- PRO
Олександр
Директор у готельний, ресторанний бізнес, 40 000 грн
- Рассматривает должности:
- Директор у готельний, ресторанний бізнес, Директор із закупівель, Операційний директор, Територіальний менеджер, Менеджер з закупівель, Керівник з розвитку
- Вид занятости:
- полная, неполная
- Возраст:
- 61 год
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/1239087/
Опыт работы
Директор
с 07.2016 по наст. время
(9 лет 1 месяц)
Салд Фасилити Менеджмент, Киев (Послуги для населення та бізнесу)
Організація роботи компанії
Робота із замовниками орендарями та підрядниками
Набір персоналу
Контроль роботи компанії
Робота з контролюючими органами
Консультант - аудитор
с 07.2014 по 06.2016
(1 год 11 месяцев)
Частная инициатива, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Рекомендації щодо організації ресторанного – готельного бізнесу, аудит підприємств сфери послуг, оптимізація та маркетинг (просування) підприємств сфери послуг. Нові підходи до продажу за умов економічної кризи.
Генеральный директор ООО «ЦЕНТР КОЛУМБ»
с 05.2011 по 08.2014
(3 года 3 месяца)
Готельно-ресторанний комплекс "Терра Нова", м. Київ, 1-й км. траси Київ-Одеса, Київ, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
- Організація бізнесу та запуск готелю (26 номерів), ресторану, фітнес та СПА
центру, басейну (25 м.)
- Розробка дизайну, концепції
- Участь в організації проектних та будівельних робіт
- Підбір підрядників та постачальників
- Розробка та впровадження фінансової концепції на ринку
- Розробка стратегії діяльності комплексу на ефективне планування,
розподіл обов'язків та координування функцій між
підрозділами
- Розрахунок кадрових потреб, підбір співробітників на ключові позиції
- Аналіз ефективності діяльності для виявлення напрямків, що вимагають
удосконалення та реорганізації
- Розробка та впровадження маркетингової стратегії
- встановлення процедур внутрішнього контролю
- Оформлення дозвільної та іншої документації
- Відкриття та контроль роботи комплексу
Руководитель проекта
с 04.2011 по 09.2011
(5 месяцев)
Ресторан «БУНГАЛО», Киев. ТЦ DREAM TOWN II, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
- Організація бізнесу та запуск ресторану
- Розробка дизайну, концепції та меню ресторану
- Організація проектних та будівельних робіт
- підбору персоналу
- Підбір підрядників та постачальників
- Розробка та впровадження фінансової концепції
- Розробка стратегії діяльності ресторану на ефективне планування,
розподіл обов'язків та координування функцій між
підрозділами
- Аналіз ефективності діяльності для виявлення напрямків, що вимагають
удосконалення та реорганізації
- встановлення процедур внутрішнього контролю.
- Оформлення дозвільної та іншої документації
- Відкриття та контроль роботи ресторану
Генеральный директор ООО «ЭКОПОРТ»
с 07.2010 по 08.2013
(3 года 1 месяц)
Мережа ресторанів «ЕКОПОРТ», компанія «ЕКО» (паби, піцерія, бістро, японська кухня), м. Київ, Київ, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
- Підбір співробітників
- Розробка та впровадження фінансової концепції на ринку
- Підбір та контроль підрядників, постачальників
- Розробка стратегії діяльності ресторанів на ефективне планування,
розподіл обов'язків та координування функцій між
підрозділами
- Аналіз ефективності діяльності для виявлення напрямків, що вимагають
удосконалення та реорганізації
- Раціональний розподіл обов'язків та завдань між підлеглими
- встановлення процедур внутрішнього контролю
- Розробка та впровадження маркетингової стратегії
- Оформлення дозвільної та іншої документації
- Відкриття та контроль роботи ресторанів
Керівник проекту
с 07.2009 по 11.2009
(4 месяца)
Ресторан «ICE кафе», Киев ТЦ DREAM TOWN, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
- Розробка дизайну, концепції та меню ресторану
- Організація проектних та будівельних робіт
- Підбір співробітників
- Розробка та впровадження фінансової концепції на ринку.
- Аналіз ефективності виявлення напрямів, потребують реорганізації.
- Раціональний розподіл обов'язків та завдань між підлеглими.
- встановлення процедур внутрішнього контролю.
- Оформлення дозвільної та іншої документації
- Відкриття та контроль роботи ресторану
Співвласник, керуючий
с 02.2008 по 11.2011
(3 года 9 месяцев)
Ресторан VIP "Європейський", Рівне, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)
- Організація бізнесу та запуск ресторану преміум-класу з "0"
(відкрито у жовтні 2008 року)
- Розробка дизайну, концепції та меню ресторану
- Організація проектних та будівельних робіт
- підбір співробітників на ключові позиції
- Розробка та впровадження фінансової концепції на ринку
- Розробка стратегії діяльності ресторану на ефективне планування,
розподіл обов'язків та координування функцій між
підрозділами
- Аналіз ефективності діяльності для виявлення напрямків, що вимагають
удосконалення та реорганізації
- Раціональний розподіл обов'язків та завдань між підлеглими
- встановлення процедур внутрішнього контролю
- Оформлення дозвільної та іншої документації
-Відкриття та контроль роботи ресторану
Директор з розвитку бізнесу
с 06.2005 по 05.2007
(1 год 11 месяцев)
Мережа ресторанів «PORTO», Київ, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
- Організація відкриття та запуск другого залу ресторану «PORTO MALTESE»
- Реалізація проекту та відкриття нового ресторану, караоке-клубу «SOLO»
- Організація проектних та будівельних робіт
- Організація підбору персоналу
- Оформлення дозвільної та іншої документації
Директор з розвитку мережі ресторанів
с 01.2004 по 06.2006
(2 года 5 месяцев)
Мережа ресторанів «CARTE BLANCHE»,, Київ, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
- Реалізація проекту ресторану «ДЕКАДАНС»
- Реконструкція та ремонт ресторанів «КОНКОРД» та «МАРОКАНА»
- Участь у реконструкції ресторану «Курені»
- Робота з дизайнерами проектів
- Організація проектних та будівельних робіт
- Участь у запуску нових закладів, розробці маркетингових стратегій для
просування ресторанів
- Організація підбору персоналу
- Оформлення дозвільної та іншої документації
- Пошук приміщень для нових ресторанів
- Організація офісу компанії «CARTE BLANCHE»
Образование
Інститут цивільної авіації, м. Рига
Инженер - конструктор, Київ
Высшее, с 1984 по 1989 (5 лет)
Інженер – конструктор літальних апаратів.
Дополнительное образование и сертификаты
"Moscow Business School" (Київ) Майстер-клас ефективного просування ресторану (Олег Назаров)
2008 год 6 недель
Знания и навыки
- MS Excel
- MS Word
- Пользователь Internet
- R-Keeper
- Організація та управління ресторанно-готельним бізнесом
- Управ
Знание языков
Украинский — свободно
Дополнительная информация
Телефон:[
E-mail:[
Орієнтуюсь у поточному податковому, правовому полі. Відповідальний. Ініціативний. Контактний. Маю високий рівень навчання і самоосвіти.
Маю власний автомобіль MITSUBISHI GRANDIS.
Можу працювати на постійній основі та за сумісництвом.
Люблю активний відпочинок. Відвідую тренажерний зал.
Вітаю активний спосіб життя.
Похожие кандидаты
-
Ресторатор, операційний директор ресторану, шеф-кухар
Киев, Днепр , еще 7 городов -
Керівник готельного комплексу
55000 грн, Киев -
Керуючий рестораном
55000 грн, Киев, Одесса, Удаленно -
Керівник готелю ресторану
Киев, Винница , еще 8 городов -
СMO, CPO, COO, CTO, директор з виробництва
165000 грн, Киев, Ивано-Франковск , еще 6 городов -
Керуючий баром
40000 грн, Киев, Удаленно