Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 28 апреля 2024

Андрій

Технолог, керівник виробництва, операційний менеджер

Возраст:
39 лет
Город:
Харьков

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Технолог харчової промисловості

с 08.2023 по наст. время (8 месяцев)
Агро Холдінг, Харків (Харчова промисловість)

Відкриття мережі пекарен , навчання персоналу , планування бюджетів , робота з постачальниками

Технолог харчової промисловості

с 09.2022 по 08.2023 (11 месяцев)
Тов Атб Маркет, Харків (Роздрібна торгівля)

Керування мережею власних пекарен ,контроль роботи персонала, робота з адміністративним складом магазинів мережі , впровадження нових технологій виробництва , навчання персоналу мережі в віреному регіоні

Технолог харчової промисловості

с 12.2020 по 01.2022 (1 год 1 месяц)
Приправка, Харків (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Технолог-розробник , готових рішень для харчової промисловості , розробка сумішей для виробників по напрямам Хлібне,кондитерське ,кулінарне виробництва ,виробництва напівфабрикатів в тістовій оболонці досягнення це впроваджені продукти на виробництвах Київський БКК (суміщі для виготовлення лаващів, смакоароматичні суміщі для випікання хлібних виробів, МХП смакоароматичні суміщі для маренування напівфабрикатів з мяса курки , суміщі приправ з функіональними составами для виготовлення кулінарних виробив та напівфабрикатів високої ступіня готовності, мережа АТБ впровадження готового рішення для роботи фуд сервіса а саме впровадження суміщі для виготовлення соусів

Керівник проєкту

с 04.2019 по 12.2021 (2 года 8 месяцев)
Мережа рітейлів, Харків (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Планування , виробничіх потужностей по напряму виробництво заморежених напів фабрикатів та напів фабрикатів високої ступіні готовності , бюджетування проєкту , пошук постачальників обладнання , пошук постачальників сировини , підбор персоналу , впровадження стандартів iso Haccp , розробка ассортимента для виробництва , побудова мережі магазинів фірмової торгівлі , впровадження технологічних циклів та процессів виробництва напівфабрикатів в тістовійоболонці , напівфабрикатів з мяса (охолодженних)

Зам Операційного директора

с 11.2018 по 04.2019 (5 месяцев)
мережа Рітейлів, Харків (Роздрібна торгівля)

відкриття та керування напрямом , кулінарний напрям , виготовлення напівфабрикатів , кондитерський напрям , запуск пекарен ,напрям фуд сервісів , мясний напрям (продаж охолодженного мяса та напів фабрикатів з мяса ) запуск роботи конесервного виобництва ,впровадження стандартів Haccp , iso

Технолог харчової промисловості

с 05.2018 по 04.2019 (11 месяцев)
Мережа рітейл, Харків (Роздрібна торгівля)

Впровадження технологій кулінарного,кондитерського виробництва ,виробництва напівфабрикатів ,впровадження стандартів прв переробці мяса (курка ,свинина ,яловичина ), контроль роботи власного виробництва мережі , аналіз ефективності роботи власних виробництв , навчання персоналу , відкриття відділів кулінарії та пекарен в мережі

Шеф-Кухар

с 07.2017 по 04.2018 (9 месяцев)
Мережа ресторанів, Астана (Готельно-ресторанний бізнес)

Проектування мережі ресторанів та кавярень , підбор обладнання для ресторанів ережі , розробка концепції закладів , меню постіного та сезонного , підбор персонала ,навчання персонала , робота з постачальниками , організація процессів для без перебойної роботи закладів мережі , організація виробництва напів фабрикатів високої ступіні готовності , постачання послуг харчування великив державним компаніям протягом року під час контракту

Знания и навыки

Уважність MS Excel Користувач 1С Користувач WMS Інвентаризація Складський облік продовольчих товарів

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: