Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 23 апреля 2024 Файл

Тетяна

Керівник магазину, менеджер з розвитку мережі

Возраст:
40 лет
Город:
Кременчуг

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Резюме
Польшина Тетяна Миколаївна
м. Кременчук Полтавська обл. т [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Фахівець з розвитку мережі з досвідом роботи з 2016-2024 рік

В рамках моєї ролі менеджера з розвитку роздрібної мережі я відповідаю за:
Впровадження стратегії розвитку магазинів:
Аналізую ринкові дані та конкурентне середовище, щоб визначити можливості для розширення. Контролюю виконання плану розвитку магазинів, який включає в себе визначення нових точок розташування магазинів, форматів магазинів та асортименту продукції, координуючи роботу з різними відділами компанії.
Збільшення продажів:
Я контролюю виконання маркетингових та рекламних кампаній, спрямованих на залучення нових клієнтів та збільшення продажів. Аналізую дані про продажі та вношу корективи до стратегії розвитку магазинів на основі цих даних. Співпрацюю з керівництвом мережі для досягнення поставлених цілей з продажу
Управління та підтримка магазинів на початку їх розвитку:
Я шукаю та оцінюю потенційних співробітників, які допоможуть компанії вийти на нові рівні або розширити продуктивність та забезпечити ефективну роботу.
Звітність про результати діяльності:
Веду переговори з потенційними співробітниками, та укладаю з ними угоди, які вигідні для обох сторін. Підтримую зв'язок з співробітниками
Регулярно звітую керівництву про результати роботи та хід реалізації стратегії розвитку магазинів. Готую аналітичні звіти за допомогою програм PBI,1С про продажі, та інші ключові показники ефективності. Я презентую результати роботи керівництву та відповідаю на їхні запитання.
Окрім вище зазначених, я також:
Надаю консультації керівництву з питань розвитку під звітних магазинів.
Контролюю виконаня та впроваджую стандарти мерчендайзингу.
Контролюю виконання планів розвитку під звітних магазинів.
Вирішую проблеми, які виникають у процесі розвитку магазинів
Шукаю нові можливості для розширення
Я прагну до того, щоб зробити магазин успішним та прибутковим. Я постійно шукаю нові способи покращити нашу роботу та розширити нашу присутність на ринку
Як керівник, я маю багато досягнень, якими пишаюся. Я успішно керувала командами різного розміру та складу, досягаючи амбітних цілей та покращуючи результати. Я мотивувала та надихала своїх співробітників, створюючи позитивну та сприятливу робочу атмосферу
Особистий розвиток
Досвід роботи
2023 серпень - теперішній час:
Marathon, Івано-Франківськ Керівник. Відкриття магазину. Підбір та навчання команди, виведення на показники ефективності, консультування, (відряждення 9 міс)
2023-лютий: Marathon Чернівці, Закриття магизану контроль збереження і пакування торговоматеріальних цінностей.
2022-липень: Marathon Рівне. Відкриття магазину у складі команди, навчання, консультування.
2022-грудень: Marathon Харків,Керівник. Відновлення роботи магазину, навчання, консультування, виведення на показники ефективності, (відрядження 7 міс).
2021-лютий: Marathon Краматорськ, Відкриття магазину.
2020-серпень: Marathon, Одеса ребрейдінг,розширення площини Відкриття магазину у складі команди, навчання, консультування.
2019-2022: Marathon Кременчук, Керевіник
2017-вересень: Marathon Київ ТРЦ Lavina Mall, Marathon Outlet Київ ТЦ Promenada Park, Marathon Житомир, Відкриття магазинів у складі команди, навчання, консультування.(відрядження 3міс)
2017-серпня-: Weekender Вінниця, Відкриття магазину у складі команди, навчання, консультування.
2016-листопад: Спортмастер та Marathon(спільний проєкт), Weekender Херсон ,Керівник( відрядження 9 міс) Особистий розвиток. 2013-2016 :Старший-продавець Виконувала обов'язки старшого продавця, що включало консультування та допомога клієнтам у виборі товарів. Мерчендайзинг та підтримка чистоти в торговому залі. Навчання нових продавців. Досягнення поставлених цілей з продажу. Проведення касових операцій. Контроль торговоматеріальних цінностей. Інвентарізації.
2009-2013:Початок роботи на посаді продавця. Швидке набуття знань про товар та навичок консультування клієнтів. Постійна демонстрація відповідальності, орієнтації на результат та командної роботи. Позитивні відгуки від клієнтів та керівництва. Збільшення продажів на завдяки вмілому консультуванню та налагодженню комунікації з клієнтами. Збільшення То за рахунок знання потреб та запитів клієнтів. Вміле дотримання правил роботи з касовим апаратом.Завдяки вище зазначеним досягненням та бездоганній роботі, мене було підвищено до посади старшого продавця.
Навички:
Відкриття магазинів
Закриття магазинів
Підбір та навчання команди
Виведення на показники ефективності
Консультування
Навчання
Робота в умовах війни
Особистий розвиток
Досягнення:
Відкриття 10+ магазинів Marathon
Навчання та консультування понад 70 співробітників
Відновлення роботи магазину Marathon Харків в умовах війни
Підбір та навчання команди Marathon, яка успішно вийшла на показники ефективності
Консультування керівництва Marathon щодо розширення західного регіону
Як керівник, я володію набором важливих компетенцій, які дозволяють мені ефективно керувати командою та досягати поставлених цілей.
1. Стратегічне мислення:
2. Лідерські якості
3. Навички комунікації:
4. Організаторські здібності:
5. Навички прийняття рішень
6. Навички саморозвитку.
7. Емоційний інтелект:
8. Гнучкість та адаптивність
9. Відповідальність та надійність
10. Етичність та чесність

Я постійно працюю над розвитком цих компетенцій, щоб стати ще кращим лідером та допомогти своїй команді досягти поставлених цілей.
Я маю багаторічний досвід роботи в Retail, що дозволило мені здобути ґрунтовні знання та навички, які я можу успішно застосовувати на даній посаді.Мої практичні навички та досвід, набуті за роки роботи в Retail, роблять мене цінним активом для вашої команди. Я не маю диплома про вищу освіту, але мій багатий досвід у Retail дає мені можливість швидко навчатися та адаптуватися до нових завдань. Окрім практичного досвіду, я також пройшла спеціалізовані курси та тренінги, які допомогли мені поглибити свої знання.Я постійно вдосконалюю свої навички, беручи участь у професійних семінарах та онлайн-курсах. Хоча я не маю диплома, я самостійно здобула глибокі знання в сфері роздрібної торгівлі завдяки неформальній освіті. Я швидко навчаюся, вмію аналітично мислити та ефективно вирішувати проблеми, що робить мене цінним працівником. Завдяки своїй працевитості, відданості справі та вмінню працювати в команді я досягла значних успіхів. Я творчо підходжу до роботи та завжди шукаю нові шляхи для покращення результатів.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: