Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 9 июня 2024 Файл

Евгений

Комерційний директор

Возраст:
43 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Батрак Євген
43 роки, м. Київ, одружений, 3 дітей.
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»), [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Я шукаю вакансії де можна реалізувати свої навички та спроможності на позиціях комерційного директора, керівника проекту/ продажів.

Моя освіта.
В 2002р я отримав диплом спеціаліста з Маркетингу в Донецькій Академії Управління, в 2010 я також здобув диплом магістра з Фінансів у Київському Інституті Економіки та Прогнозування НАН Україні.

Мій досвід роботи:
З 2003 по 2015 роки я працював в ТОВ ЕЛКОМ (виробник та постачальник банківського обладнання та матеріалів/ послуг). Я починав свій шлях менеджером з продажів, далі я займався побудовою відносин с партнерами/ дилерами (результатом став досить успішний відділ гуртових продажів). В 2005 я приїхав до Києва, де займався створенням і розвитком філії компанії «з нуля» (займався багатьма питаннями у філії, наймав та керував персоналом у кількості до 40 людей, забезпечував виконання обсягів продаж, утворював в життя різні комерційні проекти). Згодом я виріс до заступника генерального директора компанії с маркетингу, де продовжував керувати Київської філією, а також відповідав за маркетингову стратегію усієї компанії. Я представляв інтереси нашого підприємства на міжнародних форумах/ виставках/ конференціях, забезпечував рекламні заходи. В цей період було здобуто немало позитивних досягнень, наша компанія значно виросла, знайшла нові ніші на ринках та займала лідерські позиці у своїй галузі.
З 2015 року і до початку пандемії, як ФОП, я займався імпортом в Україну і постачанням дитячого професійного обладнання для комерційних клієнтів. Далі в 2020р мене занесло в ІТ, де я закінчив курси бізнес аналітика/керівника проектів в ІТ та попрацював бізнес аналітиком в декількох ІТ компаніях (2020 -2023 роки).

Що я вмію, та які навички маю.
Я почуваю себе досить впевнено у аналітиці та прогнозуванні. Розумію психологію та техніку продажів. Люблю працювати з персоналом, використовуючи різні інструменти впливу. Мені цікаво розвивати напрямки, створювати нові можливості, шукати та виправляти неефективні процеси.
Я розмовляю українською та російською мовами вільно, англійська В2. Володію навичками роботи з ПК, інтернетом та низькою специфічних інструментів для роботи в ІТ. Є приватне авто, я готовий до відряджень.
У вільний час я люблю займатися музикою, вчусь грати на музичних інструментах, пишу пісні. Також люблю шахи.
Детальніше про себе зможу розповісти при зустрічі або у розмові телефоном.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: