Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 9 мая 2024 Файл

Інна

Економіст на Клієнт-Банк, помічник бухгалтера

Город проживания:
Киев
Готов работать:
Вишневое (Киевская обл.), Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Іщенко Інна Степанівна

Відомості про себе: Дата народження - 22.10.1982р.;
Національність - українка;
Сімейний стан - заміжня.

Контакти: м. Київ вул. Тулузи 3-Б кв.196,т ел. моб. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»).

Досвід роботи:
08.2019р. – 10.2023р. – провідний/головний економіст відділу відкриття та супроводження рахунків РКО корпоративних клієнтів Департаменту бек офісу АТ «Ощадбанк».
Контроль своєчасності виконання накладання/зняття арешту грошових коштів на рахунках клієнтів згідно постанов судових та виконавчих органів, виконання ухвал по виїмці документів з юридичних справ клієнтів, надання відповідей на запити виконавчих органів/приватних виконавців. Примусове списання грошових коштів з рахунків клієнтів згідно платіжних та інкасових доручень.
02.2018 р. – 04.2019 р. – Заступник керівника з операційної діяльності Фінансового підрозділу. Компанія “Ньюлайф сістемс»
Супровід розрахункових операцій, підготовка платіжних доручень в національній та іноземній валюті та їх проведення в різних системах клієнт банків (17); експорт / імпорт платіжних доручень, банківських виписок з системи клієнт банк в 1С 8.3; підготовка пакета документів та погодження з баками імпортно-експортних контрактів; систематизація і перевірка сплачених документів під банківську виписку за попередній день; узгодження і контроль щоденних грошових потоків компаній за рахунками в банках, розподіл коштів між рахунками, контроль витрат і забезпечення ефективності використання грошових ресурсів; щоденне ведення звітності про залишки коштів в розрізі банків та рахунків компаній; аналіз, регулювання і контроль руху грошових коштів, вибудовування партнерських відносин з банками; звітність для керівництва компанії; координація роботи колективу; навчання співробітників з нульового рівня.

05.2016р. – 08.2016р. – економіст відділу по роботі з ранньою заборгованістю управління по роботі з простроченою заборгованістю роздрібного банкінгу АБ«УКРГАЗБАК»:
Проведення телефонних переговорів з клієнтами з метою урегулювання питань заборгованості, надання консультацій клієнтам по причинам виникнення заборгованості та засобам погашення.
08.2014р.-04.2015р. – Головний економіст відділу супроводу банківських операцій Операційного Департаменту ПАТ «КБ «Стандарт»:
Відкриття / закриття поточних, депозитних рахунків клієнтам (ЮО), зміна тарифних пакетів РКО. Перевірка нарахування відсотків «угод» по поточним та депозитним рахункам фізичних та юридичних осіб. Щоденний контроль закриття депозитних «угод» відділень банку, перезакріплення рахунків в ОДБ, дострокове розірвання депозитних договорів. Контроль своєчасності виконання накладання/зняття арешту грошових коштів на рахунках клієнтів згідно постанов судових та виконавчих органів, виконання ухвал по виїмці документів з юридичних справ клієнтів . Примусове списання грошових коштів з рахунків клієнтів згідно платіжних та інкасових доручень. Контроль за обліком сум на рахунку 3720 «Кредитові суми до з`ясування», оброблення вхідних запитів та відповідей на уточнення реквізитів по СЕП. Формування звітів щодо виплат коштів вкладникам неплатосспроможного банку через ПАТ КБ "Стандарт". Інформаційна підтримка мережі відділень.
10.2011р.-08.2014р. – Головний спеціаліст Управління обліку операцій з клієнтами Операційного Департаменту ПАТ «ВіЕйБі Банк»:
Забезпечувати постійний контроль за дотриманням співробітниками Банку встановлених процедур, функцій і повноважень по закритті банківського дня. Щоденний контроль відсутності дисбалансу по угодам відділень в АБС Б2 та його виправлення. Виправлення невірно заповнених додаткових параметрів Контрагентів та контроль за правильним введення даних параметрів на відділеннях при відкритті нових Контрагентів в АБС Б2. Контроль та проставляння признаку інсайдера - Контрагента Банку в АБС Б2 відповідно списків наданих Юридичним Департаментом. Інформаційна підтримка мережі відділень.

06.2005р.-10.2011р. – Від касира Центрального відділення до Головного експерта (з продажу, роздрібний бізнес) відділення ПАТ «ВіЕйБі Банк»:
Укладання угод та оформлення інших документів при відкритті та здійсненні операцій по депозитних та поточних рахунках в національній та іноземній валютах та банківських металах фізичних осіб резидентів, нерезидентів; продаж-купівля валюті на МВР, проведення переказів, а також безпосередній набір SWIFT платежів, укладання договорів оренди індивідуальних сейфів. Оформлення кредитних заявок (кредити без застави, овердрафт). Відправка та виплата грошових переказів за кордон та по Україні за платіжною системою «WESTERN UNION». Здійснення операцій з платіжними картками: видача готівки через CpPos, видача готівки без авторизації, поповнення карток. Оформлення документів для погашення кредитів, відсотків в т.ч. карткових та штрафів. Прийняття на інкасо комерційних чеків, продаж/сплата дорожніх чеків Thomas Cook, American Express. Робота з банківським металами та ювілейними монетами, формування касових документів дня в національній та іноземній валюті та підготовка передачі їх до архіву.

05.2003р.- 06.2005р. – Старший контролер-касир Солом`янського відділення 5445/0430 Ощадного банку України:
Приймання всіх видів платежів від фізичних та юридичних осіб, робота з іноземною валютою: купівля, продаж, конвертація, робота з касовим вузлом (інкасація), видача готівки по імпринтеру, робота з вкладними операціями ( відкриття, закриття, переоформлення, в тому числі компенсаційні рахунки), відкриття та закриття операційного дня в відділенні банку.
Освіта:
2002-2006р. – «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана», спеціальність – банківська справа, кваліфікація – магістр з банківської справи.
07-08.2015р. – Навчальний центр «Практикум», курси «Бухгалтер + 1С Бухгалтерія 8.2».
03-05.2016р. - Навчально-науковий інститут післядипломного навчання НАУ за програмою "Фінансовий, управлінський та податковий облік на підприємстві"
Професійні навички та знання:
• Word, Excel, MS Office, Internet, АБС Б-2, Siebel, BCZ , облікова програма 1С.8.3.
• Факс, сканер, копіювальне обладнання.

Власні якості:
Комунікабельна, відповідальна, пунктуальна, з повагою відношусь до інших, уміння працювати як в команді так і індивідуально, швидке оволодіння нових ділянок роботи та нових технологій.

Бажана з/п: 23 000.00
Режим роботи: повний день, можливість працювати віддалено.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: