Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 11 апреля 2024 Файл

Serhii

Бренд-шеф

Возраст:
33 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Овсіюк Сергій
БРЕНД-ШЕФ/ШЕФ-КУХАР

Останній досвід роботи: Про себе:
Досвідчений шеф-кухар з 17-річним досвідом роботи на
БРЕНД-ШЕФ кухні, відкриття закладів і їх успішного супроводу як
Ресторан “Kraft Kebab” | липень 2023р. - по нині(9 місяців) бренд-шеф.
Маю глибокі знання та навички в приготуванні страв
Відкритя закладу з самого початку, розробка концепції, стратегії просування,
різних кухонь світу, а також в управлінні ресторанами.
тех.карт. Набір кваліфікованого персоналу та його навчання. Впровадження
системи контролю якості продуктів, Створення сезонного меню та нових
Вмію:
страв. Ведення переобліку та закупки товарів і розхідних матеріалів. • Організувати роботу кухні та управляти командою.
• Розробляти концепції та меню, враховуючи особливості
ресторану та цільової аудиторії.
ОСОБИСТИЙ ШЕФ КУХАР • Контролювати якість страв та дотримання санітарних
LLC “REGENT HILL” | березень 2023р.-червень 2023р.(7 місяців) норм.
Розробка меню з урахуванням побажань клієнта, його дієтичних потреб. • Створити атмосферу гостинності та затишку в
Забезпечення сезонності та різноманітності меню. Закупівля продуктів. ресторані.
Дотримання санітарних норм та правил. Забезпечення високої якості та • Підвищувати прибуток ресторану за рахунок
естетики страв. оптимізації витрат та розробки ефективної маркетингової
стратегії.
ШЕФ-КУХАР
Готовий до нових викликів та прагну до розвитку в
Ресторан “Lunnitsa” | липень 2021р. - лютий 2022(9 місяців) ресторанній сфері.
Планування та організація роботи кухні. Контроль за дотримання санітарних Буду радий можливості поділитися своїми знаннями та
норм та правил. Складання меню з урахуванням концепції закладу, досвідом з вашою командою.
сезонності продуктів та побажань гостей. Навчання та супровід кухарів та
помічників на кухні. Організація та проведення банкетів та фуршетів.

СУ-ШЕФ
КОНТАКТНА ИНФОРМАЦІЯ
Ресторан “FM Cafe (Factory Meal)” | лютий 2018р. - квітень
м.Київ
2020р. (2 роки 2 місяці)
Моб. тел.: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)(viber/telegram)
Контроль за роботою кухні та дотриманням стандартів. Дотримання
instagram: zpidnoja
рецептів та технологій приготування страв.Підготовка продуктів. Навчання
та супровід персоналу.

Освіта: Володіння мовами:
• Українська - вільно
УНІВЕРСИТЕТ СУЧАСНИХ ЗНАНЬ • Польська - середній
Спеціальність: Кухар, офіціант, бармен • Англійська - початковий
Місто: Київ
Рівень освіти: Бакалавр
Період навчання: з 2009 по 2012 (3 роки)

ВПУ-№10 Додаткова освіта та
Спеціальність: Повар, офіціант, бармен сертифікати:
Місто: Київ • Відвідування Шефського дня від
Рівень освіти: Середня спеціальна навчального центру Fontegro (2020)
Період навчання: з 2007 по 2009 (2 роки)

• Семінар управління рестораном
Олександра Мусатова (2015)

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: