Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 15 декабря 2020

Ольга

Адміністратор

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
38 лет
Город проживания:
Васильков
Готов работать:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

Київський національний економічний університет ім. В.Гетьмана

Факультет - „Менеджмент підприємницької діяльності„, спеціальність - "Економіст підприємницької діяльності", Київ
Высшее, с 2008 по 2010 (1 год 3 месяца)

Магістр

Національний педагогічний університет ім. М.Драгоманова

Факультет - "Соціологія, психологія та управління", спеціальність - „Педагогіка вищої школи„, Київ
Высшее, с 2008 по 2010 (1 год 4 месяца)

Магістр

Київський національний економічний університет ім. В.Гетьмана

Факультет - "Економіка та управління підприємством", спеціальність - "Економіст", Київ
Неоконченное высшее, с 2004 по 2008 (3 года 10 месяцев)

Бакалавр

Київське вище професійне училище №25

Спеціальність „секретар-керівника„, Київ
Среднее специальное, с 2001 по 2004 (2 года 9 месяцев)

Дополнительное образование и сертификаты

Школа адміністративного управління ім. Зімінної. Бухгалтерські пурси

2005, 4 місяців

Знания и навыки

MS Office Користувач Internet Email Windows GMS

Знание языков

Английский — начинающий

Дополнительная информация

ПРАКТИЧНИЙ ДОСВІД:

2014 - 2016 СПД "Заїка О.В." власник.
Пошук виробників та постачальників, заключення договорів, закупівля товару, логістика, ціноутворення, контроль викладки та продажів (при необхідності продажі м`ясних та молочних виробів). Підбір персоналу з подальшою сівпрацею.

Вересень 2013 - ТОВ "СПОРТМАСТЕН УКРАЇНА»
Лютий 2014 фахівець по роботі з клієнтами.
Здійснення контролю за підвищенням якості обслуговування покупців, формування іміджу магазину;Здійснення контролю за станом технічного забезпеченя функціонування магазину; Констоль за збереженням матеріальних цінностей Організації в торгівельній залі; Консультація покупців в телефонному режимі і в залі; Рекламація; Вирішення конфліктних ситуацій з покупцями; Ведення робочого часу персоналу; Формування щотижневої та що місячної звітності магазину; Реалізація та контроль технологічних процесів в магазині; Здійснення контроль і організацію дотримання чистоти та порядку в приміщеннях магазину; Контроль збереження і працездатність оргтехніки; Контроль наявність витратних матеріалів (катриджів, паперу, канцтоварів, пакетів, цінників, візиток, термобумаги, термострічки, етикет-пістолетів,патронів,госптоварів) та поповнення їх залишку, виконуючи їх замовлення; Контроль технічного стану магазину; Контроль зовнішнього стану товару, виставленого в торгівельній залі; Контроль стану презинтації товару в торгівельній залі з дотриманням правил презентації; Організація роботи з забезпечення зберігання товару і матеріальних цінностей в торгівельній залі.

Серпень 2010 - ТОВ «Квіза ТРЕЙД»
Вересень 2011 Посада - спеціаліст по закупівлі «Побутова хімія». Основні обов’язки - Робота з постачальниками (спільно з категорійним менеджером); Відстежування термінів виконання замовлень; Визначення мінімальної упаковки і кратності постачання від постачальника; Виведення/введення продукції з асортиментної матриці ТП; Корегування планограм залежно від показників продажів; Оцінка об'ємів закупівель продукції під акції; Ініціація комерційних умов по договорах постачань; Назначання та слідкування за якістю виконання ТП планових міні-інвентаризацій; Планерування оборотності на основі комерційних умов по договорах постачань; Установка і контроль виконання нормативів оборотності товарних груп; Контроль якості установки установчих параметрів для системи формування замовлень; Планерування і контроль роботи ВУТЗ; Навчання нових співробітників відділу технологіям і інструментам роботи.

Вересень 2008 - ТОВ „Епіцентр К„
Грудень 2008 Посада – асистент керівника відділу. Основні обов’язки – забезпечення роботи торгового відділу, обслуговування процесу замовлення товару, його обмін, переоцінка, резервування, переміщення між маркетами, тощо. Ведення та контроль внутрішнього документообігу. Аналіз результатів торгової діяльності відділу, контроль персоналу від 40 осіб.

Березень 2008 - ТОВ „Епіцентр К„
Вересень 2008 Посада – адміністратор відділу інформації. Основні обов’язки – надання повної інформації для начальників відділів. Контроль грузо- та пасажиро перевезень, надання інформації клієнтам та вирішення конфліктів. Організація свят та заходів. Рекламація.

Листопад 2007 - ТОВ „Метро Кеш енд Кері Україна”
Березень 2008 Посада – оператор відділу розрахунків з постачальниками. Основні обов’язки – контроль належного оформлення товарних і податкових накладних. Контроль за наявністю повних комплектів документів від постачальника. Введення товарних та податкових накладних в GMS. Перевірка товарних і податкових у звітах відділу розрахунків з постачальниками. Арихивування оброблених накладних по теках.

Квітень 2007 - ТОВ „Метро Кеш енд Кері Україна”
Листопад 2007 Посада – адміністративний асистент відділу закупок непродовольчої групи товарів. Основні обов’язки – систематизація асортименту товарів. Контроль та корекція асортименту товарів відповідно до підсумків статистичних даних по 18 ТЦ. Надання необхідних дозволів та прав уповноваженим особам щодо заміни чи повернення товарів у торговому залі. Адміністративний контроль руху акційних товарів. Контроль за оформленням рекламних макетів „Метропошти” (акційних товарів) та перевірка внесених даних”. Аналіз та формування статистичних даних продажів акційних товарів. Робота з постачальниками: надання інформації, відправка статистичних даних з продажу товару, присвоєння статусу артикулів та контроль за ними надалі.

ДІЛОВІ ЯКОСТІ: іініціативність, енергійність, динамічність, комунікабельність, організаційні навички, стрессоустойчевість, здатність швидко навчатися і навчати інших,спрямованість на результат, відповідальність, висока працездатність.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: