Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 14 апреля 2024 PRO

Юрій

Зав. виробництвом

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
54 года
Город проживания:
Ивано-Франковск
Готов работать:
Ивано-Франковск, Киев, Луцк, Львов, Тернополь, Ужгород, Черновцы

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Зав. виробництвом

с 12.2019 по наст. время (4 года 5 месяцев)
ТДВ «Івано-Франківський хлібокомбінат» (ТМ «Цар Хліб»), холдинг «Хлібні інвестиції", Івано-Франківськ (Харчова промисловість)

обов’язки:
-забезпечення виконання змінних завдань, замовлень клієнтів і випуск продукції, яка відповідає вимогам стандартів та нормативної документації, оперативне регулювання ходу виробництва та ритмічної роботи виробничого циклу;
-забезпечення ефективного використання виробничих потужностей, правил експлуатація обладнання;
-забезпечення умов витрат сировини та матеріалів у відповідності до технологічних норм та рецептур;
-організація роботи по зниження виробничих витрат на одиницю готової продукції;
-організація процесу безперебійного забезпечення виробничого циклу сировиною та матеріалами;
-організація процесу своєчасного та чіткого обліку та документального оформлення роботи виробничого підрозділу;
-організація роботи по підготовці та проведенню процесу інвентарізації матеріальних цінностей;
- планування виробництва, бюджетування. ;


досягнення:
-реорганізував роботу хлібобулочного виробництва – скорочення на 10% робочих місць при збереженні продуктивності підрозділу.
-розробив і впровадив систему мотивації для працівників виробництва;
-спроектував та вів в дію лінію по виробництву заварних хлібів;
-провів реконструкцію пакувального відділення, що дало змогу збільшити потужності на 20-25%.
-ініціював та приймав безпосередню участь у створенні коол-центру, по прийняттю замовлень;

Керівник відділу логістики

с 12.2018 по 12.2019 (1 год)
Лігос, ТОВ, Івано-Франківськ (Харчова промисловість)

обов’язки:
- координація та планування роботи виробництва, транспортного відділу відділу постачання та відділу збуту;
-управління системою логістики компанії (логістичні прогнози, плани, координація робіт по системам логістики, розробка і складання максимально допустимого бюджету на здійснення логістики, впроваджує логістичні системи на підприємстві);
-управління постачанням матеріального і технічного типу в компанії, а також закупівлями (планування закупівель, координація постачальників і їх пошук, укладання договорів на поставку, організація плану доставки та ін.);
-складання планів випуску продукції, контроль за тим, щоб продукція випускалася своєчасно, була високої якості і була проведена раціонально, організація заходів по присвоєння продукції сертифікатів і знаків якості;
-управління запасами на підприємстві, поточне обслуговування, оцінка витрат на запаси, інвентаризація та контроль за станом запасів;
-організація складської діяльності (визначення типів складів, і місця розташування, способів і технологій зберігання продукції);
-розподіл виробленої продукції (розробка каналів для розподілу і їх раціональності, управління продажами, координація прийому продукції, її доопрацювання і подальшої відправки);
-транспортування продукції і контроль за найбільш раціональними шляхами для доставки (оцінка тарифів на транспорт, дальність і відстань, шлях і дорога з точки зору логістики);
-організація обробки товарів на митниці (розмитнення, замитнення);
-управління основними ризиками в логістиці (страхування устаткування, транспортних засобів, продукції, заходи щодо збереження товарів і відповідальності перевізників);
-управління персоналом відділу .підбір та навчання.

досягнення:
-розроблення та впровадження складської системи обліку та прогнозу, що дозволила скоротити складські запаси на 80%.

Завідувач м’ясним виробництвом

с 03.2015 по 12.2018 (3 года 9 месяцев)
ТзОВ ТВК “Львівхолод”, Львів (Харчова промисловість)

обов’язки:
- організація, координація роботи і технологічний контроль круп’яного та м'ясного виробництва ;
- організація і контроль руху ТМЦ ;
- забезпечення випуску продукції в заданому асортименті і об’ємі;
- розроблення і впровадження нових продуктів в виробництво;
- контроль за якістю продукції і виходами, технологічними процесами, дотримання рецептур;
- аналіз і планування виробничого завдання в номенклатурі для виконання в повному об’ємі всього асортименту готової продукції;
•контроль за забезпечення виробничих підрозділів всіма необхідними матеріалами і обладнанням;
- контроль за своєчасним проведенням ТО та позапланових ремонтів виробничого обладнання;
- співпраця з контролюючими органами.

досягнення:
- зменшення трудових затрат на 12%
- проектування та запуск лінії обвалювання ВРХ та свиней;
- проектування та запуск лінії по пакуванню м'яса на базі автоматичного запайщика лотків “Нenkovaс”;
- розробив та впровадив проект по доставці в магазини м'ясних виробів в терморолах. проектування та запуск цеху для пакування цукру та круп;
- очолював робочу групу по впровадженню систему контролю якості ISO 9001:2008 та ISO 22000:2005 на виробництвах та НАССР (ХАССП) у на магазинах компанії.

Начальник відділу збуту

с 09.2007 по 03.2015 (7 лет 6 месяцев)
ТДВ “Івано-Франківський хлібокомбінат”, ТМ "Цар Хліб", холдинг «Хлібні інвестиції», Івано-Франківськ (Харчова промисловість)

обов’язки:
-координація та планування роботи виробництва, транспортного відділу відділу постачання та відділу збуту
-планування, визначення, контроль та організація роботи відділу збуту, фірмової торгівлі, відділу виїзної торгівлі, експедиції комбінату, транспортного відділу;
-участь в організації взаємодії роботи виробничих цехів та структурних підрозділів з відділом збуту та експедицією комбінату;
-вивчення та аналіз ринків збуту,їх розвиток, моніторинг конкурентного середовища, ;
-організація збуту продукції підприємства, розроблення плану продаж та дистриб’юції продукції;
-забезпечення виконання відділом планів продаж, виконання бюджету відділу, планів реконструкції приміщень, обов’язків перед замовниками та постачальниками ;
-розроблення та реалізація комплексу заходів по просуванню продукції, розроблення та реалізація заходів, стимулюючих продажі ;
-контроль виконання фінансової дисципліни з боку контрагентів, забезпечення своєчасного надходження коштів за реалізовану продукцію;
-контроль реалізації комерційної політики компанії
-вчасний розрахунок з підрядниками за виконану роботу пов’язану з роботою відділу збуту;
-проведення переговорів з ключовими клієнтами компанії;
-аналіз та контроль ефективності торгової команди, маршрутизація;
- бюджетування витрат, контроль виконання бюджету відділу збуту;
-управління персоналом, підбір, адаптація та навчання персоналу та торгової команди, робота з персоналом на покращення економічних і фінансових результатів ;
-розроблення та впровадження асортиментної політики;
-участь у розробленні нових видів продукції та контролі якості продукції;
-розроблення цінового позиціонування, контроль ціноутворення;
-проведення тендерів з зовнішніми організаціями;
-документообіг, звітність.

Зав.виробництвом/головний технолог

с 04.2001 по 09.2007 (6 лет 5 месяцев)
ТзОВ «Фортуна» (ТМ «Кардел»), Івано-Франківськ (Харчова промисловість)

Організація роботи м'ясопереробного підприємства: забійний цех, ковбасне виробництво, морозильне господарство.

Образование

Київський державний університет харчових технологій,

Інженер-механік машин та апаратів харчової промисловості (спеціалізація: м'ясо-молочна промисловість);, Київ
Высшее, с 1989 по 1996 (7 лет)

Львівський технікум харчової промисловості

Технік-механік машин та апаратів харчової промисловості (спеціалізація: хлібопекарська та кондитерська промисловість)., Львів
Среднее специальное, с 1985 по 1989 (4 года)

Знания и навыки

Управління харчовим виробництвом Управління персоналом Контроль якості продукції Користувач 1С

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Польский — средний
  • Английский — начинающий
  • Немецкий — начинающий

Дополнительная информация

вмію бездоганно організувати роботу виробництва, маю величезний досвід роботи з персоналом та контролюючими органами, теоретичні та практичні знання в області харчового виробництва (м’ясопереробного, хлібопекарного, замороження) , проектування та запуск виробничих об’єктів будь-якої складності. Вимогливий, легко сприймаю і вчусь новому.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: