Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Олександр

Директор у готельний, ресторанний бізнес, 40 000 грн

Рассматривает должности:
Директор у готельний, ресторанний бізнес, Директор із закупівель, Операційний директор, Територіальний менеджер, Менеджер з закупівель, Керівник з розвитку
Вид занятости:
полная, неполная
Возраст:
61 год
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Директор

с 07.2016 по наст. время (9 лет 1 месяц)
Салд Фасилити Менеджмент, Киев (Послуги для населення та бізнесу)

Організація роботи компанії
Робота із замовниками орендарями та підрядниками
Набір персоналу
Контроль роботи компанії
Робота з контролюючими органами

Консультант - аудитор

с 07.2014 по 06.2016 (1 год 11 месяцев)
Частная инициатива, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Рекомендації щодо організації ресторанного – готельного бізнесу, аудит підприємств сфери послуг, оптимізація та маркетинг (просування) підприємств сфери послуг. Нові підходи до продажу за умов економічної кризи.

Генеральный директор ООО «ЦЕНТР КОЛУМБ»

с 05.2011 по 08.2014 (3 года 3 месяца)
Готельно-ресторанний комплекс "Терра Нова", м. Київ, 1-й км. траси Київ-Одеса, Київ, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

- Організація бізнесу та запуск готелю (26 номерів), ресторану, фітнес та СПА
центру, басейну (25 м.)
- Розробка дизайну, концепції
- Участь в організації проектних та будівельних робіт
- Підбір підрядників та постачальників
- Розробка та впровадження фінансової концепції на ринку
- Розробка стратегії діяльності комплексу на ефективне планування,
розподіл обов'язків та координування функцій між
підрозділами
- Розрахунок кадрових потреб, підбір співробітників на ключові позиції
- Аналіз ефективності діяльності для виявлення напрямків, що вимагають
удосконалення та реорганізації
- Розробка та впровадження маркетингової стратегії
- встановлення процедур внутрішнього контролю
- Оформлення дозвільної та іншої документації
- Відкриття та контроль роботи комплексу

Руководитель проекта

с 04.2011 по 09.2011 (5 месяцев)
Ресторан «БУНГАЛО», Киев. ТЦ DREAM TOWN II, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

- Організація бізнесу та запуск ресторану
- Розробка дизайну, концепції та меню ресторану
- Організація проектних та будівельних робіт
- підбору персоналу
- Підбір підрядників та постачальників
- Розробка та впровадження фінансової концепції
- Розробка стратегії діяльності ресторану на ефективне планування,
розподіл обов'язків та координування функцій між
підрозділами
- Аналіз ефективності діяльності для виявлення напрямків, що вимагають
удосконалення та реорганізації
- встановлення процедур внутрішнього контролю.
- Оформлення дозвільної та іншої документації
- Відкриття та контроль роботи ресторану

Генеральный директор ООО «ЭКОПОРТ»

с 07.2010 по 08.2013 (3 года 1 месяц)
Мережа ресторанів «ЕКОПОРТ», компанія «ЕКО» (паби, піцерія, бістро, японська кухня), м. Київ, Київ, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

- Підбір співробітників
- Розробка та впровадження фінансової концепції на ринку
- Підбір та контроль підрядників, постачальників
- Розробка стратегії діяльності ресторанів на ефективне планування,
розподіл обов'язків та координування функцій між
підрозділами
- Аналіз ефективності діяльності для виявлення напрямків, що вимагають
удосконалення та реорганізації
- Раціональний розподіл обов'язків та завдань між підлеглими
- встановлення процедур внутрішнього контролю
- Розробка та впровадження маркетингової стратегії
- Оформлення дозвільної та іншої документації
- Відкриття та контроль роботи ресторанів

Керівник проекту

с 07.2009 по 11.2009 (4 месяца)
Ресторан «ICE кафе», Киев ТЦ DREAM TOWN, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

- Розробка дизайну, концепції та меню ресторану
- Організація проектних та будівельних робіт
- Підбір співробітників
- Розробка та впровадження фінансової концепції на ринку.
- Аналіз ефективності виявлення напрямів, потребують реорганізації.
- Раціональний розподіл обов'язків та завдань між підлеглими.
- встановлення процедур внутрішнього контролю.
- Оформлення дозвільної та іншої документації
- Відкриття та контроль роботи ресторану

Співвласник, керуючий

с 02.2008 по 11.2011 (3 года 9 месяцев)
Ресторан VIP "Європейський", Рівне, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

- Організація бізнесу та запуск ресторану преміум-класу з "0"
(відкрито у жовтні 2008 року)
- Розробка дизайну, концепції та меню ресторану
- Організація проектних та будівельних робіт
- підбір співробітників на ключові позиції
- Розробка та впровадження фінансової концепції на ринку
- Розробка стратегії діяльності ресторану на ефективне планування,
розподіл обов'язків та координування функцій між
підрозділами
- Аналіз ефективності діяльності для виявлення напрямків, що вимагають
удосконалення та реорганізації
- Раціональний розподіл обов'язків та завдань між підлеглими
- встановлення процедур внутрішнього контролю
- Оформлення дозвільної та іншої документації
-Відкриття та контроль роботи ресторану

Директор з розвитку бізнесу

с 06.2005 по 05.2007 (1 год 11 месяцев)
Мережа ресторанів «PORTO», Київ, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

- Організація відкриття та запуск другого залу ресторану «PORTO MALTESE»
- Реалізація проекту та відкриття нового ресторану, караоке-клубу «SOLO»
- Організація проектних та будівельних робіт
- Організація підбору персоналу
- Оформлення дозвільної та іншої документації

Директор з розвитку мережі ресторанів

с 01.2004 по 06.2006 (2 года 5 месяцев)
Мережа ресторанів «CARTE BLANCHE»,, Київ, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

- Реалізація проекту ресторану «ДЕКАДАНС»
- Реконструкція та ремонт ресторанів «КОНКОРД» та «МАРОКАНА»
- Участь у реконструкції ресторану «Курені»
- Робота з дизайнерами проектів
- Організація проектних та будівельних робіт
- Участь у запуску нових закладів, розробці маркетингових стратегій для
просування ресторанів
- Організація підбору персоналу
- Оформлення дозвільної та іншої документації
- Пошук приміщень для нових ресторанів
- Організація офісу компанії «CARTE BLANCHE»

Образование

Інститут цивільної авіації, м. Рига

Инженер - конструктор, Київ
Высшее, с 1984 по 1989 (5 лет)

Інженер – конструктор літальних апаратів.

Дополнительное образование и сертификаты

"Moscow Business School" (Київ) Майстер-клас ефективного просування ресторану (Олег Назаров)

2008 год 6 недель

Знания и навыки

  • MS Excel
  • MS Word
  • Пользователь Internet
  • R-Keeper
  • Організація та управління ресторанно-готельним бізнесом
  • Управ

Знание языков

Украинский — свободно

Дополнительная информация

Телефон:[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
E-mail:[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Орієнтуюсь у поточному податковому, правовому полі. Відповідальний. Ініціативний. Контактний. Маю високий рівень навчання і самоосвіти.
Маю власний автомобіль MITSUBISHI GRANDIS.
Можу працювати на постійній основі та за сумісництвом.
Люблю активний відпочинок. Відвідую тренажерний зал.
Вітаю активний спосіб життя.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты