Вікторія
Керуючий рестораном, 30 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость, неполная занятость.
- Возраст:
- 22 года
- Город:
- Борисполь
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту, Facebook и Instagram.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/10707386
Опыт работы
Офіціант
с 04.2024 по наст. время
(2 месяца)
Savoy Hotel & Spa — Ristorante Tre Olivi, 2 Stelle MICHELIN (Italy), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Керуючий рестораном
с 11.2023 по 05.2024
(6 месяцев)
Pizza Family, Бориспіль (Готельно-ресторанний бізнес)
SMM & Target-specialist
с 11.2023 по 05.2024
(6 месяцев)
Family Park & Pizza Family, Бориспіль (Маркетинг, реклама, PR)
Керуючий рестораном
с 04.2020 по 10.2020
(6 месяцев)
Coffee Park, Бориспіль (Готельно-ресторанний бізнес)
Бухгалтер
с 05.2019 по 05.2020
(1 год)
Магазин Продукти, Бориспіль (Роздрібна торгівля)
Образование
Державний торговельно-економічний університет | State University of Trade and Economics
ФТБ — Факультет технологій та бізнесу (минулий ФРГТБ), Київ
Высшее, с 2023 по 2025 (2 года)
Випускна кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня вищої освіти на тему: «Розвиток корпоративної культури міжнародної готельної мережі» під науковим керівництвом Ректора Державного торговельно-економічного університету, професора Мазаракі А.А.
Диплом І ступеня в міжнародному студентському конкурсі стартапів «TourSystemUkrChallenge».
Теза в збірнику матеріалів міжнародної науково-практичної конференції «Міжнародні економічні відносини. Сталий розвиток України в умовах глобалізації та європейської економічної інтеграції: проблеми, перспективи, ефективність. ФЕНІКС-2023» (Харків, 19 грудня 2023) на тему: «Кібербезпека як ключовий виклик сучасного міжнародного бізнесу».
Теза в збірнику Всеукраїнської студентської наукової конференції «HoReCa. Наукові ініціативи» (Київ, 22 травня 2024) на тему: «Інноваційні тренди корпоративної культури сфери гостинності».
Стаття в міжнародному науковому журналі «Інноваційна наука» ISSN 2409-9066 на тему: «Розвиток корпоративної культури міжнародної готельної мережі».
Державний торговельно-економічний університет | State University of Trade and Economics
ФРГТБ — Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, Київ
Высшее, с 2019 по 2023 (4 года)
Відвідувала зустрічі з різноманітними фахівцями сфери гостинності та надавала консультації з дисциплін студентам-бакалаврам. Такі фахівці, як Віктор Тимчишин – бренд-шеф ресторану La Maison (минула ALASKA), Guramma та один із провідних прогресивних шеф-кухарів України, засновник концептуального напряму сучасної української кухні «Ukrainian Fashion Food», або ж Андрій Северенчук – бренд-шеф ресторану сучасної київської кухні «Глек» та шеф-кухар «Food Couture» з яким співпрацювала при створенні оновленого банкетного меню в закладі в якому раніше працювала.
Завершила Навчально-науковий центр бізнес-симуляції (ННЦБС) під керівництвом директорки, пані О.М. Трубей, на відмінно: розробивши як проєкт готельно-ресторанного комплексу в Кароліно-Бугазі (Одеська область), так і стартап «Niamka» (мобільний додаток). Модель роботи якого — B2B2C, тобто «бізнес для бізнесу» та «бізнес для споживача». Проект має на меті впровадження філософії «zero waste», що пропагує ідею розумного споживання шляхом зменшення відходів.
Приймала активну участь у наукових заходах та публікаціях, що свідчить про зацікавленість у розвитку сфери гостинності та готовність приймати виклики сучасного бізнес-середовища.
Знания и навыки
Знание языков
- Украинский — свободно
- Русский — свободно
- Английский — средний
- Немецкий — средний
- Польский — средний
- Итальянский — средний
Рекомендации
-
Мазаракі Анатолій Антонович
Ректор ДТЕУ, доктор економічних наук, професор, академiк Нацiональної академії педагогiчних наук України, заслужений дiяч науки, Державний торговельно-економічний університет (ДТЕУ)
Контактные данные скрыты -
Бойко Маргарита Григорівна
Доктор економічних наук, професор, завідувачка кафедри готельно-ресторанного бізнесу, Державний торговельно-економічний університет (ДТЕУ)
Контактные данные скрыты -
Босовська Мирослава Веліксівна
Доктор економічних наук, професор кафедри готельно-ресторанного бізнесу, Державний торговельно-економічний університет (ДТЕУ)
Контактные данные скрыты -
Охріменко Алла Григорівна
Доктор економічних наук, професор кафедри готельно-ресторанного бізнесу, Державний торговельно-економічний університет (ДТЕУ)
Контактные данные скрыты -
Расулова Алла Миколаївна
Кандидат економічних наук, доцент кафедри готельно-ресторанного бізнесу, Державний торговельно-економічний університет (ДТЕУ)
Контактные данные скрыты -
Тришкіна Олена Ярославівна
Власниця заміського комплексу та мережі піцерій, Family Park & Pizza Family
Контактные данные скрыты
Другие резюме этого кандидата
25 000 грн
Борисполь
Высшее образование · Полная занятость, неполная занятость
- Керуючий рестораном, Pizza Family, 6 месяцев