Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 13 июня 2024 PRO

Вікторія

Керуючий рестораном, 30 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
22 года
Город:
Борисполь

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту, Facebook и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Офіціант

с 04.2024 по наст. время (2 месяца)
Savoy Hotel & Spa — Ristorante Tre Olivi, 2 Stelle MICHELIN (Italy), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Керуючий рестораном

с 11.2023 по 05.2024 (6 месяцев)
Pizza Family, Бориспіль (Готельно-ресторанний бізнес)

SMM & Target-specialist

с 11.2023 по 05.2024 (6 месяцев)
Family Park & Pizza Family, Бориспіль (Маркетинг, реклама, PR)

Керуючий рестораном

с 04.2020 по 10.2020 (6 месяцев)
Coffee Park, Бориспіль (Готельно-ресторанний бізнес)

Бухгалтер

с 05.2019 по 05.2020 (1 год)
Магазин Продукти, Бориспіль (Роздрібна торгівля)

Образование

Державний торговельно-економічний університет | State University of Trade and Economics

ФТБ — Факультет технологій та бізнесу (минулий ФРГТБ), Київ
Высшее, с 2023 по 2025 (2 года)

Випускна кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня вищої освіти на тему: «Розвиток корпоративної культури міжнародної готельної мережі» під науковим керівництвом Ректора Державного торговельно-економічного університету, професора Мазаракі А.А.

Диплом І ступеня в міжнародному студентському конкурсі стартапів «TourSystemUkrChallenge».

Теза в збірнику матеріалів міжнародної науково-практичної конференції «Міжнародні економічні відносини. Сталий розвиток України в умовах глобалізації та європейської економічної інтеграції: проблеми, перспективи, ефективність. ФЕНІКС-2023» (Харків, 19 грудня 2023) на тему: «Кібербезпека як ключовий виклик сучасного міжнародного бізнесу».

Теза в збірнику Всеукраїнської студентської наукової конференції «HoReCa. Наукові ініціативи» (Київ, 22 травня 2024) на тему: «Інноваційні тренди корпоративної культури сфери гостинності».

Стаття в міжнародному науковому журналі «Інноваційна наука» ISSN 2409-9066 на тему: «Розвиток корпоративної культури міжнародної готельної мережі».

Державний торговельно-економічний університет | State University of Trade and Economics

ФРГТБ — Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, Київ
Высшее, с 2019 по 2023 (4 года)

Відвідувала зустрічі з різноманітними фахівцями сфери гостинності та надавала консультації з дисциплін студентам-бакалаврам. Такі фахівці, як Віктор Тимчишин – бренд-шеф ресторану La Maison (минула ALASKA), Guramma та один із провідних прогресивних шеф-кухарів України, засновник концептуального напряму сучасної української кухні «Ukrainian Fashion Food», або ж Андрій Северенчук – бренд-шеф ресторану сучасної київської кухні «Глек» та шеф-кухар «Food Couture» з яким співпрацювала при створенні оновленого банкетного меню в закладі в якому раніше працювала.

Завершила Навчально-науковий центр бізнес-симуляції (ННЦБС) під керівництвом директорки, пані О.М. Трубей, на відмінно: розробивши як проєкт готельно-ресторанного комплексу в Кароліно-Бугазі (Одеська область), так і стартап «Niamka» (мобільний додаток). Модель роботи якого — B2B2C, тобто «бізнес для бізнесу» та «бізнес для споживача». Проект має на меті впровадження філософії «zero waste», що пропагує ідею розумного споживання шляхом зменшення відходів.

Приймала активну участь у наукових заходах та публікаціях, що свідчить про зацікавленість у розвитку сфери гостинності та готовність приймати виклики сучасного бізнес-середовища.

Знания и навыки

Відповідальність Старанність Стабільність Комунікабельність Ораторські здібності Організація заходів Робота з клієнтами Написання статей Написання наукових статей Написання рекламних текстів Знання відеоредакторів Знання офісних програм Організованість Уміння аналізувати Уміння переконувати Управлінські навички Управління персоналом Адаптивність Уміння швидко засвоювати нову інформацію Ведення соціальних мереж SMM Розрахунок собівартості Обробка фото Зосередженість Здатність до навчання Запуск нових брендів Уважність Користувач 1С Користувач ПК Маркетингові дослідження Маркетинг Контент-маркетинг Стратегічний маркетинг Маркетинговий аналіз Маркетингове планування Розробка маркетингової стратегії Аналіз цільової аудиторії Розробка фірмового стилю Самостійне прийняття рішень Рішучість

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — средний
  • Немецкий — средний
  • Польский — средний
  • Итальянский — средний

Рекомендации

  • Мазаракі Анатолій Антонович

    Мазаракі Анатолій Антонович

    Ректор ДТЕУ, доктор економічних наук, професор, академiк Нацiональної академії педагогiчних наук України, заслужений дiяч науки, Державний торговельно-економічний університет (ДТЕУ)

    Контактные данные скрыты
  • Бойко Маргарита Григорівна

    Бойко Маргарита Григорівна

    Доктор економічних наук, професор, завідувачка кафедри готельно-ресторанного бізнесу, Державний торговельно-економічний університет (ДТЕУ)

    Контактные данные скрыты
  • Босовська Мирослава Веліксівна

    Босовська Мирослава Веліксівна

    Доктор економічних наук, професор кафедри готельно-ресторанного бізнесу, Державний торговельно-економічний університет (ДТЕУ)

    Контактные данные скрыты
  • Охріменко Алла Григорівна

    Охріменко Алла Григорівна

    Доктор економічних наук, професор кафедри готельно-ресторанного бізнесу, Державний торговельно-економічний університет (ДТЕУ)

    Контактные данные скрыты
  • Расулова Алла Миколаївна

    Расулова Алла Миколаївна

    Кандидат економічних наук, доцент кафедри готельно-ресторанного бізнесу, Державний торговельно-економічний університет (ДТЕУ)

    Контактные данные скрыты
  • Тришкіна Олена Ярославівна

    Тришкіна Олена Ярославівна

    Власниця заміського комплексу та мережі піцерій, Family Park & Pizza Family

    Контактные данные скрыты

Другие резюме этого кандидата


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: