Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 23 мая 2024 Файл

Надія

Начальник по персоналу

Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

КОЧАН Надія Михайлівна

Дата народження:
29.09.1984 (39 років)

Контактний
телефон:

[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Освіта:
2016-2019

2002-2008

Мета:

Професійні навички:
Львівський інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування», магістр.
Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту за спеціальністю «Менеджмент організацій», кваліфікація менеджер – економіст залізничного транспорту.

Отримати перспективну, добре оплачувану роботу в стабільній компанії, рости і розвиватись в компанії, в якій зможу реалізувати свій потенціал і здобути новий професійний досвід.

Кадровий менеджмент в повному об’ємі: запуск структури «з нуля», розробка і впровадження посадових інструкцій, правил трудового внутрішнього розпорядку, формування штатного розкладу, формування та внесення змін до структури та штатного розкладу; організація роботи і загальне керівництво діяльністю Управління; пошук, підбір персоналу (складання профілю вакансії, розміщення вакансії в засобах масової інформації, проведення співбесід, тестування), планування професійної кар'єри співробітників. Ведення кадрового діловодства: оформлення прийняття на роботу, переведення, та звільнення з роботи. Формування, ведення особових справ працівників, трудових книжок працівників книжок, визначення трудового стажу, надання довідок про теперішню і минулу роботу працівників. Складання зведеного графіка відпусток працівників, видання наказів про відпустки, здійснення обліку та контролю за виконанням графіку відпусток. Виготовлення та видача службових посвідчень, ведення їх облік. Підготовка наказів про відрядження, надання відпусток, тимчасове виконання обов'язків, заохочення та стягнення та інших. Робота в програмі «Кадри». Подача кадрової звітності до відповідних інстанцій. Ведення військового обліку. Підготовка та передавання документів на зберігання до архіву. Складання номенклатури спав. Оформлення протоколів загальних зборів працівників.
Досвід роботи:
З 20.01.2021 по даний час

З 11.10.2019 по 19.01.2021

З 07.07.2015 по 10.10.2019

Начальник Управління роботи персоналом Західного міжрегіонального головного управління Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на державному кордоні (штат 365 чоловік).

Фахівець (з військового обліку) відділу кадрів та управління персоналом ПрАТ «Львівобленернго» (1980 військовозобов’язаних).

Головний спеціаліст відділу персоналу Головного управління Держпараці у Львівській області (штат 218 чоловік).

З 19.01.2015 по 06.07.2015

Головний спеціаліст сектору кадрового забезпечення Територіального управління Держгірпромнагляду у Львівській області (штат 157 чоловік).
З 28.03.2012 по 18.01.2015

з 16.09.2008 по 09.03.2011

з листопада
2003 по вересень 2008
Провідний спеціаліст Державної інспекції нагляду у машинобудуванні, на транспорті та у зв’язку Територіального управління Держгірпромнагляду у Львівській області.

Провідний спеціаліст відділу кадрово-юридичної роботи, діловодства та спецроботи Територіального управління Держгірпромнагляду по Львівській області.
Оператор комп'ютерного набору в інспекціях Територіального управління Держнаглядохоронпраці.
Стаж роботи:
19 років 0 місяців.
Навички:
ПК – досвідчений користувач (повний пакет програм MS Office, навігація в Internet, Ехсеl, створення презентацій). Вмію працювати з офісною технікою. Знання КЗпП України.
Особисті якості: легко знаходжу контакт з іншими людьми, пунктуальна, розсудлива, цілеспрямована, відповідальна у виконанні поставлених завдань, ініціативна, швидко засвоюю нову інформацію, стресостійка. Шкідливі звички відсутні.
Мови:
Українська – рідна, російська – вільно. Англійська – elementary.

Сімейний стан:

Курси:
13.07.2023-15.09.2023

Одружена, син – 10 років.

Системний підхід в управлінні персоналом на публічній службі в рамках проєкту «HR майстерня».

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: