Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 28 февраля 2023 PRO

Сергій

Су-шеф, кухар

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
48 лет
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Кухар піци

с 08.2022 по 02.2023 (6 месяцев)
Епіцентр К, Львів (Роздрібна торгівля)

Піцайола

Власник

с 01.2017 по наст. время (7 лет 3 месяца)
Власний міні-готель в Карпатах(сімейний бізнес), Орявчик (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

с 12.2015 по 03.2017 (1 год 3 месяца)
"Горіховий дім" пекарня-кавярня, Львів (соціальна допомога)

Шеф-кухар

с 04.2015 по 09.2015 (5 месяцев)
Хмільний дім Роберта Домса, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Завідуючий виробничого відділу харчування

с 02.2014 по 02.2015 (1 год)
Ріксос-Прикарпаття 5* (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота по наданню якісних послуг громадського харчування:
-контроль за термінами зберігання продуктів;
-контроль за якістю продукції громадського харчування в процесі виготовлення;
-контроль за асортиментом продукції, різноманітністю меню по днях тижня;
-контроль за організацією обслуговування в залах ресторану
-організація оновлення меню ресторанів, барів, «Рум-сервісу» не рідше 2 разів в рік на основі аналізу реалізації страв попереднього меню;
-робота по організації святкових заходів, бенкетів( складання меню, обрахунок собівартості, пропозиція продажних цін);
-робота з зауваженнями та побажаннями клієнтів;
-організація контрольних проробок страв, на які є нарікання з боку гостей, або які не дають виходу по технологічних картках (зміна параметрів сировини).
-складання заявок на продукти і МШП
-звіти по випуску продукції власного виробництва
-інформація про кількість відвідувачів, які скористались послугами ресторану
-акт по реалізації продукції власного виробництва через інші точки продаж
контроль за якістю вхідної сировини, відповідності її сертифікатам якості;

Контроль за збереженням товаро-матеріальних цінностей:
Інвентаризація кожні 2 місяці, списання розхідних матеріалів та посуду
Складання бюджету служби на рік і контроль за його виконанням
Аналіз діяльності виробництва громадського харчування
Робота з персоналом

Шеф-кухар

с 10.2012 по 09.2013 (11 месяцев)
ТзОВ "Княжий келих" (ресторанний бізнес, мережа закладів швидкого харчування "Фабрика Іжі")

Су-шеф

с 11.2010 по 07.2012 (1 год 8 месяцев)
Клуб "МIсто" (Готельно-ресторанний бізнес)

Заступник завідуючого виробництвом служби ресторанного сервісу готель "Дністер"

с 03.2010 по 10.2010 (7 месяцев)
Готель "Дністер" (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф

с 06.2008 по 02.2010 (1 год 8 месяцев)
Португальский ресторан "Порту-Атріум"м.Москва, Москва (ресторанний бізнес-португальська кухня)

Бригадир дільниці, начальник м'ясного цеху

с 02.2006 по 03.2008 (2 года 1 месяц)
ТзОВ "Пузата Хата" (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

с 03.2004 по 11.2005 (1 год 8 месяцев)
Кафе-бар "Фортуна" (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

с 02.2003 по 03.2004 (1 год 1 месяц)
ПП Єлісєєнко О.С. (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар 6 розряду

с 07.1996 по 09.2002 (6 лет 2 месяца)
Адміністрація Президента України (спец.кухня для Президента)

Образование

Національний торгово-економічний університет

Технологія харчування-спеціаліст, Киев
Высшее, с 1998 по 2004 (5 лет 9 месяцев)

Дополнительное образование и сертификаты

Тренинг по приготовлению суши

2012 год - 2 недели

Знания и навыки

MS Office 1С:Підприємство

Знание языков

Английский — средний

Рекомендации

Ольга Сергіївна

Ольга Сергіївна

Директор, ПП Єлісєєнко (кейтерінг)

Контактные данные скрыты

Дополнительная информация

Професійні навички:
-Знання української,японської, португальської та європейської кухні
- Компьютер Ms Office,1C Підприємство
- Управління персоналом більш ніж 25 осіб.
- Планування та організація процеса виробництва,
- контроль за поставками товару для функціонування ресторану;
- розробка меню, формування ціни на страви, розробка технологічних та калькуляційних карт,
- розробка нових страв;
- ведення виробничої документації;
- підтримка стандартів приготування страв.
- организация проведення переобліків,
-знання санітарних норм та правил експлуатації обладнання

Похожие кандидаты

Помічник кухаря, кухонний працівник
20000 грн, Львов

Шеф-кухар, сушеф
Львов, Ивано-Франковск , еще 3 города

Шеф-кухар, сушеф
30000 грн, Львов, Винница , еще 8 городов

Кухар, су-шеф
30000 грн, Львов

Повар, старший смены, шеф-повар
25000 грн, Львов, Днепр , еще 6 городов

Су-шеф, старший кухар
25000 грн, Львов

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: