Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 30 мая 2024 Файл

Іван

Територіальний менеджер

Возраст:
30 лет
Город проживания:
Кременчуг
Готов работать:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Резюме
Пилипенко Іван Олександрович
Дата народження: 07.07.1993
Місце проживання: м. Кременчук вул. Шевченка 19/3 кв19
Мобільний телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»): [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Електронний адрес: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Мета: Знаходжусь в пошуках роботи торговельного представника, менеджера з перспективою професійного розвитку і достойним окладом.

Освіта:
2008-2012р Кременчуцький технікум залізничного транспорту за спеціальністю “ Обслуговування і ремонт залізничних споруд та об’єктів колійного господарства” диплом молодшого спеціаліста. Денна форма навчання
З 2013 року по 2016р Навчався в Харківський національний економічний університет ім. С.Кузнеца здобув ступінь бакалавр за спеціалізацією Менеджмент організацій і адміністрування.
В 2016 році по 2019 рік навчався в Харківському національному економічному університеті ім. С.Кузнецаздобув ступінь магістра за спеціалізацією Бізнес-адміністрування на факультеті “Менеджмента та маркетингу”. Закінчив навчання зимою 2019 року. Вища економічна освіта
Досвід роботи:
З 13.03.2013 по 30.062013 працював на заводі Краз в моїобов’язки входило перевірка робітників підприємства та автотранспорту на ККП контроль за територією заводу. Звільнився за власним бажанням затримка зарплати.
2014-2016р працював в "Білоцерківської промисловій групі" на посаді транспортногоекспедитора. В мої обов’язки входило супровід машини з товаром до клієнта і розвантаження згідно накладних. Знаю суть роботи торгового агента, забирав дебітору агента. Звільнився за власним бажанням(сімейні обставинами)
2016- 2017 р працював в компанії Vaminam на посаді торговий представник. В мої обов’язки входить покриття торгових точок на маршрутах ї, розширення клієнтської бази, визначення споживчого попиту, контроль дебіторської заборгованості. Розробив маршрут по місту Кременчуку( Клієнтська база). Звільнився за власним бажанням.
З 2017 - 1.09.2018 працював в компанії “Віліна” напосаді торговогопредставника. В мої обов’язки входить покриття торгових точок на маршрутах ї, розширення клієнтської бази, визначення споживчого попиту, контроль дебіторської заборгованості. Причина звільнився за власним бажанням( навчався на останьому курсі магістратури в Харкові)
З 11.01.19 по 31.10.19 працював в компанії ТОВ ‘на посаді торгового представника. В мої обов’язки входить покриття торгових точок на маршрутах ї, розширення клієнтської бази, визначення споживчого попиту, контроль дебіторської заборгованості..Причина звільнення, що компанія ТОВ «АВІС-УКРАЇНА’’ бачить розвиток цього маршута в наявності особистого транспорту (автомобіля) у торгівельного представника
3 1.05.2021 по 1.02.2022 ТОВ Angora працював на посаді продавець - консультант. В мої обов’язки входило продажа і консультація по килимам клієнта. Прийом товара. І слідкування за торговим залом і стелажами. Робота з стелажами і вітриною. Звільнився за власним бажанням.
Додаткові відомості:
Гарний користувач ПкWord, Excel, PowerPoint, український, російський, англійський (вивчав в школі)
Додаткова інформація: Активна життєва позиція енергійність, комунікабельність відповідальний, доброзичливий, є бажання розвиватися професійно в сфері торгівлі. Знання програми Word, Excel

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: