером в колгоспі “Прогрес” Тлумацького району та інженером по експлуатації машинно-тракторного парку колгоспу ім. 60-річчя СРСР Городенківського району Івано-Франківської області.
З лютого 1990 по серпень 1991 року проходив дійсну військову службу в збройних силах СРСР офіцером на посаді заступника командира роти, маю військове звання “старший лейтенант запасу”.
З вересня 1991 року по жовтень 1992 працював штатним дружинником Асоціації добровільних народних дружин м. Івано-Франківська, а з жовтня 1992 по жовтень 1997 року займався комерційною і підприємницькою діяльністю.
З жовтня 1997 року перебуваю на державній службі, маю 8 ранг державного службовця, категорія “В”. Працював до лютого 2002 року на посаді головного спеціаліста в Івано-Франківському міському відділі Пенсійного фонду України.
З березня 2002 по квітень 2012 року працював в головному управлінні Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області на посаді головного спеціаліста-економіста відділу надходження доходів.
З квітня 2012 року по даний час працюю головним спеціалістом з питань режимно-секретної роботи і виконую обов’язки начальника режимно-секретного органу головного управління Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області.
З метою підвищення свого кваліфікаційного рівня в 2013 році пройдено курси підвищення кваліфікації в університеті нафти і газу за професійною програмою підвищення кваліфікації державних службовців. В лютому 2017 року пройшов навчання за програмою семінарів “Практичні аспекти в роботі режимно-секретних підрозділів Пенсійного фонду України”. Також, в 2009 році брав участь та успішно пройшов перший тур Всеукраїнського конкурсу “Кращий державний службовець” в номінації “Кращий спеціаліст”.
За сумлінну працю, високий професіоналізм в роботі неодноразово нагороджувався почесними грамотами і подяками керівництва Пенсійного фонду України.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: