- Файл
Олексій
Шеф-кухар
- Возраст:
- 35 лет
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/12440612/
Загруженный файл
Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.
Місце проживання: місто Київ
Олексій
Дата народження: 28.11.1989
Гладій
Моб.тел. [
Email: [
Шеф -кухар
ОСВІТА ДОСВІД РОБОТИ
Київський професійний ліцей сфери ПУБЛІЦИСТ - 03.2024 - 03.2025
послуг Посада: Шеф-кухар
вересень 2009- червень 2010 Обов’язки: Контроль і якість страв, роз-
Професія: Адміністратор, Оператор робка сезоного меню. Створеня робочих
ПК графіків. Розробка ТК. Закупка продуктів.
Пошук нових постачальників та локальних
4-5 гдудня 2017 рік продуктів. Організація робочого процесу.
Проведення переобліку. Підбір персона-
Учасник семінару: Впровадження
лу. Проведення POP-UP.
стандартів в роботу ресторану
Avangarden Gallery. food&wine - 08.2022 -
Creativechefssummit - листопад 2018 рік Посада: Шеф-повар
Creativechefssummit - листопад 2019 рік Обов’язки: Контроль і якість страв, роз-
робка сезоного меню. Створеня робочих
Теоретичний курс «Стандитаризація по графіків. Розробка ТК. Закупка продуктів.
ХАСП» 2018 рік Пошук нових постачальників та локальних
продуктів. Організація робочого процесу.
Навички: Проведення переобліку. ПІдбір персона-
Робота в Word, Excel, 1C, IIKO. лу. Проведення званих вечерь в колобора-
ції з іншими Шеф-кухарями.
Особисті якості: Стресостійкість, WCK у складі з Київ Волонтерський 03.2022
швидко навчаюсь, позитивний та від- - 07.2022
повільний. Посада: Старший кухар
Обов’язки: Приготування страв в кількості
Інше: Водійське посвідчення кат. В 700-800 порцій/день для ЗСУ. Організація
Є можливість виїзду за кордон. кухні та створення меню.
FRED - 11.2021 - 24.02.2022
Посада: Технолог харчового виробництва
Обов’язки: Впровадження, коригування та
контроль виробничих процесів. Підбір си-
ровини. Котроль витрат сировини. Оцінка
якості кінцевої продукціі та її відповідність
нормам. Розробка нового продукту для
розширення асортименту.
Аутсорсинг - 03.2021 -10.2021
Посада:Су-шеф
Обов’язки: Відрядження по Україні. Спіл-
кування з замовниками. Розробка та про-
роботка меню. Написання ТК та робочих
посібників. Закупка ті підбір кухоного об-
ладнення.
Другие резюме этого кандидата
Рассматривает должности: Шеф-повар, Технолог харчової промисловості, Керівник виробництва, еще 4 должности
Киев
Алексей Гладий Технолог пищевого производства Личные данные Опыт работы Дата рождения: 28.11.1989 Magnum сеть магазинов - март 2025 по настоящее Моб.тел. вреемя Должность: Технолог кулинарного...
Похожие кандидаты
-
Бренд-шеф, консультант, технолог
Киев, Львов , еще 2 города -
Шеф-повар
Киев, Удаленно -
Шеф-повар
80000 грн, Киев, Другие страны -
Су-шеф
80000 грн, Киев -
Шеф-кухар
Киев, Львов , еще 3 города -
Шеф-повар
45000 грн, Киев