Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 9 марта 2023

Роман

Администратор ресторана, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
44 года
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

офіціант

с 11.2015 по наст. время (8 лет 7 месяцев)
Ресторан Бачевських, Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Курси сомельє додатко

Образование

ЛНУ імені Івана Франка

Геологія, Львов
Высшее, с 2001 по 2007 (6 лет)

Дополнительное образование и сертификаты

Курси сомельє

2019, 2міс

Знание языков

  • Английский — средний
  • Польский — средний
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

Голуб’єв Роман Геннадійович

Адреса: м. Львів, вул. Коломийська 12, кв.8
Телефон:[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Дата і місце народження: 06 вересня 1979р., м. Львів
Сімейний стан: одружений, маю 2 сина, 9 і 17р;

Освіта:
2001-2007: "Львівський національний університет ім. І. Франка".
Спеціальність: “Екологія та охорона навколишнього середовища” (геологічний факультет).

1994-1998: "Львівський технікум промислової автоматики".
Спеціальність: “Виробництво електронно-обчислювальної техніки”

2000: ”ВПУ 27”
Здобув кваліфікацію – офіціант, бармен (3 розряд).

Досвід роботи:
11.2016 і зараз: ТзОВ "Ресторан Бачевських",офіціант .
03.2011 - 11.2016:ПП"Захід-клас"-ресторан "Хутірець",ст.офіціант.
04.2010 -02.2011:ПП «Фест-вест» - бармен.
07.2009-03.2010: МВК «Оріон» - адміністратор ресторану, офіціант
Профіль організації: Обслуговування окремих столиків ресторану, банкетів, фуршетів, VIP-персон
Обов'язки: Організація банкетів, фуршетів, весіль, а також оформлення цих заходів, прийом замовлень столиків і меню на банкети і обслуговування.
05.2008-05.2009: ГВК «Панська гора» - адміністратор ресторану, ТВО директора за його відсутності.
Профіль організації: Обслуговування окремих столиків ресторану, банкетів, фуршетів, VIP-персон
Обов'язки: Організація банкетів, фуршетів, весіль, а також оформлення цих заходів, прийом замовлень столиків і меню на банкети.
07.2002-05.2007: ресторан ”Княжий Львів” – бармен, ТВО адміністратора.
Профіль організації: Обслуговування окремих столиків ресторану, банкетів, фуршетів, весіль, а також міжнародних конференцій.
05.2000-05.2002: кафе-бар “Арт-Кристал” - офіціант, бармен.
Профіль організації: Організація та обслуговування виїзних банкетів, фуршетів, весіль ( кейтерінг, а також обслуговування на місці) .
Обов'язки: Обслуговування банкетів, фуршетів, весіль, а також допомога в організації і оформлення цих заходів.

Професійні навики:
Знання комп’ютерних програм: MS-Office, Internet;
Організація, оформлення та обслуговування банкетів, фуршетів, весіль а також міжнародних конференцій, імпрез і урочистостей;
Маю навики роботи зі спеціальними геологічними а також екологічними програмами та засобами .
Робота з R-keeper(B-52) і т.д.


Додаткова інформація:
Вільно володію українською та російською мовою, базові знання з англійської та польської мов.



04.07.2022р

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: