Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську

Александр

Директор

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
46 лет
Город:
Черкассы

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Начальник продовольчої служби

с 02.2000 по наст. время (24 года 7 месяцев)
Державна прикордонна служба України, Черкаси (Державні організації)

ВИКОНАННЯ ПОСАДОВИХ обов”язків: керування роботою їдалень, пекарень, продовольчих складів, підсобного господарства. Забезпечення дотримання санітарного - гігіеничних вимог при зберіганні й обробці продуктів харчування, приготування напівфабрикатів та їжї. Утримання приміщень продовольчого складу, їдальні, пекарні, а також технологічного, холодильного, немеханічного устаткування.
Санітарні вимоги.
Проведення ревізій по об"ектах фінансово-господарської діяльності.
Проведення занять та надання практичної допомоги в роботі підлеглим.
Робота з кадрами.
В підпорядкуванні були: заступник-2 ,бухгалтер-1, діловод-2, начальник складу-1, начальник пекарні-1, начальник їдальні-2, кухарі-46, робітники напівфабрикатів-20, пекарі-8, автомобілі та водії.
ПК : 1С бухгалтерія, програмування в Excel , Word, англійський, посвідчення водія категорії АВС (керую авто з 1995 року по цей час)








ОБОВ’ЯЗКИ
продовольчої служби військової частини 9930
Він зобов’язаний:

-знати вимоги чинного законодавства України, наказів, положень, порадників, інструкцій та інших документів щодо організації й ведення військового (корабельного) господарства, неухильно дотримуватись їх у своїй діяльності;
- відповідає за своєчасне й доброякісне приготування їжі і рівномірну видачу її особовому складу,за повноту доведення до тих, хто харчується, продуктів, установлених нормами,за постійне дотримання кухарями санітарно - гігіенічних вимог і кулінарних правил при обробці продуктів, приготуванні та роздачі їжі. Він підпорядкований начальнику продовольчої служби;
-складати разом з начальником продовольчої, медичної служби, начальником їдальні та кухарем - інструктором розкладку продуктів;
-контролювати своєчасне проходження медичного огляду особового складу продовольчої служби;
-організовувати разом з начальником медичної служби , лікувальне та дієтичне харчування особового складу та профілактичну вітамінізацію готової їжі ;
-контролювати роботу їдалень, а також слідкувати за справним станом і правильною експлуатацією технічних засобів, призначених для приготування і транспортування їжі в польових умовах, технологічного і холодильного обладнання, столово – кухонного посуду, який знаходиться на об’єктах харчування;
-забезпечити дотримання мір безпеки при експлуатації технічних засобів, технологічного і холодильного обладнання а також проведення протипожежних мір в їдальнях;
-забезпечити дотримання санітарно-гігієнічних потреб при зберіганні і обробці продуктів, приготовленої їжі, в утриманні приміщенні їдалень, а також технологічного, холодильного, механічного обладнання
-своєчасно організовувати профілактичне обслуговування і ремонт технічних засобів, приготування і зберігання їжі;
-проводити роботу по навчанню кухарського складу новим методам обробки овочів, експлуатації отриманого технологічного обладнання ;
-проводити заняття з робітниками їдалень та пекарень продовольчої служби зі своєї спеціальності;
-приймати участь і вести конт

Образование

Сумський Університет

Фінанси підприемство економіка, Суми
Высшее, с 2006 по 2008 (1 год 3 месяца)

Харківський фінансово економічний 2000 року бухгалтер

Дополнительная информация

Гаркавий Олександр Васильович
05 червня 1978 року народження
місто Черкаси вул. Козацька д.14 кв.7
моб.тел.[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Директор робота на підприємстві
Пов’язана з бухгалтерським обліком, економічна адміністративна діяльність та т.п.
Освіта: 1993-1995 Глухівський ПТУ-31 (сільськогосподарська діяльність)
1995-2000 Харківський Фінансово – економічний інститут (бухгалтер)
2006-2008 Сумський Державний Університет (фінанси підприемства економіка)
Диплом спеціаліста
Досвід роботи з 1996 року строкова служба Прикордонні війська (кухар)
З 1998 по 2000 начальник продовольчого складу
З 2000 по 2001 кухар – інструктор
З 2001 по 2002 інженер продовольчої служби
З 2002 по 2006 начальник продовольчої служби
З 2007 по 2008 начальник відділення продовольчого забезпечення
Професійні обов’язки : товаротранспортні розхідні приходні документи, книга обліку матеріальних засобів, авансові звіти, контроль дебіторсько-кредиторської заборгованості, акти звірки, інвентаризація складського обліку, укладання угод, оплати, планування діяльності, контроль за виконанням робіт підприємства.
Пов’язана з бухгалтерським обліком, економічна адміністративна діяльність та т.п.
Харківський Фінансово – економічний інститут (бухгалтер)
2008 Сумський Державний Університет (фінанси аудит)
Досвід роботи з 1996 року строкова служба Прикордонні війська (кухар)
З 1998 по 2000 начальник продовольчого складу
З 2000 по 2001 кухар – інструктор кухар
З 2001 по 2002 інженер продовольчої служби з 2002 по 2006 начальник продовольчої служби
З 2007 по 2008 начальник відділення продовольчого забезпечення
329 лютого 2008 року, звільнився в запас по скороченню штатів. Офіцер.
Професійні обов’язки : товаротранспортні розхідні прихідні документи, книга обліку матеріальних засобів, авансові звіти, акти звірки інвентаризація складського обліку.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты