Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 30 апреля 2024 PRO

Іван

Директор с/г підприємства, агроном, 50 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
50 лет
Город проживания:
Ровно
Готов работать:
Днепр, Житомир, Ивано-Франковск, Киев, Львов, Одесса, Харьков

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Директор

с 03.2016 по 08.2023 (7 лет 5 месяцев)
ДП ДГ "Тучинське" ІСГ Західного Полісся, Рівне (Сільське господарство, агробізнес)

Земельний банк підприємства складає 2800 га. В обов'язки входить організація господарсько-економічної діяльності, забезпечення функціонування, планування і контроль сівозмін, контроль технологій вирощування, організація процесу планування потреби підприємства в матеріально-технічній базі та джерел її поповнення. ведення господарської діяльності підприємства; взаємодія з районними органами влади; загальне керівництво підприємством.

Директор

с 01.2015 по 02.2016 (1 год 1 месяц)
ЧАСП "ВІДРОДЖЕННЯ", Полтавска область (Сільське господарство, агробізнес)

Очолюю підприємство, що має 12000 га землі+елеватор на 100000 тон. В обов'язки входить організація господарсько-економічної діяльності, забезпечення функціонування, планування і контроль сівозмін, контроль технологій вирощування, організація процесу планування потреби підприємства в матеріально-технічній базі та джерел її поповнення. ведення господарської діяльності підприємства;
- складання бізнес-планів; робота з пайовиками укладання договорів оренди на землю:
взаємодія з районними органами влади; загальне керівництво підприємством.

Директор

с 04.2008 по 10.2013 (5 лет 6 месяцев)
Донецький інститут агропромислового виробництва академії аграрних наук України, Донецьк (Сільське господарство, агробізнес)

Організація господарсько-дослідницької діяльності інституту, забезпечення його безперебійного функціонування, контроль фінансового стану, планування і контроль сівозміни, контроль технології вирощування та підготовки до продажу насіннєвого матеріалу, організація і контроль розрахунків за використання авторських прав (роялті), організація на обласному та районному рівні семінарів , виставок. За час роботи в інституті налагодили партнерські відносини з фірмами: «Монсанто», «Сингента», «КВС Україна», «Піонер», «Долина», «Агробіотек» і т. Д. Збільшили виробництво і реалізацію насіннєвого матеріалу. Були внесені до реєстру України два сорти ярого ячменю. Передано на сортовипробування 3 сорти ярого ячменю. Готується до передачі на сортовипробування 2 сорти озимої м'якої пшениці. Організовував і провів на базі господарства семінари, дні поля. Закладав демонстраційні ділянки кукурудзи і соняшнику.

Директор (по совместительству)

с 04.2008 по 06.2010 (2 года 2 месяца)
Державне підприємство «Дослідне господарство» Донецького інституту агропромислового виробництва академії аграрних наук України, Донецьк (Сільське господарство, агробізнес)

Очолюю підприємство, що має 7000 га землі. В обов'язки входило організація господарсько-економічної діяльності, забезпечення функціонування, планування і контроль сівозмін, контроль технологій вирощування і підготовки до реалізації зернових культур, організація процесу планування потреби підприємства в матеріально-технічній базі та джерел її поповнення. Під моїм керівництвом свинарська ферма отримала статус племінного репродуктора. Проведена оптимізація використання робочої сили в результаті, проведено скорочення штату на 20%.
Спеціалізація підприємства: вирощування насіннєвого матеріалу зернових культур високих репродукцій, свинарство.

Заступник директора

с 06.2005 по 04.2008 (2 года 10 месяцев)
Агроцех №56 Маріупольського металургійного комбінату ім. Ілліча., Донецьк (Сільське господарство, агробізнес)

Основні обов'язки вирішення питань: забезпечення безперебійного функціонування допоміжних підрозділів, вирішення питань пов'язаних з укладанням договорів на надання комунальних послуг. Під час роботи мною була проведена робота з узаконення будівель: будівель і споруд. Участь в плануванні діяльності підприємства, участь в обговоренні розміщення посівних площ. Розробка технологічних карт вирощування польових і овочевих культур.
Спеціалізація підприємства овочівництво, м'ясо-молочне тваринництво.

Помічник бригадира

с 02.1999 по 06.2005 (6 лет 4 месяца)
КСП «Авдіївський»., Донецьк (сільське хозяйство)

Планування і організація виробництва овочевих культур (від посіву до збирання). Визначення потреби в мінеральних добривах, насінні, пестициди. Розробка технологічних карт вирощування овочевих культур. Контроль продуктивності праці робітників, за якістю виконуваних робіт, фінансова оцінка їх діяльності.
Спеціалізація підприємства овочівництво, м'ясо-молочне тваринництво.

Агроном по кормам

с 05.1996 по 02.1999 (2 года 9 месяцев)
Радгосп «Авдіївський»., Донецьк (сільське хозяйство)

Розробка, впровадження та контроль дотримання технологій по боротьбі з шкідниками, хворобами рослин і бур'янами. Розробка технологічних карт вирощування, збирання та зберігання кормових культур. Планування потреби підприємства в кормовій базі.

Образование

Луганський сільськогосподарський інститут

Агрономічний факультет, вчений-агроном, Луганськ
Высшее, с 1991 по 1996 (4 года 6 месяцев)

Знания и навыки

MS Office Користувач ПК Користувач Internet

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — начинающий

Дополнительная информация

навички роботи з комп'ютером, користувач Word, excel, Internet,

водій категорій В - експерт, використовую в даний час, 26 років досвіду.

робота з людьми - експерт, використовую в даний час, 24 років досвіду.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: