Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 10 апреля 2024 Файл

Юлія

Керуючий магазином

Город:
Шепетовка

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Резюме
Шелестюк Юлія Валеріївна
Дата та место рождения: 03 липня 1986р. м. Шепетівка
вік: 37 років
Телефон мобільный: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Образование:
2000-2002 – навчання в Шепетівському НВК за спеціальністю секретар та сучасне діловодство
2002-2010 - навчання у РІС КСУ за спеціальностями мистецтвознавець та психолог, викладач психології.
Опыт работы:
липень 2010 - лютий 2012 - спеціаліст по обслуговуванню клієнтів та кредитуванню в ПАТ ”Банк Форвард”.
Обов'язки: Консультування клієнтів про кредитні продукти банку; продаж банківських продуктів; товарні кредити та кредитні картки; формування пакету документів для оформлення кредиту клієнту;післяпродажне обслуговування клієнтів, консультування клієнтів щодо закриття карток та товарних кредитів; ведення звітності.

лютий 2012 – вересень 2013 – продавец непродовольственных товаров в магазине ”Викотек”.
Обов'язки: консультування покупців: допомога у виборі товару, оформлення розрахунків з покупцями, ведення касової документації; виконання плану продажу, інформування постійних покупців про спеціальні пропозиції та акції магазину; забезпечення порядку у торговому залі; викладення товару (мерчендайзинг).
Вересень 2013 - липень 2015 касир торгового залу в магазині "Вікотек",
Обов'язки: проведення готівкових та безготівкових розрахунків;ведення касової дисципліни;веденнякасових операцій, робота з касовим апаратом, терміналом, сканером, складання касової звітності, в т.ч. ведення касової книги проведення інкасації прийом облік, видача, зберігання коштівпроведення інвентаризацій переоцінки, переміщень прийом товару, робота з прибутковими витратнимикасовими документами з чековими книжками: формування касових звітів дня, ведення книг облікуприйнятої та виданої готівки касові операції з прийому та видачі готівки, платежів GlobalMoney, ведення документації російською та українською мовами (листи договору, їчі.ведення ділового листування (працю з клієнтами), своєчасне внесення та оплата вхідних рахунків за комунальні послуги забезпечення офісу канцтоварами, прийом дзвінків.факсів та електронної поштитабелювання робочого часу працівників робота з документами по прийому перед звільненнямвідпусткам оформлення лікарняних листів: оформлення споживчих кредитів через Target Finance,. консультування клієнтів щодо продуктів банків; підготовка заявок.документів у банки на видачу кредитів.

З 18 серпня 2015 року - касир-операціоніст, спеціаліст з ломбардного кредитування в ПАТ "Акцент-банк"організація роботи опер каси: ведення книг обліку прийнятої та виданої готівки організація вивезеннянадлишків готівки опер, каси забезпечення оформлення опер каси інформаційними матеріаламидля клієнтів відповідно до вимог НБУ, касові операції з прийому та видачі готівки, прийомплатежів за логообмінні операції формування довідок касира про касові операції:
Знання навички: Пк – користувач (Word, Excel. Power Point. Internet) 1С Підприємство 7.71С Підприємство 8.3., робота з оргтехнікою, прийом-видача коштів, робота з банківськими програмами, оформлення прибуткових та видаткових документів заповнення касової книг, знання мов: українська — вільно, російська - вільно, англійська — базова. Шкідливих звичок немає.

Похожие кандидаты

Керуючий магазином
17000 грн, Шепетовка

Керівник магазину
25000 грн, Шепетовка

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: