Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 26 апреля 2024 PRO

Станіслав

Хімік-аналітик, 40 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
49 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Головний експерт

с 09.2009 по 02.2022 (12 лет 5 месяцев)
НДЕКЦ, Херсон, Київ (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Перевірка якісті проведених досліджень співробітниками відділу

Науковий співробітник

с 09.2001 по 05.2009 (7 лет 8 месяцев)
ХНТУ, НДЄКЦ, Херсон (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Розробка нових композиційних препаратів

Образование

ХНТУ

Хіміко-технологічний, Херсон
Высшее, с 1992 по 2001 (9 лет)

Освіта:
1992р. - 1997р. Херсонський технічний університет, технологічний факультет. Отримано диплом про вищу освіту. Присвоєно кваліфікацію спеціаліста зі спеціальності - хімічної технології та обладнання оздоблювального виробництва.
1997р. - 1998р. Херсонський державний технічний університет закінчення магістратури, в результаті навчання присвоєно звання магістра за спеціальністю - хімічна технологія та обладнання оздоблювального виробництва.
1998р. - 2002р. Херсонський національний технічний університет, аспірантура, отримано диплом кандидата технічних наук за спеціальністю – технологія текстильних матеріалів, отримано диплом Ph.D. та присвоєно звання доктора філософії.
Досвід роботи:
1999р. – по 2009 р. Херсонський національний технічний університет. Науковий співробітник.

Знания и навыки

MS Excel Користувач ПК MS Office Відмінний аналітик із використанням сучасного обладнання Газова хроматографія (FID) (МС), IK-Фурье, УФ, РФА

Знание языков

  • Русский — свободно
  • Украинский — свободно
  • Английский — средний

Дополнительная информация

Освіта:
1992р. - 1997р. Херсонський технічний університет, технологічний факультет Отримано диплом про вищу освіту. Присвоєно кваліфікацію спеціаліста зі спеціальності - хімічної технології та обладнання оздоблювального виробництва.
1997р. - 1998р. Херсонський державний технічний університет закінчив магістратуру, в результаті навчання присвоєно звання магістра за спеціальністю - хімічна технологія та обладнання оздоблювального виробництва.
1998р. - 2002р. Херсонський національний технічний університет, аспірантура, здобутий диплом кандидата технічних наук за спеціальністю – технологія текстильних матеріалів, здобутий диплом Ph.D. та присвоєно звання доктора філософії.
Досвід роботи:
1999р. – по 2009 р. Херсонський національний технічний університет. Науковий співробітник.
Основні обов'язки:
Розробка та впровадження нових прогресивних технологій для обробки текстильних матеріалів; оформлення технічної санітарно-гігієнічної документації, необхідної для організації виробництва. В результаті наукової трудової діяльності опублікував 6 наукових статей, у спеціалізованих журналах України та ближнього зарубіжжя, неодноразово брав участь у наукових конференціях та семінарах. Є автором понад 8 патентів на винаходи. Розробив ряд нових препаратів, які мають значну перевагу за якістю порівняно із зарубіжними аналогами та економічну доцільність. Більшість винаходів впроваджено у виробництво. Брав участь у розробці технології регенерації вторинного олова з відходів (ЕЖК та ГЖК) електролітичним способом. Розробляв технології отримання особливо чистого індію, галію та олова з технічних продуктів, методом електрорафінування та методом виборчого амальгамного розчинення металів використовуючи біполярні електроди.
2001р. -2006р. Організував підприємство "Інотекс", яким керував до 2009 року.
Діяльність підприємства:
Виробництво хімічних препаратів для текстильної промисловості (препарати для водовідштовхувальної обробки, пом'якшувачі ПАР тощо)
З 2009 р. по сьогодні працюю в Науково-дослідному експертно-криміналістичному центрі при УМВС України в Херсонській області на посаді старшого експерта у відділі спеціальних видів дослідження.
Основні обов'язки:
Є офіційним судовим експертом з дослідження лакофарбових матеріалів та покриттів (вільно визначаю склад ЛКП та ЛКМ).
Дослідження субстанцій з метою якісного визначення складу та кількісного визначення основних складових компонентів (наркотичні засоби, сильнодіючі лікарські препарати, психотропні речовини, прекурсори, ПММ та ін.). Маю великий практичний досвід роботи на газовому хроматографі з детекторами (ПІД, МС), освоїв методи кількісного визначення, використовуючи якісні хімічні реакції, тонкошарову хроматографію. Кількість діючих речовин можу визначати на газовому хроматографі за методом абсолютного калібрування, внутрішнього стандарту та абсолютної нормалізації. Є свідчення видані експертно-кваліфікаційною комісією МВС України на право проведення експертиз – лакофарбових матеріалів та покриттів, наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів.
Додаткова інформація:
У галузі хімічних технологій можу вирішувати будь-яке поставлене завдання.
Вільно володію персональним комп'ютером як користувач (Office, Excel тощо).
Іноземна мова – англійська.
Маю права водія кат. «В», стаж водіння – 12 років.
Особисті якості:
Аналітичний склад розуму, працездатність, здатність до прогнозування, досягнення поставленої мети.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: