Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 25 апреля 2024 PRO

Артур

Керівник виробництва в компанію харчової промисловості

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
47 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керівник департаменту якості

с 10.2022 по 10.2023 (1 год)
Група компаній «Агропромисловий альянс» (Житомирський м’ясокомбінат, Андрушівський масло-сир завод, Любарський масло-сир завод), Житомир (Харчова промисловість)

1.Розробка та запровадження системи управління партіями готової продукції на складах: принцип FIFO, товарне сусідство, управління невідповідною продукцією;
2.Налагодження комунікації з менеджерами та клієнтами компанії по рекламаціям;
3.Налагодження роботи з продукцією повернутою від клієнтів;
4.Налагодження роботи з відходами (повернута продукція, що підлягає утилізації);
5.Запровадження інструментальних методів дослідження основної сировини;
6.Покращення санітарного стану виробництв за рахунок систематичних моніторингу, санітарних обробок, дезінфекцій, дезінсекцій, дератизацій;
7.Налагодження співпраці підрозділів департаменту якості поміж собою.

Директор підприємства

с 04.2021 по 10.2022 (1 год 6 месяцев)
ТОВ «Лінія Смаку» компанії "ГК «Морський Дім»", Бориспіль (Харчова промисловість)

1.Узгодження роботи підроздів підприємства поміж собою;
2.Планування: виробничих процесів, закупок, платежів, інвестицій, планово-профілактичних робіт обладнання та устаткування, розробок нових видів продукції;
3.Участь в нарадах керівництва компанії зі звітом за роботу виробничого підрозділу та плануванням подальшої його діяльності;
4.Робота з державними контролюючими органами та компаніями-партнерами: орендодавцями, постачальниками сировини та послуг, клієнтами компанії;
5.Розробка бюджетів виробничого підрозділу на подальші періоди та відстеження платіжної дисципліни;
6.Ведення кадрової роботи по підбору, навчанню, адаптації персоналу; участь в розробці та запровадженню системи мотивації та нарахування заробітної плати компанії;
7.Контроль ведення обліку сировини, напівфабрикатів, продукції на виробництві і складах;
8.Організація інвентаризацій на виробництві і складах;
9.Управління харчовою безпечністю продукції: вхідним контролем сировини та матеріалів, технологічними процесами, санітарними обробками, температурними режимами зберігання сировини та продукції;
10.Робота з рекламаціями; розробка коригувань та коригувальних дій;
11.Організація сертифікації виробництва по стандарту FSSC:22000 (версія 5).

Керівник департаменту якості

с 06.2012 по 12.2019 (7 лет 6 месяцев)
Група компаній «Агропромисловий альянс» (Житомирський м’ясокомбінат, Андрушівський масло-сир завод, Любарський масло-сир завод), Житомир (Харчова промисловість)

1.Створення структури та затвердження штату підрозділів департаменту – відділів якості та виробничих лабораторій на підприємствах компанії;
2.Розробка функціоналу фахівців департаменту в кожному підрозділі;
3.Підбір та навчання фахівців; налагодження взаємодії підрозділів департаменту між собою, іншими департаментами підприємства, контролюючими органами та підприємствами-партнерами;
4.Створення на підприємстві системи контролю якості, яка включала в себе:
•Вхідний контроль основної і допоміжної сировини,
•Контроль технологічних процесів на основних критичних етарах виробництва,
•Контроль санітарного стану виробничих, складських і побутових приміщень,
•Контроль якості готової продукції (органолептичний та лабораторний за графіком),
•Контроль зберігання і ротації на складах: готової продукції, сіровини, матеріалів,
•Аудит автотранспорту, моніторинг доставки продукції підприємства – санітарний стан автотранспорту, температурні режими доставки, коректність завантаження, розлідування причин втрати якості продукції при транспортуванні.
5.Розробка та запровадження процедур:
•Управління невідповідними: сировиною, продукцією, матеріалами;
•Розслідування причин виникнення браку;
•Управління доопрацюванням продукції;
•Металодетекція готової продукції;
•Контроль складу захистного середовища;
•Контроль маркування продукції;
•Контроль вагового обладнання;
•Управління експериментами;
•Управління дегустаціями;
•Візуальний та лабораторний контроль якості санітарних обробок.
6.Розробка та запровадження системи збору і розгляду рекламацій з запровадженням коригувань та коригувальних дій по рекламаціям які були визнані об’єктивними;
7.Розробка,запровадження та управління процедурами по забезпеченню санітарного благополуччя: дезінфекції, дезінсекції, дератизації, контролю бродячих тварин;
8.Розробка і запровадження зведених щотижневих звітів лабораторій компанії; запровадження коригувальних дій по виявленим невідповідностям;
9.Управління бюджетами підлеглих підрозділів;
10.Управління аналізом договорів компанії в межах своєї компетентності;
11.Участь в роботі групи НАССР;
12.Додатково по молочному напрямку діяльності:
•Запровадження щомісячних інвентаризацій на складах молочного напрямку діяльності з фіксуванням партій продукції та органолептичною оцінкою якості кожної партії;
•Запровадження періодичного контролю принципу FIFO при відвантаженні партій продукції та управління партіями продукції, що зависли на складах;
•Запровадження візуального та мікробіологічного контролю санітарного стану автомолцистерн;
•Організація атестації та навчання фахівців лабораторій на робочих місцях з запровадженням системи мотивації.

Начальник складської логистики / начальник цеху забою та переробки птиці

с 01.2009 по 06.2010 (1 год 5 месяцев)
"Комплекс Агромарс" ("Гаврилівські курчата"), с. Гавриловка, Київська обл. (виробництво м’яса бройлерів), Київ (Харчова промисловість)

В якості начальника складської логістики:
Мав у підпорядкуванні співробітників декількох складів – більш ніж 200 співробітників.
Основні досягнення:
1.Збільшення пропускної здатності складів приблизно на 1/3;
2.Створення системи зберігання продукції на складах згідно товарного сусідства та на основі ABC/XYZ аналізів; запровадження принципу FIFO в роботу складів;
3.Зведення до мінімуму втрат на складах в результаті псування продукції;
4.Організація проведення регулярних інвентаризацій на складах;
5.Запровадження регулярних періодичних генеральних санітарних обробок та дезинфекцій.
В якості начальника цеху забоя і переробки птиці:
Мав у підпорядкуванні більш ніж 400 співробітників.
Основні досягнення:
1.Оптимізація виробничих процесів, яка привела до збільшення виробництва в середньому з 170 тисяч голів пртиці за добу до 190 тисяч голів за добу; а також збільшення виходу продукції 1-ї категорії;
2.Участь в розробці та запровадженню системи мотивації співробітників в роботу виробництва;
3.Підвищення рівня трудової дисципліни та санітарного стану виробництва.

Начальник служби якості на виробництві

с 01.2007 по 12.2008 (1 год 11 месяцев)
М’ясокомбінат "Ідекс", Яготин (Харчова промисловість)

1.Створення на виробництві служби якості;
2.Підбір, навчання, адаптація фахівців служби якості;
3.Участь в розробці та запровадженні на виробництві стандарту ISO 9001.

Начальник зміни виробництва

с 06.2004 по 01.2007 (2 года 7 месяцев)
М’ясокомбінат "Мясний Альянс", Київ (Харчова промисловість)

1.Організація роботи зміни виробництва (виконання завдання на зміну);
2.Аналіз показників роботи зміни, виявлення та організація усунення недоліків;
3.Організація навчання та адаптації нових робітників;
4.Матеріальний облік.

Образование

Национальный аграрный университет

Ветеринарная медицина, Киев
Высшее, с 1995 по 2000 (4 года 10 месяцев)

Дополнительное образование и сертификаты

Bureau Veritas - Food Safety Management Systems Internal Auditor Training Course based on Standards ISO 22000:2005 and ISO 19011

07-09.09.2013

Bureau Veritas - Food Safety Management Systems Internal Auditor Training Course based on ISO 22000:2018 and ISO 19011:2018

04-06.11.2019

ДП Житомирстандартметрологія - Актуальні питання для підприємств харчової галузі. Маркування харчових продуктів.

20.03.2019

Standard Innovation Group - Організація ефективної системи управління лабораторією.

01.03.2019

Factorum expert solutions - ISO 22000:2018 - Нові вимоги до впровадження, підтримки та функціонування системи

21.08.2018

Украгрохімтрейд - Конференція по системі інтегрованого контролю шкідників

30.03.2018

Могунція-Україна - Міжнародний семінар "Інноваційні технології м'ясопереробки"

12-16.02.2018

Factorum expert solutions - ISO/TS 22002-1, FSSC 22000.

11-12.05.2016

Виче-консалтинг - Стратегическое планирование

26-27.02.2016

Національний університет харчових технологій - Підвищення кваліфікації за програмою спеціалістів м'ясної промисловості

15-26.06.2015

SGS - Система управління безпекою харчових продуктів

03-07.12.2012

Знание языков

  • Английский — средний
  • Венгерский — продвинутый

Рекомендации

  • Сергій Кириця

    Сергій Кириця

    Операційний директор, «Житомирський м’ясокомбінат»

    Контактные данные скрыты
  • Ольга Консевич

    Ольга Консевич

    Операційний директор, «Морський Дім»

    Контактные данные скрыты
  • Вадим Матвєєв

    Вадим Матвєєв

    Директор з розвитку, «ГК «Агропромисловий Альянс»

    Контактные данные скрыты
  • Дмитро Данилович

    Дмитро Данилович

    Директор з маркетингу, «ГК «Агропромисловий Альянс»

    Контактные данные скрыты
  • Людмила Семенець

    Людмила Семенець

    Головний технолог та начальник виробництва, «М’ясний Альянс»

    Контактные данные скрыты

Дополнительная информация

I have an "Intermediate" level of spoken English.

Маю посвідчення водія та значний стаж водіння легкового автомобіля.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: