Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 28 ноября 2021

Толіна

Бухгалтер із заробітної плати, з первинних документів, помічник бухгалтера, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
38 лет
Город проживания:
Вишневое (Киевская обл.)
Готов работать:
Вишневое (Киевская обл.), Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Головний спеціаліст відділу

с 04.2019 по наст. время (5 лет 1 месяц)
Головне управління Пенсійного фонду України Київської області, Софіївська Борщагівка (збір, накопичення та облік страхових внесків для здійснення пенсійних виплат)

Перевірка здачі звітів, перевірка достовірності поданих даних у звіті, застосування штрафних санкцій та адміністративних штрафів, здійснення камеральних перевірок, співпраця з управлінням соціального захисту населення Києво-Святошинського району, співпраця з органами прокуратури та ДПІ з приводу легалізації заробітної плати тапідвищення рівні заробітної плати робітникам підприємства до рівня мінімальної заробітної плати та вище. Надання роз'яснень щодо правильності заповнення звіту з єсв. Складання та надсилання розрахунку на відшкодування пільгових пенсій та відслідковування своєчасної сплати підприємствами зобов'язань згідно розрахунку.

Заступник начальника відділу

с 03.2017 по 04.2019 (2 года 1 месяц)
Києво-Святошинське обуправління Пенсійного фонд України Київської області, Вишневое (збір, накопичення та облік страхових внесків для здійснення пенсійних виплат)

Нарахування заробітної плати працівникам управління (штат 100 чол.), лікарняних, відпускних. Формування та здача об'єнаної звітності до ДПІ, подавання заявок-розрахунку лікарняних, формування та подача звітів до ФСС, здача звітів до органів статистики. Розрахунки з постачальниками, та проведення звірки з ними. Проплата всіх рахунків підприємства.Перевірка здачі звітів, перевірка достовірності поданих даних у звіті, застосування штрафних санкцій, здача звітів до головного управлінням Пенсійного фонду України, співпраця з управлінням соціального захисту населення Києво-Святошинського району, співпраця з органами прокуратури та ДПІ з приводу легалізації заробітної плати тапідвищення рівні заробітної плати робітникам підприємства до рівня мінімальної заробітної плати та вище. Надання роз'яснень щодо правильності заповнення звіту з єсв. Звірка даних щодо подання повідомлення про прийняття на роботу з даними про прийняття на роботу у звіті єсв. Складання та надсилання розрахунку на відшкодування пільгових пенсій та відслідковування своєчасної сплати підприємствами зобов'язань згідно розрахунку.

Заступник начальника відділу

с 02.2012 по 03.2017 (5 лет 1 месяц)
Управління Пенсійого фонду України у Києво-Святошинському районі Київської області, Вишневе (збір, накопичення та облік страхових внесків для здійснення пенсійних виплат)

Перевірка здачі звітів, перевірка достовірності поданих даних у звіті, застосування штрафних санкцій та адміністративних штрафів, здійснення камеральних перевірок, співпраця з головним управлінням Пенсійного фонду України, співпраця з управлінням соціального захисту населення Києво-Святошинського району, співпраця з органами прокуратури та ДПІ з приводу легалізації заробітної плати тапідвищення рівні заробітної плати робітникам підприємства до рівня мінімальної заробітної плати та вище.Надання роз'яснень щодо правильності заповнення звіту з єсв. Звірка даних щодо подання повідомлення про прийняття на роботу з даними про прийняття на роботу у звіті єсв. Складання та надсилання розрахунку на відшкодування пільгових пенсій та відслідковування своєчасної сплати підприємствами зобов'язань згідно розрахунку.

Головний спеціаліст відділу

с 08.2007 по 02.2012 (4 года 6 месяцев)
Управління Пенсійного фонду України у Києво-Святошинському районі, Вишневе (збір, накопичення та облік страхових внесків для здійснення пенсійних виплат)

Перевірка здачі звітів, перевірка достовірності поданих даних у звіті, застосування штрафних санкцій та адміністративних штрафів, здійснення камеральних перевірок, співпраця з головним управлінням Пенсійного фонду України, співпраця з управлінням соціального захисту населення Києво-Святошинського району, співпраця з органами прокуратури та ДПІ з приводу легалізації заробітної плати тапідвищення рівні заробітної плати робітникам підприємства до рівня мінімальної заробітної плати та вище.

Образование

Державна академія житлово-комунального підприємства

Економіка і підприємство, облік та аудит, Київ
Высшее, с 2003 по 2008 (5 лет)

Дополнительное образование и сертификаты

Навчальний центр "Практикум" курс"Бухгалтер+1СБухгалтерія 8.3"

2021, 2 місяці

Знания и навыки

MS Excel MS Word M.E.Doc Клієнт-Банк

Дополнительная информация

Рідна мова - українська.
Володію російською мовою та англійською мовою (читаю та перекладаю зі словником). Практичний досвід роботи з комп'ютером.
Характер спокійний, урівноважений, доброзичлива, комунікабельна,вмію аналізувати та логічно мислити.
Шкідливих звичок немаю.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: