Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • Файл

Олексій

Шеф-кухар

Возраст:
35 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Контактна інформація
Місце проживання: місто Київ
Олексій
Дата народження: 28.11.1989
Гладій
Моб.тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Email: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Шеф -кухар

ОСВІТА ДОСВІД РОБОТИ
Київський професійний ліцей сфери ПУБЛІЦИСТ - 03.2024 - 03.2025
послуг Посада: Шеф-кухар
вересень 2009- червень 2010 Обов’язки: Контроль і якість страв, роз-
Професія: Адміністратор, Оператор робка сезоного меню. Створеня робочих
ПК графіків. Розробка ТК. Закупка продуктів.
Пошук нових постачальників та локальних
4-5 гдудня 2017 рік продуктів. Організація робочого процесу.
Проведення переобліку. Підбір персона-
Учасник семінару: Впровадження
лу. Проведення POP-UP.
стандартів в роботу ресторану
Avangarden Gallery. food&wine - 08.2022 -
Creativechefssummit - листопад 2018 рік Посада: Шеф-повар
Creativechefssummit - листопад 2019 рік Обов’язки: Контроль і якість страв, роз-
робка сезоного меню. Створеня робочих
Теоретичний курс «Стандитаризація по графіків. Розробка ТК. Закупка продуктів.
ХАСП» 2018 рік Пошук нових постачальників та локальних
продуктів. Організація робочого процесу.
Навички: Проведення переобліку. ПІдбір персона-
Робота в Word, Excel, 1C, IIKO. лу. Проведення званих вечерь в колобора-
ції з іншими Шеф-кухарями.
Особисті якості: Стресостійкість, WCK у складі з Київ Волонтерський 03.2022
швидко навчаюсь, позитивний та від- - 07.2022
повільний. Посада: Старший кухар
Обов’язки: Приготування страв в кількості
Інше: Водійське посвідчення кат. В 700-800 порцій/день для ЗСУ. Організація
Є можливість виїзду за кордон. кухні та створення меню.

FRED - 11.2021 - 24.02.2022
Посада: Технолог харчового виробництва
Обов’язки: Впровадження, коригування та
контроль виробничих процесів. Підбір си-
ровини. Котроль витрат сировини. Оцінка
якості кінцевої продукціі та її відповідність
нормам. Розробка нового продукту для
розширення асортименту.

Аутсорсинг - 03.2021 -10.2021
Посада:Су-шеф
Обов’язки: Відрядження по Україні. Спіл-
кування з замовниками. Розробка та про-
роботка меню. Написання ТК та робочих
посібників. Закупка ті підбір кухоного об-
ладнення.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: